Connect with us

Dâmboviţa

Hoți, blocați în trafic de polițiștii dâmbovițeni

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

Aveți mare grijă fiindcă s-au înmulțit hoții! Era de așteptat, ținând cont de criza socio-economică în care ne bălăcim de vreo doi ani. Noaptea trecută, polițiștii din cadrul IPJ Dâmbovița și agenți de la Direcția Operațiuni Speciale au depistat în trafic o mașină în care se aflau trei bărbați, cu vârste cuprinse între 25 și 31 de ani, bănuiți de săvârșirea mai multor infracțiuni de furt și furt calificat, fapte ce ar fi fost săvârșite în localități din județele Dâmbovița, Argeș și Prahova.

Aceștia au refuzat să oprească autoturismul la semnalele polițiștilor, drept pentru care s-a impus blocarea în trafic a mașinii, folosindu-se autospecialele Direcției Operațiuni Speciale. Polițiștii au descoperit în portbagajul autoturismului 7 drujbe, care ar fi fost sustrase dintr-o societate comercială din municipiul Câmpina, județul Prahova.

Cei trei bărbați au fost conduși la sediul Poliției municipiului Târgoviște, în vederea continuării cercetărilor. Oameni legii au mai dat de o surpriză. Pe numele unuia dintre indivizi era emis un mandat de arestare preventivă, pentru săvârșirea infracțiunii de viol. Acesta a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Dâmbovița.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ANUNŢURI

Comuna Poiana, anunț de mediu modernizare drumuri sătești

Publicat

pe

de

Comuna Poiana anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre Agentia pentru Protectia Mediului Dambovita: nu se supune evaluarii impactului asupra mediului/ nu se supune evaluarii adecvate/ nu se supune evaluarii impactului asupra corpurilor de apa, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul Modernizare drumuri satesti DS 119 si DS 581, propus a se realiza in Comuna Poiana, sat Poiana, str DS119 si DS 581, judetul Dambovita.

Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la APM Dambovita din Municipiul Targoviste, str Calea Ialomitei, nr.1, judetul Dambovita, in zilele de luni – vineri, intre orele 9.00 – 16.00, precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmdb.anpm.ro .

Publicul interesat poate inainta comentarii/ observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la publicarea pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului.

Citește în continuare

Dâmboviţa

Doi bătrâni din Târgoviște au fost găsiți morți în apartament

Publicat

pe

O tragedie s-a consumat, în această dimineață, într-un bloc din Micro 9, din Târgoviște. Doi bătrâni, de aproximativ 85 de ani, au fost găsiți decedați în apartamentul în care locuiau, situat pe strada Virgil Drăghiceanu, la etajul 1.

Alarma a fost dată de un fizioterapeut care venea frecvent să le facă masaj. Astăzi, bătrânii nu au răspuns la ușă. Maseorul și-a dat seama că s-a întâmplat ceva și a alertat autoritățile. La fața locului, au sosit mai multe echipaje de pompieri, SMURD și de la Serviciul Județean de Ambulanță Dâmbovița. Au reușit militarii să intre în casă, dar nu au reușit să mai facă nimic pentru cei doi soți.

Poliția a declanșat cercetările pentru a se stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs decesul celor doi târgovișteni.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats