Connect with us

ACTUALITATE

ITM Dâmboviţa valorifică mai multe bunuri ca materiale refolosibile. Detalii aici!

Publicat

pe

Marți – 20 decembrie 2022, ITM Dâmboviţa organizează la sediul său din Târgoviște (Centrul Vechi, zona BRD), începând cu ora 10:00, o acțiune de valorificare ca materiale refolosibile prin oferte de preț negociabil a unor bunuri din patrimoniul instituției, care nu au fost adjudecate în cele trei licitații publice cu strigare derulate, din lipsa ofertanților sau neîndeplinirea condițiilor de eligibilitate a acestora.

„În consecință, se va aplica procedura de valorificare a bunurilor care nu au fost vândute prin licitație publică cu strigare, prin agenți economici care au ca obiect de activitate achiziționarea de materiale refolosibile, prin oferte de preț negociabil conform pct. 5.14 din H.G. nr. 841/1995.

Bunurile sunt depozitate la sediul Inspectoratului Teritorial de Muncă Dâmbovița. Cantitatea exactă de materiale refolosibile, pe sorturi, va fi stabilită prin cântărire, pe un cântar neutru care are viză metrologică valabilă la data cântăririi, iar toate cheltuielile pentru încărcare, cântărirea și transportul lor, cad în sarcina ofertantului declarat câștigător”, se precizează într-un comunicat remis către mass-media.

Documente necesare pentru participarea la procedura de valorificare:
1. declarația de participare;
2. copie certificat de înmatriculare sau alte documente care să ateste că ofertantul are ca obiect de activitate și desfășoară în mod legal activitatea de colectare și valorificare a deșeurilor, valabile la data derulării procedurii;
3. copie autorizația de mediu;
4. împuternicirea acordată persoanei care reprezintă ofertantul la negociere însoțită de copia CI/BI.;
5. oferta inițială de preț.

„Poate prezenta ofertă de preț orice persoană juridică potențial cumpărătoare, autorizată în colectarea deșeurilor nepericuloase – cod CAEN 3811, recuperarea materialelor reciclabile sortate – cod CAEN 3832, comerț cu ridicata al deșeurilor și resturilor – cod CAEN 4677, cumulative.

Relații suplimentare se pot obține la sediul I.T.M. Dâmbovița (persoana de contact Scarlat Ioana) și la telefoanele: 0245-612453, 0721465894. Lista bunurilor supuse vânzării, catitățile estimate, proveniența lor sunt prezentate în Anexa 1, care poate fi regăsită pe site-ul I.T.M. Dâmbovița.

Oferta inițială însoțită de documentele de mai sus se depune în plic închis la sediul I.T.M. Dâmbovița, cel mai târziu până la data de 19.12.2022, ora 12:00. Ofertele depuse în termen se vor deschide în aceași locație la data de 20.12.2022, ora 10:00″.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Atenție! A fost suspendată circulația pe TransBucegi, din cauza viscolului

Publicat

pe

Consiliul Județean Dâmbovița a luat decizia închiderii circulației rutiere pe DJ 713, sectorul Cabana Dichiu – intersecție drum de acces Cabana Piatra Arsă, ca urmare a fenomenelor meteo nefavorabile – cod portocaliu de viscol și căderi abundente de zăpadă.

„Recomandăm evitarea deplasărilor în această perioadă, iar în cazul în care acestea nu pot fi amânate, conducătorii auto trebuie să echipeze corespunzător autovehiculele, să respecte semnalizarea rutieră din zonă, indicațiile agenților de poliție, ale reprezentanților jandarmeriei montane, ale Serviciului Public Salvamont-Salvaspeo Dâmbovița, precum și ale reprezentanților SC Lucrări Drumuri și Poduri Dâmbovița SA, operatorul economic ce asigură servicii de deszăpezire pe drumurile județene.

Luând în considerare factorii de mediu ce au determinat depunerile abundente de zăpadă pe carosabilul drumului județean 713, sectorul mai sus- amintit, recomandăm evitarea, pe cât posibil, a deplasărilor pe timp de ninsoare și viscol”, se precizează într-un comunicat remis către mass-media.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Cum procedez dacă nu sunt angajat și vreau să mă asigur pentru concedii şi indemnizații de asigurări sociale de sănătate?

Publicat

pe

Persoanele fizice care nu au încheiate raporturi juridice de muncă cu un angajator şi nu realizează venituri din desfăşurarea unei activităţi în baza unui contract individual de muncă, a unui raport de serviciu, act de detaşare sau a unui statut special prevăzut de lege, nici alte venituri asimilate salariilor şi nu se încadrează în categoria persoanelor care beneficiază de indemnizaţie de şomaj, se pot asigura în sistemul de asigurări sociale de sănătate pentru a beneficia de concedii și indemnizații de asigurări sociale de sănătate în baza unui contract de asigurare – ne informează Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Dâmboviţa.

„Contractul de asigurare pentru concedii şi indemnizaţii de asigurări sociale de sănătate se încheie între persoana interesată și casa de asigurări de sănătate la care se află în evidenţă ca persoană asigurată în sistemul de asigurări sociale de sănătate.

Citește și: Comunicat CNAS: O aplicare justă, echitabilă şi nediscriminatorie pentru calculul indemnizaţiei de maternitate

Contractul poate fi încheiat pentru o perioadă determinată / nedeterminată la un venit ales de către asigurat, ce nu ține cont de veniturile impozabile realizate. Venitul ales nu poate fi mai mic decât valoarea lunară a salariului de bază minim brut pe ţară garantat în plată stabilit potrivit legii (3.000 lei începând cu 1 ianuarie 2023) şi nu poate depăși valoarea a 12 salarii minime.

Contractul de asigurare nu se încheie retroactiv și produce efecte exclusiv de la data înregistrării. Contribuţia lunară de asigurare pentru concedii şi indemnizații de asigurări sociale de sănătate este de 1% şi se aplică asupra venitului înscris în contract”.

Citește și: Nu ai loc de muncă și vrei să te asiguri în sistemul public de sănătate? Află procedura aici!

Stagiul minim de cotizare pentru acordarea concediilor şi indemnizaţiilor de asigurări sociale de sănătate este de 6 luni realizate în ultimele 12 luni anterioare lunii pentru care se acordă concediul medical.

„În cazul în care nu au fost realizate venituri în ultimele 6 luni anterioare lunii pentru care se acordă concediul medical, stagiul de asigurare se consideră realizat dacă prin însumarea perioadelor din ultimele 12 luni anterioare producerii riscului rezultă un număr de zile de stagiu de asigurare cel puţin egal cu numărul total de zile lucrătoare din ultimele 6 luni anterioare producerii riscului.

Persoanele asigurate pentru concedii și indemnizații beneficiază de concedii şi indemnizaţii, fără îndeplinirea condiţiei de stagiu de asigurare, în cazul unor situaţii de excepţie, respectiv în cazul urgenţelor medico-chirurgicale, tuberculozei, bolilor infectocontagioase din grupa A, stabilite prin Hotărâre a Guvernului, neoplaziilor, SIDA, riscului maternal, carantinei, precum şi în cazul izolării urmare a infectării cu Covid-19)”, ne mai informează Casa Județeană de Asigurări de Sănătate.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats