Connect with us

ACTUALITATE

Gala „Topul firmelor”, un regal al excelenței în afaceri organizat de Camera de Comerț Dâmbovița

Publicat

pe

Gala „Topul firmelor din județul Dâmbovița”, eveniment organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița – instituție coordonată de omul de afaceri Valentin Calcan. Ediția de anul acesta s-a desfășurat la restaurantul Del Ponte din Târgoviște. Sală mare, încăpătoare pentru mulțimea de antreprenori care au venit spre a fi premiați și felicitați pentru rezultatele economice obținute în 2021. Atmosfera, față de cea de anul trecut, a fost una mai degajată, împărțită parcă în zone profesionale și de amiciție. Spațiu extins pentru socializare.

Nu au lipsit de la Gala „Topul firmelor” reprezentanții administrației publice locale și județene, politicieni, șefi ai unor instituții deconcentrate care interacționează cu mediul de afaceri. Numim aici Finanțele Publice, Inspectoratul Teritorial de Muncă, Agenția pentru Ocuparea Forței de Muncă. Au răspuns invitației președintele Consiliului Județean Dâmbovița – Corneliu Ștefan, vicepreședinții Luciana Cristea și Antonel Jîjîie, prefectul Claudia Gilia, primarul municipiului Târgoviște – Cristian Daniel Stan, administratorul public Gabriel Boriga și viceprimarii Monica Ilie și Cătălin Rădulescu. De asemenea, au mai fost prezenți: parlamentarii Titus Corlățean, Carmen Holban și Marian Țachianu și Virgil Guran. De precizat că la evenimentul organizat de Camera de Comerț a venit și ÎPS Nifon – arhiepiscopul și mitropolitul Târgoviștei.

Ceremonialul de înmânare a premiilor și episoadele de discurs au fost completate de momente muzicale reconfortante, în ton cu esența manifestării care a beneficiat și de un prezentator experimentat – Adriana Ion de la Centrul Cultural Dâmbovița.

Cuvântul de deschidere a aparținut președintelui Valentin Calcan. Acesta, concis, la obiect, i-a felicitat pe investitorii dâmbovițeni, pe toți cei care trudesc pe acest câmp al imprevizibilității reprezentat de afaceri, desfășurate acum într-un spațiu socio-politic și economic european nu tocmai favorabil. A spus Valentin Calcan că prezența tuturor celor invitați la Gala „Topul Firmelor” reprezintă o dovadă clară că instituția Camera de Comerț a căpătat o importanță deosebită, a devenit o punte de legătură între mediul de afaceri și celelalte autorități, un mesager al antreprenorilor, o instituție ambasador al celor care construiesc până la urmă economia, prosperitatea nației.

De menționat că în sală a fost amenajată și o expoziție atelier a elevilor de la Colegiul Economic „Ion Ghica” din Târgoviște.

Oficiile de acordare a primelor premii ale serii i-au revenit președintelui Consiliului Județean Dâmbovița. Corneliu Ștefan a precizat că la un asemenea eveniment care se consumă o dată pe an se premiază în primul rând loialitatea întreprinzătorilor față de județul Dâmbovița. Șeful administrației județene nu a pierdut ocazia de a le da o veste bună oamenilor de afaceri dâmbovițeni. Proiectul de reabilitare și modernizare a DN 71, Bâldana-Târgoviște, a intrat în linie dreaptă, fiind desemnat câștigătorul execuției. Realizarea acestui obiectiv, a spus Corneliu Ștefan, este deosebit de importantă pentru viața socială și economică a întregului județ.

Președintele Consiliului Județean nu a uitat să menționeze și parteneriatul dintre CJD și Camera de Comerț, care a adus rezultate bune în plan comunicațional și de pregătire a unor proiecte comune, cu impact la nivelul județului, al tuturor comunităților locale. Corneliu Ștefan i-a mulțumit public președintelui Camerei de Comerț pentru faptul că a transformat această instituție, a deschis-o către mediul de afaceri, rezonează cu acesta și demonstrează că reprezintă un real sprijin pentru antreprenorii dâmbovițeni.

Nu putem trece cu vederea faptul că la acest eveniment a luat cuvântul și IPS Nifon – arhiepiscopul și mitropolitul Târgoviștei, care i-a felicitat pe oamenii de afaceri dâmbovițeni pentru rezultatele obținute, i-a îndemnat să-și ducă mai departe activitățile, pentru că de ceea ce ei realizează depinde până la urmă prosperitatea noastră, a tuturor. La finalul discursului, ÎPS Nifon a primit din partea președintelui Camerei de Comerț Valentin Calcan o plachetă, ca semn de prețuire și respect, pentru faptul că Înalt Prea Sfinția Sa este un adevărat ambasador al județului Dâmbovița pe întreg continentul european.

Clasamentul „Topul firmelor” are la bază indicatori care vizează cifra de afaceri netă, profitul din exploatare, eficiența utilizării resurselor umane și a utilizării capitalului angajat. Topul este construit pe baza unei metodologii clare, transparente și unitare la nivel național, implementată de Camerele de Comerț în toate județele țării. În județul Dâmbovița, au fost analizate 11.796 de bilanţuri financiar-contabile ale companiilor active. Dintre acestea, 1.942 de bilanțuri au intrat în competiția pentru primele 10 poziții în clasament. În ierarhia „Topul Firmelor din județul Dâmbovița 2022” s-au calificat pe prima poziție 524 de companii, pe locul al doilea 318 companii, iar cea de-a treia poziție este ocupată de 227 companii.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Marșul luminilor, sâmbătă – 25 martie 2023, în orașul Titu

Publicat

pe

Primăria Titu organizează, sâmbătă – 25 martie 2023, de la ora 20:00, evenimentul “Dăruiește Pământului din ENERGIA TA!”. Manifestarea cuprinde un „Marș al luminilor”, cu plecare la ora 20:30, din fața Hotelului Modern către Parcul Orășenesc, unde va fi format un ceas uman. În timpul acestei acțiuni, iluminatul public va fi stins.

PARTENERI:
Biblioteca Orășenească
Casa de Cultură
Școala Gimnazială „Pictor Nicolae Grigorescu”
Școala Gimnazială Nr.2 Titu Târg
Liceul Tehnologic „Goga Ionescu”
Liceul Teoretic „Iancu C. Vissarion”

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

20.000 de puieți forestieri vor fi plantați la Moreni, în zona Sângeriș-Cazemată

Publicat

pe

La inițiativa primarului municipiului Moreni – Constantin Dinu, Asociația EcoAssist, în parteneriat cu municipalitatea, va desfășura duminică, 26 martie 2023, începând de la ora 09:30, în zona Sângeriș – Cazemată, o acțiune de plantare a 20.000 de puieți forestieri.

Cei care vor să participe la această activitate civică se pot înscrie și pot solicita detalii, accesâd link-ul: https://forms.gle/VtpFrvNYgRLUi8v28

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats