Connect with us

ACTUALITATE

Top 5 cele mai bune aparate de joc Novomatic

Publicat

pe

Cu produse ale celebrului brand Novomatic se confruntă fiecare fan al divertismentului virtual de jocuri de noroc. Slot machines de la acest furnizor se bucură de o popularitate atât de mare, încât astăzi nici măcar nu mai au nevoie de publicitate. Marșul său triumfal spre vârful companiei mondiale de jocuri de noroc a început în anii ’80 ai secolului XX, într-una dintre cramele austriece.

Aparatele de joc Novomatic sunt astăzi un adevărat simbol al calității, iar reputația impecabilă a mărcii, câștigată în ani de muncă onestă pe piață, garantează jucătorilor siguranța, transparența și fiabilitatea completă a procesului de joc. În plus, cele mai multe dintre sloturi au cote de plată mult mai mari decât cele ale concurenței.

Fiecare slot este o capodoperă datorită calității sale impecabile. Generatorul de numere aleatorii folosit în sloturile acestui brand este certificat de cele mai importante organizații internaționale eCogra și iGaming.

1. Lord of the Ocean Deluxe

În topul ratingului nostru, aparatul de păcănele Lord of the Ocean Deluxe, datorită graficii uimitor de realiste, a simbolurilor frumos trasate și a jocului bonus captivant. Popularitatea uriașă a versiunii anterioare a acestui joc de păcănele a inspirat furnizorul să creeze o nouă versiune, cu caracteristici tehnice și de joc mai avansate. Aceasta diferă de versiunea anterioară, incluzând o interfață mai prietenoasă și mai funcțională.
Pe tobe vă veți întâlni cu zeul mării – Poseidon, cu o frumoasă sirenă, cu statui antice și cu comori de nave scufundate. Acțiunea se desfășoară pe ruinele Atlantidei scufundate.

Runda bonus este reprezentată de un mod de 10 rotiri gratuite, la începutul căreia este selectat aleatoriu un simbol care primește funcții speciale. Dacă în procesul de rotație se formează o combinație câștigătoare, aceasta se extinde pe întregul tambur. Și ai posibilitatea de a mări numărul de rotiri gratuite, care poate depăși 40 de rotiri gratuite.

2. Sizzling Hot Deluxe

Un alt reprezentant al „clasicilor de aur” – Sizzling Hot Deluxe. Una dintre principalele sale caracteristici este absența unei runde bonus tematice, astfel încât toate câștigurile pe care jucătorul le poate obține doar în modul principal. Datorită acestui fapt, câștigurile sunt plătite mult mai frecvent, ceea ce compensează pe deplin lipsa unei runde suplimentare.

Această versiune diferă în mod semnificativ de versiunea sa originală în ceea ce privește calitatea grafică îmbunătățită, o interfață mai prietenoasă și mai funcțională, precum și un număr mai mare de setări de utilizator care sporesc confortul participantului. În principiu, acest lucru este caracteristic pentru toate produsele din seria Deluxe.

Structura rămâne aceeași – 5 role, 5 linii active, 15 simboluri în set. Funcțiile suplimentare sunt reprezentate exclusiv de scatter și de runda de dublare. Setul include simboluri clasice de cazinou – fructe, boabe, precum și șapte roșu. Astfel, această unitate îi va interesa, în primul rând, pe cei care au jucat în primele cazinouri cu camere reale, prin atmosfera sa specială și nostalgică.

3. Columbus Deluxe

Jocul ca la aparate Columbus Deluxe este, de asemenea, o versiune mai avansată a unuia dintre cele mai populare aparate de cazino. Jocurile ca la aparate Columbus, realizate pe o temă de aventură și dedicate epocii marilor descoperiri geografice, s-au bucurat de o mare popularitate în rândul jucătorilor, datorită gameplay-ului captivant, a unei game largi de rate și a interfeței funcționale confortabile.

Printre funcțiile suplimentare se numără Scatter, care aduce câștiguri indiferent unde cad, precum și o rundă de dublare. Câștigul maxim – 50 de mii de pariuri, aduce 5 imagini ale celui mai mare descoperitor al Noii Ere – Cristofor Columb.

Toate simbolurile sunt făcute foarte luminoase și colorate, și sunt o varietate de atribute ale navigatorului de la sfârșitul secolului al XV-lea – de la astrolab la pietre prețioase. De asemenea, în timpul jocului o puteți cunoaște pe regina Spaniei – Isabella. Chiar și denumirile cardurilor sunt stilizate cu o frumoasă scriere veche.

Funcțiile bonus sunt reprezentate de un mod de 10 rotiri gratuite, în timpul cărora toate simbolurile scatter se transformă în wild-uri, ceea ce crește considerabil șansele jucătorului de a forma combinații câștigătoare.

4. Mega Joker

Slotul Mega Joker este unul dintre cele mai bune exemple ale jocului clasic fără intriga, realizat în tradiția primilor „bandiți cu un singur braț” mecanici. Jocul se desfășoară conform unor canoane destul de clasice. Cu toate acestea, furnizorul a introdus mai multe opțiuni originale care fac jocul mai interesant și mai dinamic.

Printre acestea, merită remarcat numărul de linii de plată crescut la 40, precum și prezența unui simbol sălbatic, care este un joker de cărți care apare pe role în dungi verticale întregi și un scatter – o stea.

Orice plată primită poate fi dublată în runda de risc prin ghicirea culorii cărții de joc cu fața în jos. În general, slotul oferă plăți destul de des, și cu cote bune, ceea ce, împreună cu o atmosferă aparte, a adus acestui slot machine un loc binemeritat în clasamentul celor mai bune sloturi Novomatic.

5. Just Jewels Deluxe

Slotul Just Jewels Deluxe va atrage toți fanii sloturilor laconice fără plot. În ciuda temei luxului și bogăției, este realizat într-un stil minimalist laconic. Nu există joc bonus, simbol wild sau plăți mari. Cu toate acestea, în minimalism constă principalul avantaj al acestui slot.

Numele – „doar bijuterii” vorbește de la sine. Simbolismul este reprezentat de o împrăștiere de pietre prețioase, lingouri de aur și mănunchiuri de bancnote de hârtie. Structura, ca și întregul joc, este extrem de simplă. Există doar 6 tipuri de combinații câștigătoare formate din 3 sau mai multe imagini identice. O oportunitate suplimentară de a crește câștigurile aici este doar 1 – aceasta este o rundă de dublare riscantă, al cărei sens este de a ghici culoarea cărții răsturnate.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

CODUL ROȘU de CANICULĂ a fost prelungit și pentru luni și marți, 15 și 16 iulie 2024

Publicat

pe

Valul de căldură va continua să se intensifice în România. Meteorologii au prelungit codul roșu de caniculă și pentru zilele de luni și marți, 15 și 16 iulie 2024 – conform hărții de mai sus.

Se vor înregistra temperaturi maxime între 37 și 42 de grade. Disconfortul termic va fi deosebit de accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități. Minimele termice nu vor coborî sub 22 de grade, astfel că vor caracteriza nopți tropicale.

Atenție! Valul de căldură va persista în toată țara și în zilele următoare.

Reamintim că este în vigoare un cod roșu de caniculă și pentru astăzi și mâine, 13 și 14 iulie, conform hărții de mai jos.

Vă rugăm să fiți precauți și să luați măsuri pentru a vă proteja sănătatea! – este mesajul transmis de ISU Dâmbovița.

✅️ Stați la umbră și evitați expunerea prelungită la soare!
✅️ Consumați suficientă apă pentru a vă hidrata corespunzător! Evitați consumul băuturilor alcoolice!
✅️ Purtați pălării de soare și haine lejere de culori deschise!
✅️ Consumați fructe și legume proaspete!
✅️ NU aprindeți focul în zone cu vegetație uscată sau împădurite! Vă reamintim că arderea vegetației uscate este interzisă!
✅️ Resturile de țigară pot genera incendii. NU le aruncați la întâmplare!

Consultați site-ul oficial al Administrației Naționale de Meteorologie și aflați mai multe despre codurile emise https://www.meteoromania.ro/avertizari/

Informații despre modul de comportare pe timp de caniculă pot fi obținute prin accesarea platformei naționale de pregătire pentru situații de urgență fiipregatit.ro

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române recomandă conducătorilor auto adaptarea conduitei în trafic, în condițiile temperaturilor deosebit de ridicate, caniculă, disconfort termic ridicat prognozate de Administrația Națională de Meteorologie pentru această perioadă.

Recomandări pentru prevenirea implicării în evenimente rutiere:

– înainte de a porni la drum, asigurați-vă că presiunea din pneuri este cea recomandată pentru sezonul cald, iar sistemele de climatizare sunt funcționale;

– atenție la faptul că reflexiile date de razele solare foarte puternice pot crea dificultăți conducătorilor auto în perceperea obstacolelor și anticiparea conduitei celorlalți participanți la trafic;

– evitați pe cât posibil călătoriile în jurul după-amiezii, în special șoferii cu probleme de sănătate;

– în cazul călătoriilor pe distanțe mai lungi, efectuați opriri regulate, în spațiile de servicii sau în parcările amenajate, pentru odihnă și hidratare corespunzătoare, pentru a preveni instalarea stării de oboseală, cu consecințe negative asupra vigilenței la volan;

– păstrați o distanță adecvată față de autovehiculul din față, pentru a putea reacționa în siguranță în caz de nevoie; folosiți centura de siguranță și dispozitivele de fixare pentru protejarea pasagerilor;

– încercați să vă păstrați calmul pe toată durata deplasării și să manifestați respect în trafic, întrucât comportamentul agresiv va spori major riscul de a fi implicat într-un eveniment rutier cu urmări tragice!

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ACTUALITATE

În cod roșu de caniculă se întrerup activitățile fizice ale angajaților, atenționează Inspecția Muncii

Publicat

pe

Suntem sub cod roșu de caniculă. În aceste condiții, intervin de drept norme care trebuie respectate cu maximă responsabilitat, mai ales de către angajatori. De urmărirea îndeplinirii acestor obligații se ocupă inspectorii ITM.

Conform dispozițiilor transmise de Inspecția Muncii, angajatorii sunt obligați să ia măsuri de protecție a salariaților în perioadele cu temperaturi extreme. Practic, se reduce ritmul activităților fizice și se asigură doi-patru litri de apă.

Iată care sunt măsurile pe care sunt obligați să le ia angajatorii pentru ameliorarea condiţiilor de muncă și pentru asigurarea stării de sănătate a salariaților:

– reducerea intensității şi ritmului activităţilor fizice;
– asigurarea ventilației la locurile de muncă;
– alternarea efortului dinamic cu cel static;alternarea perioadelor de lucru cu perioadele de repaus în locuri umbrite, cu curenţi de aer.
– asigurarea apei minerale adecvate, câte 2-4 litri / persoană / schimb;
– asigurarea echipamentului individual de protecţie;asigurarea de duşuri.

„Angajatorii care nu pot asigura condiţiile prevăzute la art. 4 şi 5 vor lua, de comun acord cu reprezentanţii sindicatelor sau cu reprezentanţii aleşi ai salariaţilor, după caz, următoarele măsuri: reducerea duratei zilei de lucru;eşalonarea pe doua perioade a zilei de lucru: până la ora 11,00 şi după ora 17,00, în cazurile prevăzute la art. 4.

Întreruperea colectivă a lucrului cu asigurarea continuităţii activităţii în locurile în care aceasta nu poate fi întreruptă, potrivit prevederilor legale.

Măsurile prevăzute la alin. (1) se vor stabili dacă temperaturile extreme se menţin pe o perioadă de cel puţin două zile consecutiv.

Perioadele de reducere a duratei zilei de lucru, de eşalonare a zilei de lucru sau de întrerupere colectivă a lucrului se vor stabili o dată cu măsurile prevăzute la alin. (1).

În unităţile finanţate din fonduri bugetare sau extrabugetare măsurile prevăzute la alin. (1) vor fi stabilite, după caz, de ordonatorul de credite sau de conducătorul unităţii”, se precizează într-un comunicat transmis către mass-media.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite