Connect with us

ACTUALITATE

ITM Dâmboviţa, încă o sesiune de valorificare bunuri ca materiale refolosibile

Publicat

pe

Inspectoratul Teritorial de Muncă Dâmbovița organizează, în data de 16.01.2023, ora 10:00, la sediul din Târgoviște, str. Revoluției, bl. C8, etaj 1, jud. Dâmbovița, valorificarea ca materiale refolosibile prin oferte de preț negociabil.

Se va aplica procedura de valorificare a bunurilor care nu au fost vândute prin licitație publică cu strigare, prin agenți economici care au ca obiect de activitate achiziționarea de materiale refolosibile, prin oferte de preț negociabil conform pct. 5.14 din HG nr. 841/1995.

Bunurile sunt depozitate la sediul Inspectoratului Teritorial de Muncă Dâmbovița. Cantitatea exactă de materiale refolosibile, pe sorturi, va fi stabilită prin cântărire, pe un cântar neutru care are viză metrologică valabilă la data cântăririi, iar toate cheltuielile pentru încărcare, cântărirea și transportul lor, cad în sarcina ofertantului declarat câștigător.

Documente necesare pentru participarea la procedura de valorificare:
1. declarația de participare;
2. copie certificat de înmatriculare sau alte documente care să ateste că ofertantul are ca obiect de activitate și desfășoară în mod legal activitatea de colectare și valorificare a deșeurilor, valabile la data derulării procedurii;
3. copie autorizația de mediu;
4. împuternicirea acordată persoanei care reprezintă ofertantul la negociere însoțită de copia CI/BI.;
5. oferta inițială de preț.

Poate prezenta ofertă de preț orice persoană juridică potențial cumpărătoare, autorizată în colectarea deșeurilor nepericuloase – cod CAEN 3811, recuperarea materialelor reciclabile sortate – cod CAEN 3832, comerț cu ridicata al deșeurilor și resturilor – cod CAEN 4677, cumulative.

Relații suplimentare se pot obține la sediul I.T.M. Dâmbovița (persoana de contact Scarlat Ioana) și la telefoanele: 0245-612453, 0721465894.

Lista bunurilor supuse vânzării, catitățile estimate, proveniența lor sunt prezentate în Anexa 1, anexă ce se poate obține la cerere.

Oferta inițială însoțită de documentele de mai sus se depune în plic închis la sediul I.T.M. Dâmbovița, cel mai târziu până la data de 13.01.2023, ora 12:00. Ofertele depuse în termen se vor deschide în aceași locație la data de 16.01.2023, ora 10:00.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

60 de persoane au rămas izolate la Cabana Capra, din cauza avalanșelor

Publicat

pe

60 de turiști cazați în Cabană Capra, la km 108 pe Transfăgărășan, au rămas izolați din cauza avalanșelor produse în zonă.

În sprijinul acestora, au fost mobilizate mai multe echipaje de intervenție de la ISU Argeș, cu o autofreză de zăpadă multifuncţională, o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat, o autospecială de transport persoane și victime multiple, două autospeciale de primă intervenție și comandă și două microbuze.

De asemenea, au fost dislocate două șenilate de la ISU Vâlcea și ISU Olt și un UTV de la ISU Dâmbovița. La misiune participă personal din partea Salvamont Argeș, IJJ Argeș și Secția Drumuri Naționale.

UPDATE: Având în vedere că DN7C (Transfăgărășan) este închis traficului de la km 104, polițiștii din Argeș vor cerceta cum au ajuns turiștii până la Cabana Capra și vor lua măsuri. Potrivit Codului Rutier, aceștia riscă amendă din clasa III și suspendarea permisului auto pentru 60 de zile.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Vizită de încurajare în Secția de Oncologie a Spitalului Județean din Târgoviște

Publicat

pe

Doamnele din conducerea OFSD Dâmbovița s-au aflat astăzi printre pacienții internați în Secția de Oncologie a Spitalului Județean de Urgență din Târgoviște, scopul vizitei fiind unul de încurajare, în contextul în care în data de 4 februarie se marchează Ziua Mondială de Luptă Împotriva Cancerului.

Este esențial de reținut faptul că vorbim despre o afecțiune care poate fi ținută sub control și chiar vindecată, dacă este depistată la timp! Sunt așadar esențiale în investigațiile preventive.

În acest context, reamintim că în județul Dâmbovița se implementează, în această perioadă, un proiect de screening gratuit pentru cancerul de col uterin, care are în România o incidență de peste 32,3 la suta de mii de femei, mult peste media în statele Uniunii Europene, de 12,8 la suta de mii de femei – spune deputata Carmen Holban, președinta OFSD Dâmbovița.

„Este o situație mai mult decât îngrijorătoare, care necesită un efort comun pentru scăderea cât mai rapidă a numărului de cazuri de cancer de acest tip. Programele de screening sunt mai mult decât importante, fapt dovedit de scăderea drastică a cazurilor de mortalitate prin cancer de col uterin.

Este îmbucurător și faptul că, prin intermediul Unității Mobile a Institutului Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului, peste 1.200 de dâmbovițence din 18 localități ale județului nostru au efectuat, în mod gratuit, testul Papanicolau și HPV.

Așadar, în perioada următoare, încurajez doamnele și domnișoarele din Dâmbovița să se îndrepte către Spitalul Județean de Urgență Târgoviște, Spitalul Orășenesc Găești și Spitalul Municipal Moreni – instituții medicale afiliate acestui program, implementat de Institutul Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului. Parteneri ai acestui proiect sunt: Centrul de Dezvoltare Curriculară și Studii de Gen FILIA, Fundația Renașterea și Centrul Romilor pentru Politici de Sănătate”, este mesajul transmis de deputata Carmen Holban.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats