Connect with us

ADMINISTRAŢIE

Pucioasa: Se lucrează din plin la spital și la grădinița „Prichindel”

Publicat

pe

La Pucioasa, șantierele nu au fost închise în perioada sărbătorilor, așa cum se întâmplă, din păcate, în foarte multe cazuri. Primarul Constantin Ana nu-i slăbește deloc pe constructori, iar proiecte de dezvoltare sunt multe în orașul de sub Dealul Patranei.

Spre exemplu, zilele acestea, se lucrează din plin pentru reabilitarea, modernizarea și dotarea spitalului și pentru reconstruirea Grădiniței Nr. 1 „Prichindel”, clădirea veche fiind demolată în această toamnă. Investițiile sunt implementate cu fonduri europene nerambursabile. Proiectele de la spital depășesc 90 de milioane de lei și, după cum ne-a spus edilul, urmează alte două.

La Grădinița „Prichindel”, se investesc 20 de milioane de lei. Noul imobil va avea o arhitectură aparte și va dispune, pe lângă sălile de clasă, de amfiteatru și de un loc de joacă amenajat ingenios sub nivelul construcției.

Reamintim faptul că, luna aceasta, la Pucioasa, au fost recepționate și date în folosință două investiții importante: Colegiul Național „Nicolae Titulescu” și Piata Centrală „Cartaxo”, supuse unor ample lucrări de reabilitare și modernizare.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

Primăria Titu reușește să atragă tinerii din oraș în diferite competiții sportive

Publicat

pe

Activitățile sportive organizate, săptămâna aceasta, de Primăria Titu, în parteneriat cu unitățile de învățământ și Casa de Cultură, în cadrul evenimentului anual „Luna Tineretului”, s-au bucurat de o largă participare a elevilor de gimnaziu și de liceu din oraș.

S-a început cu „Crosul Tineretului”, după care au urmat competițiile de baschet și fotbal, iar pe 30 și 31 mai se va desfășura „Cupa orașului Titu la înot”. Toate cu scopul de a promova un stil de viață sănătos în rândul tinerilor și de a-i implica în activități care să-i țină departe de tentația tehnologiei.

🔵 Rezultate „Cupa orașului Titu la baschet”, 2024:
LOCUL 1: Școala Gimnazială “Pictor Nicolae Grigorescu”
LOCUL 2: Liceul Teoretic „Iancu C. Vissarion”

Premiile au fost înmânate de către: Grigorescu Liliana, Bibliotecar Responsabil la Biblioteca Orășenească Titu – punct de informare europeană și de domnul Florescu Mihai, șef Serviciu Cultură și Sport din cadrul Casei de Cultură Titu.

🔵 Rezultate „Cupa orașului Titu la fotbal”, 2024:
GIMNAZIU:
Locul 1: Școala Gimnazială „Pictor Nicolae Grigorescu”
Locul 2: Liceul Teoretic „Iancu C. Vissarion”
LICEU:
Locul 1: Liceul Tehnologic „Goga Ionescu”
Locul 2: Liceul Teoretic „Iancu C. Vissarion”

Premiile au fost înmânate de doamnele referent cultural, Sandu Gheorghița și Dincă Irinel, din cadrul Casei de Cultură Titu, alături de domnul Adrian Marius Sandu, administratorul public al orașului Titu.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ADMINISTRAŢIE

Ordinea de zi a ședinței CLM Târgoviște din data de 29 mai 2024

Publicat

pe

De

Consiliul Local Municipal Târgoviște se va întruni, miercuri – 29 mai 2024, de la ora 14:00, în ședință ordinară de lucru, având înscrise pe ordinea de zi următoarele proiecte de hotărâre:

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite