Connect with us

Dâmboviţa

Locuri de muncă disponibile prin AJOFM Dâmbovița, 9 ianuarie 2023

Publicat

pe

În baza de date a AJOFM Dâmboviţa sunt înregistrate astăzi, 9 ianuarie, 161 de posturi vacante, din care: 11 pentru absolvenții de studii superioare, 123 pentru meseriași și 27 pentru muncitorii necalificați.

Dintre acestea menţionăm: agent securitate, lucrător comercial, manipulant mărfuri, preparator conserve, crescător păsări, șef atelier industria prelucrătoare, șofer autoturisme și camionete, asistent manager, casier, cofetar, maestru de lumini, maestru sunet, secretară, vânzător, agent reclamă publicitară, broker în asigurări, brutar, femeie de serviciu, ghid turism ecvestru, stivuitorist, tehnician proiectant, agent vânzări, ajutor bucătar, îngrijitor spații verzi, bucătar, cartonagist, electrician întreținere și reparații, lăcătuș mecanic, lucrător bucătărie, electrician exploatare rețele electrice, mașinist la instalații de turbine hidraulice, ospătar, referent, tâmplar universal, inginer proiectant instalații, referent specialitate marketing, responsabil protecția datelor, asistent comercial, programator producție, consilier pentru tineret, kinetoterapeut, muncitor necalificat în domenii de activitate precum: confecții textile și construcții.

Detalii suplimentare se pot obţine:
– site: www.anofm.ro – ajofm dambovita – locuri de muncă vacante;
Telefon: 0245/620635

De asemenea, sunt disponibile și 40 locuri de muncă în Spaţiul Economic European, prin rețeaua EURES – ne mai informează AJOFM Dâmbovița, astfel

Danemarca – 30 locuri de muncă pentru: îngrijitor persoane;

Norvegia – 8 locuri de muncă pentru: muncitor forestier, montator calificat bucătărie și dulgher;

Germania – două locuri de muncă pentru: electrician, tehnician electronist pentru energia
şi tehnologia clădirilor.

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.eures.anofm.ro sau pot contacta consilierul EURES – Valentina Soare – nr. telefon: 0732.100.377.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Istoria, în conexiune cu prezentul la Curtea Domnească din Târgoviște, de „Zilele Județului Dâmbovița”

Publicat

pe

O după-amiază de adevărată sărbătoare, astăzi, în incinta Complexului Național Muzeal „Curtea Domnească” din Târgoviște. Târg al meșteșugarilor și făurarilor. Concursuri medievale. Tonete cu gustări, răcoritoare, înghețată și produse de patiserie. În imediata apropiere a secularului Turn al Chindiei, a fost instalată scena pe care, patru seri la rând, vor evolua soliști de primă mână ai muzicii românești. Prindem aici cam toate genurile.

Și, ca un element de noutate, ceva care să arate că noi, dâmbovițenii, ținem la comuniune, la relațiile interumane, la bună înțelegere, pe aleea centrală a Curții Domnești a fost așezată „masa prieteniei”. Vizitatorii, cu mic, cu mare, au fost invitați de organizatori să se așeze pentru câteva clipe și să guste din bucatele puse pe masă. Un gest mic, de început, dar cu mare semnificație. În târg, a susținut un recital formația „Trei Parale”, care are în componență cercetători de la Muzeul Țăranului Român din București.

La ora 19:00, a început spectacolul. Pe scenă dansatorii și actorii Teatrului de Revistă „Constantin Tănase” din București. Câteva sute de dâmbovițeni au aplaudat evoluția artiștilor și farmecul dansatoarelor.

Evenimentele cultural-artistice desfăşurate la Curtea Domnească din Târgoviște, aflate acum la cea de-a doua ediție, sunt apreciate de târgovișteni, de oamenii veniți din toate colțurile județului.

Sărbătorea a creat o conexiune puternică între trecut, prezent și viitor. Locuitorii județului Dâmbovița, cei interesați de istoria locurilir, pot parcurge în aceste zile cărările bătătorite de înaintași, pot cinsti și prețui valorile și vestigiile lăsate de aceștia moștenire și prin aceste forme de manifestări cultural-artistice și de divertisment, de fapt, noi căi de ancorare în istorie, în tradițiile și obiceiurile noastre românești.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Copiii din Târgoviște și Găești au fost „Polițist pentru o zi”, pe 1 iunie

Publicat

pe

Polițiștii din județul Dâmbovița au organizat, astăzi, de Ziua Internațională a Copilului – 1 iunie, acțiuni distractiv-educative pentru cei mici, în Târgoviște, pe Bulevardul Libertății din centrul municipiului, și în parcul central din orașul Găești.

Copiii au fost încântați de autospecialele folosite zilnic de oamenii legii, precum și de tehnica din dotare, însă momentul culminant a fost cel al demonstrațiilor realizate de echipele mixte poliţist şi câine, folosite pentru prinderea şi imobilizarea infractorilor.

De asemenea, criminaliştii le-au explicat modul în care laboratorul mobil le permite descoperirea şi ridicarea amprentelor sau altor tipuri de urme, iar Serviciul pentru Acţiuni Speciale a organizat o activitate de prezentare a tehnicii și materialelor de intervenție.

La final, copiii au primit ecusonul “Polițist pentru o zi”.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats