Connect with us

ACTUALITATE

Top 5 cele mai bune aparate de joc Novomatic

Publicat

pe

Cu produse ale celebrului brand Novomatic se confruntă fiecare fan al divertismentului virtual de jocuri de noroc. Slot machines de la acest furnizor se bucură de o popularitate atât de mare, încât astăzi nici măcar nu mai au nevoie de publicitate. Marșul său triumfal spre vârful companiei mondiale de jocuri de noroc a început în anii ’80 ai secolului XX, într-una dintre cramele austriece.

Aparatele de joc Novomatic sunt astăzi un adevărat simbol al calității, iar reputația impecabilă a mărcii, câștigată în ani de muncă onestă pe piață, garantează jucătorilor siguranța, transparența și fiabilitatea completă a procesului de joc. În plus, cele mai multe dintre sloturi au cote de plată mult mai mari decât cele ale concurenței.

Fiecare slot este o capodoperă datorită calității sale impecabile. Generatorul de numere aleatorii folosit în sloturile acestui brand este certificat de cele mai importante organizații internaționale eCogra și iGaming.

1. Lord of the Ocean Deluxe

În topul ratingului nostru, aparatul de păcănele Lord of the Ocean Deluxe, datorită graficii uimitor de realiste, a simbolurilor frumos trasate și a jocului bonus captivant. Popularitatea uriașă a versiunii anterioare a acestui joc de păcănele a inspirat furnizorul să creeze o nouă versiune, cu caracteristici tehnice și de joc mai avansate. Aceasta diferă de versiunea anterioară, incluzând o interfață mai prietenoasă și mai funcțională.
Pe tobe vă veți întâlni cu zeul mării – Poseidon, cu o frumoasă sirenă, cu statui antice și cu comori de nave scufundate. Acțiunea se desfășoară pe ruinele Atlantidei scufundate.

Runda bonus este reprezentată de un mod de 10 rotiri gratuite, la începutul căreia este selectat aleatoriu un simbol care primește funcții speciale. Dacă în procesul de rotație se formează o combinație câștigătoare, aceasta se extinde pe întregul tambur. Și ai posibilitatea de a mări numărul de rotiri gratuite, care poate depăși 40 de rotiri gratuite.

2. Sizzling Hot Deluxe

Un alt reprezentant al „clasicilor de aur” – Sizzling Hot Deluxe. Una dintre principalele sale caracteristici este absența unei runde bonus tematice, astfel încât toate câștigurile pe care jucătorul le poate obține doar în modul principal. Datorită acestui fapt, câștigurile sunt plătite mult mai frecvent, ceea ce compensează pe deplin lipsa unei runde suplimentare.

Această versiune diferă în mod semnificativ de versiunea sa originală în ceea ce privește calitatea grafică îmbunătățită, o interfață mai prietenoasă și mai funcțională, precum și un număr mai mare de setări de utilizator care sporesc confortul participantului. În principiu, acest lucru este caracteristic pentru toate produsele din seria Deluxe.

Structura rămâne aceeași – 5 role, 5 linii active, 15 simboluri în set. Funcțiile suplimentare sunt reprezentate exclusiv de scatter și de runda de dublare. Setul include simboluri clasice de cazinou – fructe, boabe, precum și șapte roșu. Astfel, această unitate îi va interesa, în primul rând, pe cei care au jucat în primele cazinouri cu camere reale, prin atmosfera sa specială și nostalgică.

3. Columbus Deluxe

Jocul ca la aparate Columbus Deluxe este, de asemenea, o versiune mai avansată a unuia dintre cele mai populare aparate de cazino. Jocurile ca la aparate Columbus, realizate pe o temă de aventură și dedicate epocii marilor descoperiri geografice, s-au bucurat de o mare popularitate în rândul jucătorilor, datorită gameplay-ului captivant, a unei game largi de rate și a interfeței funcționale confortabile.

Printre funcțiile suplimentare se numără Scatter, care aduce câștiguri indiferent unde cad, precum și o rundă de dublare. Câștigul maxim – 50 de mii de pariuri, aduce 5 imagini ale celui mai mare descoperitor al Noii Ere – Cristofor Columb.

Toate simbolurile sunt făcute foarte luminoase și colorate, și sunt o varietate de atribute ale navigatorului de la sfârșitul secolului al XV-lea – de la astrolab la pietre prețioase. De asemenea, în timpul jocului o puteți cunoaște pe regina Spaniei – Isabella. Chiar și denumirile cardurilor sunt stilizate cu o frumoasă scriere veche.

Funcțiile bonus sunt reprezentate de un mod de 10 rotiri gratuite, în timpul cărora toate simbolurile scatter se transformă în wild-uri, ceea ce crește considerabil șansele jucătorului de a forma combinații câștigătoare.

4. Mega Joker

Slotul Mega Joker este unul dintre cele mai bune exemple ale jocului clasic fără intriga, realizat în tradiția primilor „bandiți cu un singur braț” mecanici. Jocul se desfășoară conform unor canoane destul de clasice. Cu toate acestea, furnizorul a introdus mai multe opțiuni originale care fac jocul mai interesant și mai dinamic.

Printre acestea, merită remarcat numărul de linii de plată crescut la 40, precum și prezența unui simbol sălbatic, care este un joker de cărți care apare pe role în dungi verticale întregi și un scatter – o stea.

Orice plată primită poate fi dublată în runda de risc prin ghicirea culorii cărții de joc cu fața în jos. În general, slotul oferă plăți destul de des, și cu cote bune, ceea ce, împreună cu o atmosferă aparte, a adus acestui slot machine un loc binemeritat în clasamentul celor mai bune sloturi Novomatic.

5. Just Jewels Deluxe

Slotul Just Jewels Deluxe va atrage toți fanii sloturilor laconice fără plot. În ciuda temei luxului și bogăției, este realizat într-un stil minimalist laconic. Nu există joc bonus, simbol wild sau plăți mari. Cu toate acestea, în minimalism constă principalul avantaj al acestui slot.

Numele – „doar bijuterii” vorbește de la sine. Simbolismul este reprezentat de o împrăștiere de pietre prețioase, lingouri de aur și mănunchiuri de bancnote de hârtie. Structura, ca și întregul joc, este extrem de simplă. Există doar 6 tipuri de combinații câștigătoare formate din 3 sau mai multe imagini identice. O oportunitate suplimentară de a crește câștigurile aici este doar 1 – aceasta este o rundă de dublare riscantă, al cărei sens este de a ghici culoarea cărții răsturnate.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Top 7 mituri despre bolile copilăriei

Publicat

pe

de

În societatea actuală, informațiile despre sănătate circulă rapid, dar adesea, miturile și neadevărurile pot fi confundate cu faptele. Am pregătit în acest articol cele mai populare mituri despre bolile copilăriei și adevărul din spatele acestora. Este important să știm că acestea pot fi o boli periculoase și contagioase și că vaccinarea poate fi o metodă sigură și eficientă de prevenție.

1. Bolile copilăriei sunt inofensive

Mitul că toate bolile copilăriei sunt inofensive și fac parte din procesul normal de dezvoltare este unul dintre cele mai răspândite în rândul părinților. Deși unele boli ale copilăriei sunt ușoare și temporare, există și unele care pot provoca complicații grave sau chiar deces. De exemplu, varicela poate provoca pneumonie sau encefalită, iar rujeola poate duce la complicații grave, cum ar fi encefalita sau pneumonie. Este important să cunoaștem simptomele și să ne adresăm medicului pentru un diagnostic corect și un tratament adecvat.

2. Varicela nu este contagioasă

Despre varicelă se spune că nu este contagioasă. În realitate, această afecțiune se răspândește foarte ușor prin contact direct cu veziculele infectate sau prin aer, atunci când o persoană infectată tușește sau strănută. O persoană poate transmite virusul cu 1-2 zile înainte de apariția erupției și până când toate veziculele s-au cojit. De asemenea, perioada de incubație este, de obicei, între 14 și 16 de zile, putându-se extinde chiar până la 21 de zile, ceea ce înseamnă că o persoană poate fi contagioasă fără să știe că este infectată.

3. Vaccinurile pentru bolile copilăriei provoacă autism

Vaccinurile nu provoacă autism sau alte boli grave. Vaccinurile ajută la prevenirea unor boli periculoase și pot reduce semnificativ riscul de complicații și deces în rândul copiilor.

4. Bolile copilăriei sunt contagioase doar în perioada simptomelor

Mitul că bolile copilăriei sunt contagioase doar în perioada simptomelor este, de asemenea, fals. Multe boli ale copilăriei pot fi contagioase înainte de apariția simptomelor sau după ce acestea s-au diminuat. De exemplu, persoanele cu varicelă pot fi contagioase cu câteva zile înainte de apariția erupției cutanate și până când toate veziculele se usucă și formează cruste. Este important să respectăm măsurile de igienă și să evităm contactul cu persoanele bolnave, în special în cazul copiilor cu sistemul imunitar slăbit. De asemenea, pojarul este una dintre cele mai contagioase afecțiuni, 90% dintre persoanele care intră în contact cu boala se infectează.

5. Imunitatea după varicelă este pe viață

Un alt mit popular este că imunitatea dobândită după varicelă durează o viață. Deși majoritatea oamenilor dezvoltă o imunitate pe termen lung după ce au avut varicelă, există cazuri în care aceștia se pot confrunta din nou cu boala. De asemenea, virusul varicelei poate rămâne latent în organism și poate provoca Zona zoster mai târziu în viață.

6. Oreionul este o boală rară și inofensivă

Un mit despre oreion este că această boală este rară și nu reprezintă o problemă de sănătate. În realitate, oreionul poate fi destul de comun, iar în unele comunități poate fi mai răspândit decât în altele. De asemenea, oreionul poate cauza complicații grave, cum ar fi inflamația testiculelor la bărbați și inflamația ovarelor la femei, precum și alte complicații ale creierului și sistemului nervos central. Prin urmare, vaccinarea împotriva oreionului este importantă pentru prevenirea răspândirii bolii și a complicațiilor asociate cu aceasta.

7. Rubeola nu are nevoie de tratament

În realitate, rubeola poate fi foarte periculoasă pentru femeile însărcinate și poate duce la avort spontan sau la nașterea unui copil cu anomalii congenitale grave, cum ar fi surditatea, orbirea, probleme cardiace sau întârzierea mentală. De asemenea, rubeola poate cauza complicații grave la adulți, cum ar fi encefalita și artrita. De aceea, este important să se prevină rubeola prin vaccinare și să se trateze prompt atunci când apare.

În concluzie, este important să fim informați și să nu ne lăsăm influențați de mituri și informații eronate despre bolile copilăriei. Înțelegerea corectă a acestor boli poate ajuta la prevenirea complicațiilor și a deceselor.

Surse:

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Unitățile de pompieri din Dâmbovița își deschid porțile pentru copii, pe 1 iunie 2023

Publicat

pe

de

Joi – 1 iunie 2023, între orele 10:00 – 18:00, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, pompierii din localitățile Târgoviște, Titu, Moreni, Găești, Pucioasa, Voinești, Răcari, Potlogi, Cornești, Vișina și Fieni își deschid porțile pentru le oferi copiilor posibilitatea de a interacționa cu eroii noștri și pentru a învăța despre importanța serviciilor de urgență.

Participanții, copii și părinți, vor avea ocazia de a explora autospecialele de intervenție, echipamentele și accesoriilor din dotare folosite în intervențiile de urgență și de a lua parte la activități distractive și educative.

La Detașamentul de Pompieri din Târgoviște copiii se pot întâlni cu Baia, câinele de serviciu care face parte din echipajul de căutare-salvare.

Pe timpul activității se va pune accent pe educarea copiilor în privința prevenirii incendiilor și a comportamentului sigur în situații de urgență și le vor fi prezentate materiale de informare preventivă având ca și grup țintă copiii.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats