Connect with us

Dâmboviţa

Revenirea lui Adrian Țuțuianu în PSD Dâmbovița, o poveste fantastică!

Publicat

pe

Președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a lămurit, astăzi – 7 noiembrie, provocat de o întrebare în cadrul unei conferințe de presă, subiectul reîncălzit privind o posibilă revenire a lui Adrian Țuțuianu în rândul social-democraților. Știm despre acesta că este încă liderul PRO România Dâmbovița (nu am auzit că și-ar fi dat demisia din această poziție) și, mai nou, secretar general adjunct al Guvernului, ajutst probabil și de bunul său prieten Marian Neacșu – secretar general al Guvernului, trecut și el într-o vreme pe la PRO.

Corneliu Ștefan a mărturisit astăzi că este total de acord cu cele afirmate de liderul PSD Marcel Ciolacu la întâlnirea cu presa de după conferința județeană de alegeri, că oamenii care vor să muncească și care au veleități în anumite domenii trebuie implicați, trebuie exploatate calitățile lor profesionale.

„Nu luăm niciodată dreptul nimănui de a munci și, mai mult decât a spus președintele Marcel Ciolacu, să știți că eu, în calitatea mea de dâmbovițean și de președinte al Consiliului Județean, sunt bucuros ori de câte ori aud că un dâmbovițean ajunge într-o structură centrală de conducere. Este foarte bine pentru județul Dâmbovița, să ajungă orice dâmbovițean acolo, sus, și să poată să ne ajute pe noi. Când spun noi, mă refer la dâmbovițeni și la proiectele pe care le avem demarate în fiecare comunitate locală. Din acest punct de vedere, chiar este un lucru bun pentru noi, ca județ „, a precizat Corneliu Ștefan.

Despre numirea lui Adrian Țuțuianu în funcția de secretar general adjunct la Guvern a spus președintele PSD Dâmbovița că nu prea s-a vorbit în organizație. Nu a fost subiectul care să provoace discuții. Temă de abordat. A fost o numire normală bazată cu siguranță pe niște criterii de competență. Nimeni nu a luat în calcul anumite conotații politice. Și, așa cum bine a precizat Corneliu Ștefan, dacă cineva vrea să reîncălzească acest subiect Țuțuianu, ar trebui întrebat în sediul PRO România, nu la PSD. Oricum, despre care mai este rostul acestei organizații în Dâmbovița nu mai știm. Ușile filialei pe care mai stau expuse portretele lui Adrian Țuțuianu și Victor Ponta zac închise de ceva timp.

Din câte a lăsat să se înțeleagă președintele PSD Dâmbovița Corneliu Ștefan, revenirea lui Țuțuianu în PSD este de domeniul fantasticului. Și dacă va fi să se strecoare subtil o astfel de idee, a mai spus liderul social-democrat că nu va decide el singur ce pași trebuie urmați. O hotărâre se va lua după o consultare cu întreaga echipă de conducere.

„La întrebarea dumneavoastră răspund cu ceea ce a afirmat Adrian Țuțuianu: <Niciodată, până voi muri, nu mă mai întorc în PSD Dâmbovița și în Consiliul Județean. Nu mă mai întorc niciodată>. Restul, ce facem noi în PSD, este treaba noastră. Avem o structură puternică, o echipă în care cred. Ați văzut foarte bine, de când sunt președinte al acestei organizații, am condus cu echipa. Aici echipa va decide”, a adăugat, ferm, Corneliu Ștefan.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Deputatul Ionuț Vulpescu, cuvânt la moartea academicianului Răzvan Theodorescu: „Așa e viața, nu știi niciodată când ai ultimul moment de preț din inima ei”

Publicat

pe

Profesorul universitar Răzvan Theodorescu, un munte de cultură și respect. Un patriot prin excelență, dar nu dintre aceia care se bat cu cărămidă în piept. Un om care a trecut prin toate culoarele, văzute și nevăzute ale istoriei de după 1989. Răzvan Theodorescu un prieten al Dâmboviței. Un cercetător asiduu al trecutului acestor locuri. Un politician rasat, politicos, cu ținută demnă și plină de subtilități. Un ministru cu maniere și conduită cum puțin mai întâlnești.

„S-a stins din viață profesorul Răzvan Theodorescu. E o pierdere uriașă, a celui pe care, deși îl simțeam astfel, nu am îndrăznit să îl numesc prieten. Însă Răzvan Theodorescu tot timpul mă numea astfel: „mai tânărul și dragul meu prieten”. Iar aceasta a fost pentru mine cea mai mare onoare, venind dinspre el. Pentru această prietenie matură, caldă, umană, pentru culisele unui fel aparte de grijă pe care Răzvan Theodorescu mi-a purtat-o, ziua de astăzi pentru mine este una pe care nu știu cum să o trăiesc altcumva decât cu durere.

Unul dintre privilegiile acestei vieți a fost că cineva ca Răzvan Theodorescu a gândit cea mai bună lume posibilă pentru mine atunci când i-am cerut sfatul și mai ales atunci când nu l-am cerut, dar aveam nevoie. Fotografia pe care v-o împărtășesc este de la lansarea volumului „Hagia Sophia: Bisericile Înțelepciunii lui Dumnezeu”, eveniment pe care l-am organizat la finalul anului trecut și care reprezintă, cred, ultimul eveniment public la care Răzvan Theodorescu a participat, la Camera Deputaților. Nici nu știam atunci, când ne-am strâns mâna de bucurie, că va fi ultima dată când istoricul dedicat al României, Răzvan Theodorescu, se va auzi la microfonul Parlamentului. Dar așa e viața, nu știi niciodată când ai ultimul moment de preț din inima ei. Cât despre ce rămâne în urma unui titan al Culturii, știți bine: unii se vor autodenunța prietenii lui din oportunism; alții îl vor păstra ca pe un nume de referință al unor instituții pe care le-a construit, dar care în timp au încăput pe mâna unor amatori; iar cei mai mulți știu că azi România e mai săracă, dar nu le e clar de ce.

Va fi foarte greu să mai avem un profesor, un prieten, ca Răzvan Theodorescu, mai ales că știa să le facă pe toate într-o manieră umană, empatică, boierească, a se citi manierată. Lecția mea de la Răzvan Theodorescu e că timpul, deși nu pare, uneori e de partea ta, și că cea mai frumoasă vârstă din viața unui om e „tinerețea matură”. I-am promis că o să o mă bat pentru partea mea de adevăr și dreptate și asta face ca ziua de astăzi să nu fie pentru mine una în care obiceiul românesc de a judeca oamenii în alb și negru poate fi reluat: azi e o zi a nuanțelor, a portretelor blânde, a celor care degajă putere prin prezența și cuvântul lor. Așa era Răzvan Theodorescu. Și așa rămâne pentru mine. Oamenii mari știu că singura relație de putere care contează e aceea cu Dumnezeu. Care rămâne un mister. Dincolo e cealaltă jumătate a paradoxului”, a scris pe pagina sa de Facebook deputatul Ionuț Vulpescu.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Dâmbovița, județ pilot în procesul de transformare digitală!

Publicat

pe

Implementarea rapidă a proiectelor de interes comunitar reprezintă o prioritate a Consiliului Județean Dâmbovița și a Agenției Naționale de Cadastru și Publicitate Imobiliară. Circuitul unor documente și perioada de transmitere sau verificare sunt, nu de puține ori, impedimente care afectează termenele în care investiții importante pentru județul Dâmbovița ar trebui duse la bun sfârșit.

„La Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară, am semnat acordul prin care se va crea o conexiune informatică între Consiliul Județean Dâmbovița și Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară, astfel încât informațiile administrative relevante pentru asigurarea serviciilor publice, dar și pentru implementarea proiectelor publice să fie riguros și corect gestionate. Este un pas important pentru administrația județului și mă bucur că Dâmbovița are posibilitatea să testeze în avans funcționarea unui astfel de serviciu care va fi de un real ajutor tuturor administrațiilor din țară”, a precizat președintele Corneliu Ștefan.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats