Connect with us

ACTUALITATE

5 cadouri inedite pe care să le așezi sub brad

Publicat

pe

De fiecare dată când sărbătorile de iarnă se apropie, ești în căutarea celor mai inspirate cadouri pe care să le așezi sub brad. Fie că le alegi pentru adulți, fie pentru copii, îți dorești să fii un Moș Crăciun cu totul creativ, pentru a-ți surprinde persoanele dragi cu cele mai inedite daruri.

Căutarea unor cadouri de Crăciun interesante nu este ușoară. Cu atât de multe produse atractive, poate fi dificil să faci alegerea corectă. Îți poate fi de ajutor să ții cont de preferințele destinatarilor, astfel încât să le oferi daruri care să fie exact pe gustul lor.

Descoperă în continuarea acestui articol 5 idei de cadouri inedite, potrivite pentru a fi adăugate sub pomul de iarnă.

1. Coșuri sau cutii cu cadouri de Crăciun
Coșurile sau cutiile cadou sunt printre cele mai populare cadouri. De la bomboane, flori, băuturi și ornamente până la jucării, figurine sau crenguțe de brad, pot fi parte din cadoul tău de sărbători. Acestea creează o impresie foarte plăcută și dau un sentiment de familiaritate.

Mai nou, florariile online iti pun la dispozitie si astfel de cadouri, oferind posibilitatea de a selecta produsele care vor alcatui darul. Astfel, personalizezi cadoul întocmai ca să-l potrivești cu personalitatea destinatarului. Trebuie doar să-ți folosești spiritul de observație și imaginația. Ce consideri că i s-ar potrivi mai bine? Ce crezi că l-ar impresiona? Ai la dispoziție o mulțime de variante.

2. Obiectele decorative neobișnuite
Toți oamenii își iubesc locuințele și doresc să le personalizeze cu obiecte decorative unice. Tocmai de aceea și tu poți alege cadou un obiect decorativ neobișnuit. Alege scrumierele în forme inedite, suporturile haioase pentru sticlele de vin sau lămpile personalizate.

La fel de interesante pot fi suporturile pentru cărți, ramele foto creative sau bolurile pentru bomboane. Ție ți-ar plăcea să primești un ceas într-o formă inedită, care să te trezească în fiecare dimineață? Atunci te poți orienta către un astfel de cadou, existând o varietate de modele cu un design deosebit, care atrag toate privirile.

Nu în ultimul rând, poți opta pentru obiectele decorative realizate handmade. Acestea sunt realizate cu măiestrie și au un farmec aparte.

3. Aranjamente florale de Crăciun
Te-ai gândit vreodată să oferi aranjamente de Crăciun? Sunt cadouri care întotdeauna vor fi la modă. Indiferent pentru cine le cumperi, ai șanse mari să faci un cadou reușit. În preajma sărbătorilor de iarnă, oricine are nevoie de decorațiuni. Găsești o gamă largă de produse: buchete, coronițe, cufere sau aranjamente simple.

4. Invitație la adrenalină
Ce ai zice de un salt cu parașuta sau de o invitație la drumeție? Persoanele iubitoare de adrenalină se vor bucura să găsească sub brad o astfel de invitație. Dăruiește un salt cu parașuta și oferă bucuria de a plonja de la altitudine de 4000 de metri.

În cazul persoanelor iubitoare de apă, poți dărui o invitație la rafting sau wakeboarding, în timp ce la sol sunt inspirate cursele enduro, tiroliana sau plimbările cu bicicleta pe munte. Nu în ultimul rând, poți surprinde cu un zbor cu elicopterul sau cu balonul. Indiferent de alegerea ta, o invitație la adrenalină este întotdeauna binevenită.

5. Plante în ghiveci
Plantele în ghiveci sunt cadoul perfect pentru iubitorii de natură. Chiar dacă suntem în sezonul rece, există câteva variante pentru care poți opta: terariile cu plante suculente, un bradut mic în ghiveci sau Crăciunițele, care înfloresc chiar în perioada Crăciunului, vor face impresie oricând.

Bineînțeles, poți alege bijuterii, cărți sau parfumuri, toate acestea fiind potrivite pentru persoanele de care ești mai apropiat și le cunoști preferințele. Nu uita să adaugi dulciuri sub pomul de Crăciun, deoarece acestea sunt întotdeauna apreciate, atât de copii, cât și de către adulți. Poți opta pentru sortimente savuroase de ciocolată, bomboane sau prăjituri delicioase.

Pe cât de obositoare este alegerea cadourilor pe care să le așezi sub pomul de Crăciun, pe atât poate fi de distractivă. Magia sărbătorilor te cuprinde de cum pășești pentru prima dată într-un magazin și te încarcă cu energie pozitivă. Tocmai de aceea aceasta este una dintre cele mai frumoase perioade din an.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Va fi redeschisă Sala Mare a Teatrului Tony Bulandra Târgoviște. Pe scenă, „Împărăteasa Chinei”

Publicat

pe

Conducerea Teatrului Tony Bulandra din Târgoviște anunță publicul iubitor de artă dramatică că, din data de 11 februarie 2023, instituția teatrală pornește din nou, cu vânt la pupa, pe mările creației artistice. Au fost trei ani de provizorat, datorați lucrărilor de reabilitare și modernizare a Sălii Mari, demers indispensabil pentru a aduce acest templu al Thaliei aproape de standardele internaționale ale conceptului de scenă și de comunicare a actorilor cu publicul în condiții de confort și civilizație.

Și nu putea fi mai potrivit decât ca intrarea în casă nouă a actorilor și a Măriei Sale Publicul să se facă cu o premieră. Vor însufleți personajele din piesa „Împărăteasa Chinei”, de Ruth Wolff, actorii Teatrului Tony Bulandra și doi colaboratori de marcă de la Teatrul Nottara din Capitală – Ada Nafrot și Tache Florescu. Spectacolul va fi pus în scenă de regizorul Alexander Hausvater. Misiunea de a crea costumele pentru acest regal artistic i-a revenit maestrului Mc Ranin – managerul Teatrului Tony Bulandra.

Așadar, pe 11 februarie, de la ora 19:00, publicul târgoviștean este invitat în casă nouă pentru a viziona, în condiții excelente, pe o scenă schimbată total, un spectacol de excepție.

„Deși adesea par să am de-a face cu trecutul, cu istoria, pentru mine acestea sunt prezentul. Ar fi prea limitativ să fiu legată de acest moment, de acest loc. Simt că existența mea este în orice clipă, în toate locurile. Chiar și iadul, și raiul. Asta pentru că simt că natura umană nu se schimbă niciodată. Atitudinile se schimbă. Suprafețele se schimbă. Trăirile esențiale, nu. Dacă există vreo temă care trece prin toate piesele mele, aceasta este tenacitatea acestor eroine, luându-și viața în propriile mâini și realizând cât mai mult din ea. Dacă există vreun subiect care este comun tuturor textelor mele, acesta este, într-o variantă sau alta, derutantul, incitantul, enervantul, inepuizabilul, impenetrabilul subiect al iubirii” – Ruth Wolff, dramaturg.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Linia de măști de la Dragomirești a clacat după trei zile de produs… rebuturi

Publicat

pe

Povestea tragi-comică a liniei de fabricație a măștilor de protecție de la Uzina Militară de la Dragomirești, județul Dâmbovița, a fost comentată în fel și chip de jurnaliști, analiști și politicieni. Fabrica de măști deschisă la nevoie și nu a produs decât un lot, câteva mii de măști neconforme.

Mașinăria de confecționat adusă de prin China nu a funcționat, conform unui document de control decât câteva zile. A produs în ziua în care s-a inaugurat linia de fabricație, în prezența membrilor Guvernului de atunci.

„Pe 29.04.2020, premierul Orban și ministrul Economiei, Virgil Popescu, tocmai inauguraseră linia de producție a măștilor FPP3. Având în vedere că mașina a funcționat doar în prezenta miniștrilor, propun să le facem biroul lângă linia de producție ca să putem salva fabrica”, a notat, pe pagina sa de Facebook, deputatul Radu Popa.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats