Connect with us

ACTUALITATE

Finalizare proiect „Asigurarea materialelor sanitare necesare unităților de învățământ din comuna Vulcana-Băi în vederea gestionării situației de pandemie generată de virusul SARSCoV-2”

Publicat

pe

08 noiembrie 2022

Comuna Vulcana-Băi anunță finalizarea proiectului “Asigurarea materialelor sanitare necesare unitaților de învățământ din comuna Vulcana-Băi în vederea gestionării situației de pandemie generată de virusul SARSCoV-2” – Cod SMIS 149521.

Finanțat în cadrul Programului Operațional Infrastructură Mare 2014 – 2020, Axa prioritară 9 Protejarea sănătății populației în contextul pandemiei cauzate de COVID-19, Prioritatea de investiție – Obiectivul Specific 9.1 Creșterea capacității de gestionare a crizei sanitare COVID-19, proiectul s-a derulat pe o perioadă de 28 luni, începând cu data de 10 septembrie 2020.

Obiectivul general al proiectului îl reprezintă desfășurarea în condiții de siguranţă a anului școlar în curs, în condițiile crizei pandemice create de coronavirusul SARS-COV2, pentru a evita o creștere rapidă a numărului de cazuri de infecție. Organizația Mondială a Sănătății (OMS) și autoritățile de sănătate publică din întreaga lume iau măsuri pentru a ține sub control pandemia de COVID-19. Pentru a limita cât mai mult răspândirea noului coronavirus, este nevoie ca toate sectoarele societății noastre, inclusiv unitățile care activează în domeniul educației, să se implice activ în a opri răspândirea acestei boli. Obiectivul principal al acestor eforturi este acela de a ne păstra elevii și cadrele didactice în siguranță, dar și de a asigura în același timp continuitate în procesul educațional. Sănătatea și siguranța participanților în procesul educativ, copii și aduți, elevi și educatori, reprezintă obiectivul numărul unu și de aici rezultă depunerea tuturor eforturilor pentru ca școala să confere condițiile de reducere la minimum a riscurilor legate de raspândirea COVID-19.

Obiectivele specifice ale proiectului
1. Creșterea capacităţii adecvate de gestionare a crizei sanitare, prin diminuarea riscului de propagare a infecţiei cu SARS – COV2

2. În unitățile de învățământ susținute / sprijinite prin proiect. Număr de unități de învățământ preuniversitar sprijinite: 4

Valoarea totală eligibilă a proiectului a fost de 119.449,33 lei

Rezultatele înregistrate la finalizarea proiectului:
• au fost achiziționate echipamente medicale necesare dotării unității de învățământ din comună în valoare totală de 119,449.33 lei, din următoarele categori:
– Măști de copii protecție de unică folosință UF 3 straturi,
– Măști adulți de protecție de unică folosință UF 3 straturi,
– Mănuși nitril,
– Role hârtie 2 straturi,
– Dezinfectant suprafețe,
– Dezinfectant pentru mâini,
– Covoraș dezinfectant,
– Dispenser dezinfectant,
– Coș de gunoi cu pedală,
– Termometru digital fără contact.

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020

Date de contact:
UAT Comuna Vulcana-Băi, Str. Vlad Țepeș, nr.18, județul Dâmbovița, România, cod poștal 137535, telefon 0245.230.890, fax 0245.230.904, poștă electronică: primaria@vulcanabai.ro.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Repară telefonul la MobileFIX! Te poți bucura de gadgetul tău în doar 30 de minute

Publicat

pe

de

Noile telefoane mobile, respectiv cele smart, sunt foarte pretențioase și nu toată lumea își permite de fiecare dată să cumpere unul nou atunci când se defectează. Se întâmplă de multe ori ce acesta să poată fi reparat, însă să nu știi unde să îl duci și astfel ajungi mereu să cumperi unul nou. Repară telefonul la unul dintre cele mai bune service-uri! Te poți bucura de gadgetul tău în doar 30 de minute! MobileFIX îți oferă acces la o gamă extinsă de servicii, iar reparațiile se fac pe loc în incinta service-ului.

Telefonul mobil este cu adevărat parte din viața noastră și, de cele mai multe ori, reprezintă o reală problemă atunci când se defectează. Atunci când acesta are probleme, foarte mulți dintre noi îl utilizează în acest fel, de teamă că nu își pot permite unul nou. Cu ajutorul specialiștilor de la MobileFIX nu trebuie să îți mai faci griji în acest sens. Telefonul va beneficia de unele dintre cele mai bune piese, de un timp de reparare scurt și de un preț pentru buzunarul tuturor. Din fericire, aici gasesti un service gsm bun pe mâna căruia să îți poți lăsa în siguranță telefonul.

În doar 30 de minute problemele telefonului tău vor fi soluționate. Tot ce trebuie să faci este să mergi la una dintre locațiile service-ului, iar dacă nu poți ajunge ai posibilitatea de a trimite telefonul prin curier. Locațiile unde poți găsi service-ul sunt în București, Cluj-Napoca, Brașov și Constanța. Specialiștii te așteaptă cu piese gata pregătite pentru ca gadgetul tău să fie reparat în cel mai scurt timp.

Garanția reparațiilor și reparații în timp util pentru gadgeturile tale

Toți clienții au parte de unele dintre cele mai bune servicii la MobileFIX, acolo unde vei găsi o echipă specializată ce îți poate soluționa problemele telefonului. Atunci când acesta este gata, clientul primește o garanție a reparației, iar în cazul în care telefonul este trimis prin curier, clientul trebuie să se asigure că totul este în regulă la primire. Va trebui să comunici faptul că telefonul funcționează perfect, imediat ce îl primești de la curier.

Reparațiile se fac în timp util, deoarece cu toții cunoaștem importanța unui astfel de dispozitiv. Totul se repară în bune condiții, cu respectarea intimității fiecărui client în parte. În acest fel, nu este necesar să cumperi un alt telefon și nici să investești foarte mult în reparații.

Costul serviciilor se știe înainte

La acest service nu vei avea probleme legate de costuri suplimentare sau de cele inexistente. Pentru a vedea care este prețul fiecărei reparații, pentru fiecare model și marcă, intra pe site-ul MobileFIX.ro.

Sunt afișate toate tipurile de reparații, împreună cu marca și modelul telefonului, alături de prețul pe care îl plătești. În acest fel, te poți decide dacă vei alege sau nu serviciile MobileFIX și dacă acestea se potrivesc bugetului tău. Specialiștii te așteaptă cu servicii de calitate, prestate în scurt timp.

Contact: contact@mobilefix.ro

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Biblioteca Județeană Dâmbovița a lansat „Cloud Library”. Ai cărțile direct pe telefon sau PC

Publicat

pe

de

Nu te desparți de telefon, dar parcă ai și citi ceva? Iubești cărțile, dar e cam greu să ajungi la bibliotecă? Vrei să răsfoiești cele mai noi apariții, dar librăria e prea departe?

Biblioteca Județeană „I. H. Rădulescu” Dâmbovița vine în ajutorul tău cu noul serviciu Cloud Library! Instalează pe device-ul tău preferat (telefon, calculator, tabletă) aplicația Cloud Library și conectează-te cu numărul permisului tău de bibliotecă (BJDB******) atât la utilizator cât și la parolă. Acum ai o mini bibliotecă, cu zeci de titluri din zeci de domenii, pe care le poți împrumuta, citi și returna, fără să ieși din casă!

Pentru instrucțiuni de folosire suplimentare accesați:
http://www.bjdb.ro/docs/TUTORIAL%20-%20Cloud%20Library.pdf

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats