Connect with us

Argeș

A căzut în apă de pe o punte improvizată și este de negăsit!

Publicat

pe

Pompierii din județul Argeș caută de mai multe ore un bărbat care a căzut în pârâul Valea Iașului de pe o punte improvizată în zona străzii Izvoru de Apă din municipiul Curtea de Argeș. A fost periat perimetrul pe o distanță de aproximativ 2 km în aval, fără niciun rezultat. Echipele ISU sunt încă mobilizate la fața locului.

În contextul acestui eveniment, ISU Argeș le reamintește cetățenilor câteva reguli esențiale de care să țină cont pentru a fi în siguranță:

– Să ia măsuri pentru curățarea șanțurilor și rigolelor de scurgere pentru facilitarea evacuării normale a apelor pluviale;
– În cazul creșterii debitelor pe anumite cursuri de apă, să nu traverseze râurile prin apă și să nu se apropie de malurile acestora;
– Evitați adăpostirea sau trecerea prin apropierea copacilor, stâlpilor, panourilor publicitare, construcţiilor cu elemente de arhitectură ce pot fi uşor dislocate, precum şi a imobilelor aflate în construcţie;
– Sistați activităţile desfăşurate în teren deschis sau la înălţime;
– Închideți toate ferestrele locuinţei şi altor categorii de construcţii;
– Evitați atingerea stâlpilor sau firelor căzute la pământ.

UPDATE: 21 ianuarie 2023, ora 20:00

Bărbatul nu a fost găsit nici acum. Pompierii continuă căutările. Personalul este schimbat la fiecare trei ore. Intervenția este îngreunată din cauza cantității mari de mâl.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

60 de persoane au rămas izolate la Cabana Capra, din cauza avalanșelor

Publicat

pe

60 de turiști cazați în Cabană Capra, la km 108 pe Transfăgărășan, au rămas izolați din cauza avalanșelor produse în zonă.

În sprijinul acestora, au fost mobilizate mai multe echipaje de intervenție de la ISU Argeș, cu o autofreză de zăpadă multifuncţională, o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat, o autospecială de transport persoane și victime multiple, două autospeciale de primă intervenție și comandă și două microbuze.

De asemenea, au fost dislocate două șenilate de la ISU Vâlcea și ISU Olt și un UTV de la ISU Dâmbovița. La misiune participă personal din partea Salvamont Argeș, IJJ Argeș și Secția Drumuri Naționale.

UPDATE: Având în vedere că DN7C (Transfăgărășan) este închis traficului de la km 104, polițiștii din Argeș vor cerceta cum au ajuns turiștii până la Cabana Capra și vor lua măsuri. Potrivit Codului Rutier, aceștia riscă amendă din clasa III și suspendarea permisului auto pentru 60 de zile.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

Argeș

Coliziune între au autocar și un autoturism pe DN7, la Morărești

Publicat

pe

Un autocar în care se aflau trei persoane și un autoturism cu două persoane au fost implicate într-un accident rutier, în această seară, pe DN 7, pe teritoriul localității Morărești, județul Argeș. În urma impactului, mașina mică a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat pe lateral.

Potrivit ISU, cei doi ocupanți ai autoturismului, un bărbat de 68 de ani și o femeie de 50 de ani, au avut nevoie de îngrijiri medicale. Bărbatul a fost transportat la spital. Persoanele din autocar nu au suferit vătămări.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats