Connect with us

Dâmboviţa

Secretarul executiv al Ligii Aleșilor PMP la nivel național este un consilier local din Pucioasa

Publicat

pe

Emil Pleșa, consilier local la Pucioasa, a fost votat secretar executiv al Ligii Aleşilor Locali PMP, în cadrul Colegiului Național Extraordinar de sâmbătă, 29 octombrie 2022, la care au participat peste 1.500 de aleşi locali şi membri PMP din toată ţara.

A spus Emil Pleșa că este o onoare să ocupe această funcție, să-i reprezinte pe cei aproape 2.200 de consilieri locali, județeni, primari și viceprimari PMP din România. De asemenea, a declarat că este nevoie de o schimbare în modul de funcționare al administrațiilor publice, iar PMP are soluții de rezolvare la problemele cu care se confruntă acestea.

La rândul său, președintele PMP Dâmboviţa, Iulian Vladu, a precizat întâlnirea de sâmbătă a Ligii Aleșilor Locali PMP a constituit un moment de restart pentru partid și urmează să fie dezvoltate structuri PMP în toate unitățile administrativ-teritoriale. Organizația PMP Dâmboviţa a fost reprezentată la Colegiul Național Extraordinar din 29 octombrie de o delegație formată din 11 membri, aleşi locali şi reprezentanţi ai structurii de conducere judeţene.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

ANUNŢURI

Comuna Poiana, anunț de mediu modernizare drumuri sătești

Publicat

pe

de

Comuna Poiana anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre Agentia pentru Protectia Mediului Dambovita: nu se supune evaluarii impactului asupra mediului/ nu se supune evaluarii adecvate/ nu se supune evaluarii impactului asupra corpurilor de apa, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul Modernizare drumuri satesti DS 119 si DS 581, propus a se realiza in Comuna Poiana, sat Poiana, str DS119 si DS 581, judetul Dambovita.

Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la APM Dambovita din Municipiul Targoviste, str Calea Ialomitei, nr.1, judetul Dambovita, in zilele de luni – vineri, intre orele 9.00 – 16.00, precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmdb.anpm.ro .

Publicul interesat poate inainta comentarii/ observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la publicarea pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului.

Citește în continuare

Dâmboviţa

Doi bătrâni din Târgoviște au fost găsiți morți în apartament

Publicat

pe

O tragedie s-a consumat, în această dimineață, într-un bloc din Micro 9, din Târgoviște. Doi bătrâni, de aproximativ 85 de ani, au fost găsiți decedați în apartamentul în care locuiau, situat pe strada Virgil Drăghiceanu, la etajul 1.

Alarma a fost dată de un fizioterapeut care venea frecvent să le facă masaj. Astăzi, bătrânii nu au răspuns la ușă. Maseorul și-a dat seama că s-a întâmplat ceva și a alertat autoritățile. La fața locului, au sosit mai multe echipaje de pompieri, SMURD și de la Serviciul Județean de Ambulanță Dâmbovița. Au reușit militarii să intre în casă, dar nu au reușit să mai facă nimic pentru cei doi soți.

Poliția a declanșat cercetările pentru a se stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs decesul celor doi târgovișteni.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats