Connect with us

Uncategorized

Colantari de calitate superioara din cele mai bune materiale

Publicat

pe

Cel mai bun atelier de colantari auto din Bucuresti este locul unde se pot realiza diverse lucrari de personalizare a masinilor, precum aplicarea de folii de protectie pentru caroserie, folii de geam sau folii decorative. Aceste servicii sunt oferite de catre profesionisti care au experienta in domeniu si care folosesc echipamente si materiale de calitate.

Materialele utilizate in atelierul Carbonsystems sunt atat de bune, incat au un termen de garantie de 5 ani (50 de luni).
Colantarea auto poate fi realizata atat pentru scopuri estetice, cat si pentru protectie.

Folosirea unei folii de protectie poate preveni deteriorarea caroseriei masinii in cazul zgarieturilor sau a altor daune cauzate de factori externi. De asemenea, folia poate proteja vopseaua originala a masinii de radiatiile UV, ceea ce poate preveni decolorarea sau ingalbenirea acesteia. Simpla atingere a masinii de crengile subtiri ale unul alun crescut in apropierea carosabilului poate lasa urme pe vopsea si pe caroserie.

In ceea ce priveste foliile decorative, acestea pot fi folosite pentru a schimba culoarea sau aspectul masinii fara a fi nevoie sa se schimbe vopseaua originala. Acestea pot fi aplicate pe orice parte a masinii, de la caroserie la geamuri, iar design-ul poate fi personalizat dupa preferinte. Preferinta pentru o anumita culoare, pentru anumiti eroi sau personaje se poate materializa cu ajutorul unei folii decorative.

Inainte de a aplica folia, este important ca suprafata masinii sa fie curata si uscata, pentru ca aderenta foliei sa fie optima. De asemenea, profesionistii din atelierele de colantari auto vor avea grija sa indeparteze orice impuritati sau asperitati de pe suprafata masinii, pentru a se asigura ca folia va ramane bine fixata. Profesionistii atelierului prezentat mai sus acorda o atentie deosebita pregatirii suprafetei masinii pentru colatare, dar si intinderii perfecte a foliei pe suprafata metalica.

Procesul de colantare poate dura cateva ore, in functie de suprafata care trebuie acoperita. Dupa ce folia este aplicata, este important ca aceasta sa fie bine fixata, iar marginile sa fie indepartate pentru a se asigura ca nu exista bule de aer. Timpul estimat de specialistii atelierului pentru acest serviciu este de 1, 5-3 ore. Durata este influentata de marimea masinii si de complexitatea colantarii.

Atelierele de colantari auto ofera, de asemenea, servicii de indepartare a foliilor vechi sau deteriorate. Acest proces poate fi mai dificil, deoarece este nevoie de indepartarea in totalitate a foliei vechi, fara a afecta vopseaua originala a masinii, dar specialistii il realizeaza perfect. Pe vopsea nu ramane nicio urma. Indepartarea foliei se poate face si la cerere fiindca posesorul masinii s-a plictisit de ea si doreste un alt model sau vrea ca masina sa revina la aspectul initial.

Atelierele de colantari auto sunt locuri unde se pot realiza diverse lucrari de personalizare sau protectie a masinilor, prin aplicarea de folii de protectie sau decorative. Acestea sunt oferite de catre profesionisti care au experienta in domeniu si care folosesc echipamente si materiale de calitate.
Persoana care doreste sa isi personalizeze masina prin colantare, este important sa aiba in vedere urmatoarele aspecte:
– Alegerea unui atelier de colantari auto de calitate. Acum exista instrumente de verificare a reputatiei si experientei atelierului, iar pe site-ul firmei exista galerie de poze cu multe dintre colantarile realizate la atelier.
– Alegerea tipului de folie: Exista mai multe tipuri de folii disponibile pe piata, de la cele mai simple pana la cele mai avansate, care ofera o protectie mai buna impotriva zgarieturilor si radiatiilor UV. Alegerea tipului de folie depinde de scopul dorit si de bugetul alocat.
– Durata de viata a foliei: Folosirea unei folii de calitate poate asigura o durata de viata mai mare a acesteia decat garantia colantarii. Dupa cum s-a precizat deja, materialele utilizate de cel mai bun atelier din Bucuresti sunt garantate 5 ani.
– Garantia oferita pentru colantare: majoritatea atelierelor de colantari auto ofera o garantie pentru lucrarile realizate.

Atelierul prezentat garanteaza ca folia va ramane intacta pe masina timp de 1 an.
Un an este o perioada eficienta, pentru ca pot interveni schimbari in acest interval. Este posibil ca posesorul masinii sa doreasca sa o vanda si in acest caz doreste sa indeparteze folia.

Intr-un an pot aparea folii mai performante si mai frumoase, moda in domeniul colantarilor sa se schimbe si atunci este bine ca lucrarea nu este garantata pentru 5 ani, cat este garantia pentru materiale.
Site-ul atelierului in care se afla informatii utile pentru cei care doresc sa solicite colantari poate fi accesat de acasa, de pe un dispozitiv conectat la internet. Acolo sunt oferite toate informatiile privind procesul in sine, calitatea materialelor, scopul in care oamenii decid sa aleaga serviciile de colantari.

Colantarile auto sunt avantajoase fiindca in acelasi pret, solicitantul poate avea:
-o protectie sigura pentru masina, atat in fata factorilor de mediu, dar si in fata anumitor socuri minore;
– o forma de publicitate mobila care va fi urmarita de multa lume;
– o investitie in scop estetic.
– o forma subtila de mascare a unor defecte, imperfectiuni ale caroseriei.

Este important de precizat ca daca masina a fost vopsita de curand, indepartarea foliei nu este socanta, ci lasa la vedere o caroserie perfecta la fel ca atunci cand a iesit din atelier dupa ce s-a aplicat vopseaua.

Colantarile auto servesc unor cauze multiple, nu sunt scumpe, iar romanii le solicita din ce in ce mai mult. In concluzie, atelierul de colantari din Bucuresti are tot timpul programari pe care le respecta. Cine doreste sa intre in anul 2023 cu o masina care pare noua, sa solicite din timp programare.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Uncategorized

ITM Dâmboviţa, precizări privind majorarea voluntară a salariului minim cu 200 lei

Publicat

pe

Începând cu 1 iunie 2022, angajatorii care vor da 200 de lei în plus lunar, voluntar, celor care sunt plătiți cu salariul minim brut pe țară (fără a lua în calcul sporurile și alte adaosuri), nu vor datora, pentru perioada iunie – decembrie 2022, taxe salariale pentru această majorare – precizează ITM Dâmboviţa.

„De asemenea, începând cu aceeași dată, de această măsură beneficiază și persoanele nou-angajate în perioada cuprinsă între data intrării în vigoare a ordonanței de urgență și până la data de 31 decembrie 2022, inclusiv, pentru care nivelul salariului de bază lunar brut stabilit potrivit contractului individual de muncă, fără a include sporuri şi alte adaosuri, este de 2.750 de lei”.

Suma de 200 de lei se ajustează în funcţie de:
– perioada din lună pentru care s-a acordat majorarea salarială;
– data de la care angajaţii noi sunt încadraţi în muncã;
– fracţia din lună pentru care se determină veniturile din salarii şi asimilate salariilor;
– data de la care încetează contractul individual de muncă.

„Acordarea majorării de 200 lei netaxabili nu este obligatorie. Subliniem că, de această măsură vor beneficia exclusiv salariații din domeniul privat, nu și bugetarii.

Acești 200 de lei nu vor fi luați în calcul pentru indemnizația aferentă concediului de creștere a copilului, deoarece la baza calculului indemnizației stau doar veniturile care sunt supuse impozitului pe venit, de 10%, nefiind cazul pentru această sumă”, explică Marius Lixandru – inspector șef ITM Dâmboviţa.

Citește în continuare

Uncategorized

Malu cu Flori, comuna care a dat țării șapte generali ai Armatei Române!

Publicat

pe

O inițiativă lăudabilă a primarului Constantin Ion și a profesorului de istorie Ilie Popescu, un localnic îndrăgostit de meleagurile natale și de istoria acestor locuri, scoate puternic în evidență comuna Malu cu Flori, din județul Dâmbovița, și pe cei care și-au tras seva vieții din aceste pământuri.

În localitatea renumită prin frumusețile naturale, tradițiile populare și plantațiile de pomi fructiferi își au rădăcinile nu mai puțin de șapte generali care au slujit în Armata Română. Un superlativ cu care nu se pot lauda prea multe așezări din mediul rural.

Pentru a cinsti memoria și numele generalilor de la Malu cu Flori, profesorul Ilie Popescu și edilul Constantin Ion au hotărât să creeze în cadrul Căminului Cultural o „Galerie a generalilor”, care va cuprinde fotografiile celebrilor militari ai Armatei Române, care au pornit drumul în viață de pe aceste plaiuri, însoțite de numele acestora și câteva notițe despre activitatea lor profesională. Deocamdată, vorbește lumii despre generalii din comuna Malu cu Flori un panou ce se găsește în clădirea Primăriei.

„Este o inițiativă pe care am îmbrățișat-o cu drag. Nu puteam trece cu vedere faptul că șapte generali ai Armatei Române au trăit în comuna noastră, sunt fii ai acestor locuri. Este o mândrie pentru noi. Nu cred că sunt multe comunele care să fi dat țării șapte generali. Oameni destoinici, bine pregătiți, care au slujit țara de pe funcții înalte în Armata Română. „Galeria generalilor” va fi amplasată în Căminul Cultural. Va fi un exemplu pentru copiii noștri, o dovadă clară a faptului că, atunci când te dedici învățăturii, când ai un țel și ești ambițios, nu contează de unde pleci”, ne-a declarat primarul comunei Malu cu Flori – Constantin Ion.

În „Galeria generalilor” de la Malu cu Flori, care va fi așezată la loc de cinste în cadrul Căminului Cultural, sunt prezentați:

– General de brigadă Dumitru Nicolae Scarlat, născut pe 18 ianuarie 1965 în satul Capu Coastei. A fost avansat la gradul de general prin Decret Prezidențial în 2007, de Ziua Armatei Române. Avea 42 de ani. Generalul Scarlat a fost comandantul Diviziei 4 Infanterie „Gemina”, continuatoarea Armatei a IV-a „Transilvania”, cu sediul la Cluj-Napoca. Generalul Dumitru Nicolae Scarlat a mai îndeplinit și misiunea de reprezentant militar al României la NATO și Uniunea Europeană, la Cartierul General al NATO de la Bruxelles.

– Generalul de Armată Decebal Ilina, care s-a născut pe 1 aprilie 1948. A avut numeroase funcții de conducere întreaga sa carieră militară. Șef al Direcției de Informații Militare, Locțiitor al șefului Statului Major Militar, Locțiitor al Șefului Departamentului Înzestrării Armatei, Secretar de Stat la Ministerul Industriei , Economiei și Resurselor.

– Generalul de brigadă Decebal Constantin Diaconescu. S-a născut la 23 aprilie 1920. Fiul învățătorului Gheorghe Diaconescu.

– Generalul Titus Popescu s-a născut la data de 25 mai 1913 în satul Runceasa. Fiul învățătorului Ion C Popescu. A fost multă vreme profesor la Academia Militară.

– Generalul Ion Șerb, poate cel mai cunoscut de către oamenii locului, a devenit general la 29 de ani! A ocupat mai multe poziții în conducerea Ministerului Afacerilor Interne. În anul 1961, după ce a a primit gradul de general-locotenent, a fost numit comandantul Armatei a II-a Muntenia. În 1969 a devenit prim locțiitor al comandantului infanteriei și tancurilor. Generalul Ioan Șerb, după o perioadă tumultoasă, s-a întors în comuna natală, Malu cu Flori. În 1996, a candidat din partea Partidului Socialist al Muncii pentru funcția de primar și câștigat alegerile, dedicându-se comunității în perioada 1996-2000. A decedat în ianuarie 2004.

– Generalul de brigadă Mihai Anton s-a născut pe 27 august 1910. A fost învățător. Cavaler al Ordinului „Mihai Viteazul” cu mantie și spadă, cea mai înaltă decorație militară românească. În 1995 a devenit cetățean de onoare al comunei Malu cu Flori. Generalul Mihai Anton a decedat în luna iunie 2004.

– Generalul Constantin Emilian Pahonțu s-a născut în martie 1948 în satul Micloșanii Mici. La 29 ianuarie 2003, prin Decretul 74 al Președintelui României, Constantin Emilian Pahonțu a fost înaintat la gradul de general de brigadă, după care a fost trecut în rezervă.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats