Connect with us

INFO UTIL

DE CE există filtrele de ulei?

Publicat

pe

Uleiul păstrează motorul imaculat, iar canalul păstrează uleiul curat. Un ulei nefiltrat va favoriza particule mici pe termen lung care duc la uzura sifonului de ulei. , încă în plus față de suprafața motorului.Acestea sunt fixate ferm la o articulație a motorului. Între canal și motor există o garnitură de etanșare care este perforată. Fiecare vehicul are o adunare pe blocul motor care a funcționat în mod excepțional pentru fixarea filtrului. Sifonul de ulei sifonează uleiul din motor în canal, uleiul fiind apoi curățat de un cadru format din fire fabricate. Uleiul este constrâns de tulpina creată de sifonul de ulei să treacă prin acea adunare de șiruri și, din acel moment, uleiul curățat reintră în motor.

Unele canale de ulei însoțesc, de asemenea, o supapă de ocolire, în cazul în care canalul este obstrucționat, supapa se va deschide permițând uleiului să ajungă la motor.

Funcțiile filtrelor de ulei

● După cum s-a menționat anterior, motoarele dau particule de sol și acumulări de ardere, cum ar fi reziduuri, resturi de metal și jetsam, cărbuni de ulei sau și așa mai departe, filtrele de ulei adună aceste molecule din ulei înainte de a intra în motor. Canalul de ulei curăță uleiul de motor, deoarece execuția constantă a motorului se bazează pe un ulei curat.
● Reziduurile pătrund în ulei, murdărindu-l și îngroșându-l. Canalele de ulei cuprind câteva deschideri de diminuare care stau departe de uleiul gros din sifon în motor.
● Toate piesele mobile, de exemplu, polii asociați, arborele cu came și sistemul de distribuție sunt protejate de uzură și de vătămări, presupunând că canalul funcționează bine.

Componente importante ale filtrului de ulei

1. Placă de filetare:
2. Supapă anti-retragere
3. Canal mediu:
4. Creaste:
5. Focus Cilindru din oțel:
6. Supapă de atenuare:
7. Cerc de capăt:
8. Reținere:

Filtre de ulei: De ce sunt importante?

Uleiul autovehiculului dumneavoastră este, practic, sângele motorului: uleiul este distribuit la fiecare dintre piesele mobile ale vehiculului dumneavoastră pentru controlul uleiului și al temperaturii. Responsabilitatea canalului de ulei este de a elimina cât mai mult pământ și murdărie din ulei pentru a garanta că uleiul funcționează cu succes. Ultimul lucru pe care îl doriți cu adevărat este să împrăștiați uleiul plin de gunoaie către fiecare piesă individuală a motorului, ceea ce va împrăștia mizerie pe toate. în cazul în care treceți excesiv de mult timp fără să înlocuiți canalul de ulei, atunci, în acel moment, ați putea constata că acesta a devenit complet obstrucționat. Pentru această situație, motorul dvs. încetează să mai utilizeze canalul de ulei pentru a elimina resturile de ulei și, tot ce se poate spune, acesta cursă ulei murdar prin tot motorul. După cum vă puteți imagina, acest ulei dezordonat poate cauza probleme critice pe termen lung. Este vital să alegeți un canal de ulei de top, având în vedere că dezvoltarea interioară și natura canalului afectează masiv existența motorului dumneavoastră. Pe aici, la Express Consideration, folosim un canal de ulei Wix. Wix a fost protejat în 1954 și, de atunci încoace, a fost la vârful inovației și execuției canalelor de ulei pentru vehicule de călătorie, camioane, mijloace de transport și vehicule pentru teren accidentat.

Când ar trebui să faceți o schimbare?

Cele mai multe vehicule necesită o schimbare de ulei la fiecare trei ani sau jumătate. Câțiva producători vă sugerează să schimbați canalul la fiecare două schimburi de ulei. Apoi, din nou, canalele de ulei sunt modeste, așa că s-ar putea foarte bine să merite să le transformați fără greș. Uneori, veți cheltui cu adevărat mai mulți bani pe ulei decât pe canal, așa că luați în considerare protecția pentru uleiul recent cumpărat. întrucât uleiul este mutat prin tot motorul atât de des, este doar verificat să îl păstrați curat.
Cel mai eficient mod de a face acest lucru este de a efectua schimbări standard de ulei, inclusiv schimbarea canalului. Nu există niciun motiv întemeiat pentru a vă înlocui uleiul în cazul în care sunteți pe cale să reutilizați un canal vechi și murdar. Lăsați experții de la Quality Lube În plus să vă îndrume către cea mai bună alegere în ceea ce privește înlocuirea canalului de ulei.

În acest moment, s-ar putea să vedeți semne care înseamnă că vă doriți cu adevărat un alt canal petrolier:
● Motorul dumneavoastră se supraîncălzește. În cazul în care canalul dvs. este obstrucționat într-o asemenea măsură încât uleiul nu poate trece, uleiul nu poate unge piesele motorului. …
● Observați o scădere a prezentării vehiculului dumneavoastră. …
● Vaporii de eșapament ai dumneavoastră sunt murdari. …
● Tensiunea Uleiului Dumneavoastră se reduce.

Sursa de informare:
https://www.autopieseonline24.ro/filtru-ulei
https://dailydriven.ro/ce-este-filtrul-de-ulei-si-ce-face

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

De reținut! Camera de Comerț Dâmbovița te ajută să accesezi fonduri nerambursabile pentru agricultură!

Publicat

pe

Albert Gagionea, consilier juridic în cadrul Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița, a participat, ieri – 18 mai 2023, la conferința „Agricultura viitorului – Agricultura românească în 2023: context, perspective și oportunități”, eveniment care a reunit cele mai importante nume din domeniu, printre care: ministrul Petre Daia, Florian Emil Dumitru – vicepreședinte al Comisiei de Agricultură a Camerei Deputaților și Florin Tiutiu – președintele Clubului Fermierilor Români.

Dezbaterile organizate la București au fost structurate pe două secțiuni:
✅ Agricultura românească în contextul războiului din Ucraina – Planuri de acțiune;
✅ Finanțare pe zona de agribusiness și digitalizarea industriei.

Ne-a spus Albert Gagionea că au fost abordate următoarele teme:
– Cât timp va mai fi agricultura un domeniu în criză? Abia ce se anunța o revenire odată cu sfârșitul pandemiei, când situația creată la granițele României trimite noi unde de șoc în acest sector de activitate.
– Finanțarea în agricultură: ce oportunități pentru dezvoltare au în prezent investitorii din industrie? Mai sunt de actualitate schemele de ajutor având în vedere problemele scumpe apărute în acest sector?
– Producătorii români și accesul lor la marile lanțuri de magazine
– Cooperativele agricole: cât de importante devin acestea în contextul crizei create la granițele României?
– România și obiectivele Uniunii Europene: cum putem atinge țintele pentru agricultură bio.

De reținut! Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița asigură consultanță în accesarea fondurilor europene nerambursabile pentru agricultură.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Camera de Comerț Dâmbovița organizează curs de formare expert legislația muncii. Detalii aici!

Publicat

pe

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița efectuează înscrieri pentru cursul de specializare în profesia „Expert legislația muncii”, pe care îl va organiza în format online, în perioada iunie-iulie 2023. Examenul final va fi susținut în sală, la sediul CCIA Dâmboviţa. Costul cursului este de 1.500 de lei.

Pentru detalii suplimentare și înscrieri, trimiteți email pe adresa alina.briceag@ccuadb.ro sau sunați la telefon 0245.210.318 sau 0751.153.708 – persoană de contact Alina Briceag, expert legislația muncii – Serviciul Formare Profesională CCIA Dâmboviţa.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats