Connect with us

Dâmboviţa

Polițiștii din Dâmbovița, în misiune pe drumurile montane

Publicat

pe

În această minivacanță prilejuită de Mica Unire, polițiștii de la Serviciul Rutier din cadrul IPJ Dâmbovița s-au concentrat pe drumurile din zona montană a județului pentru a dirija circulația și a preveni blocajele în trafic. Oamenii legii vor asigura desfășurarea tranzitului în condiții de fluență și siguranță.

Polițiștii recomandă celor care vor să ajungă la munte sau în alte zone de agrement, să nu circule pe drumurile acoperite cu zăpadă, gheață sau polei, dacă autovehiculul nu este dotat cu anvelope de iarnă.

„Autovehiculele pentru transport marfă cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone și autovehiculele destinate transportului de persoane cu mai mult de 9 locuri pe scaune, pe drumuri publice acoperite cu zăpadă, gheață sau polei, trebuie echipate cu anvelope de iarnă pe roțile axelor de tracțiune ori trebuie să aibă montate pe acestea echipamente antiderapante certificate;

Păstrați o distanță suficientă față de autovehiculul din față;

Nu desfășurați alte preocupări de natură a vă distrage în mod periculos atenția în timpul conducerii autovehiculelor.

Nu circulați cu o viteză mai mare de 30 km/h când partea carosabilă este acoperită cu polei, gheață sau zăpadă.

Conducerea autovehiculului pe drumurile publice acoperite cu zăpadă, gheață sau polei, fără ca acesta să fie dotat cu anvelope de iarnă se sancționează cu amendă cuprinsă între 1.305 și 2.900 de lei, precum și cu reținerea certificatului de înmatriculare”, se precizează într-un comunicat transmis de IPJ Dâmbovița.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Dâmboviţa

10 medaliile câștigate în acest weekend de sportivii de la Clubul Rizea Wushu Târgoviște

Publicat

pe

La sfârșitul acestei săptămâni, sportivii de la Clubul Rizea Wushu Târgoviște, antrenați de Angel Mihai și Constantin Rizea, au participat la Campionatul Național de Wushu Kung Fu. Competiția s-a desfășurat la Sala Polivalentă din București.

Luptătorii dâmbovițeni s-au întors acasă cu 10 medalii: 2 de aur, 4 de argint și 4 de bronz. La această competiție de anvergură națională s-au înfruntat sportivi de la 8 cluburi din România.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

Dâmboviţa

Flori și gânduri de bine transmise femeilor de reprezentanții PSD Dâmbovița

Publicat

pe

Conform tradiției de Mărțișor, reprezentanții Partidului Social Democrat Dâmbovița, indiferent de funcția și poziția pe care o ocupă, de la membru simplu la viceprimar, primar, președinte de organizație și parlamentari, au adus o mică bucurie și un gând frumos doamnelor și domnișoarelor din toate localitățile județului.

În afară de faptul că s-au împărțit flori, mărțișoare, bomboane și alte mici atenții cu valoare simbolică, au fost organizate și mese festive, seri de muzică și voie bună, la care, alături de edili, s-au aflat: Corneliu Ștefan – președintele Consiliului Județean, vicepreședinta Luciana Cristea, parlamentarii Carmen Holban, Radu Popa, Titus Corlățean și Marian Țachianu, secretarul de stat Ionuț Săvoiu, prefectul Claudia Gilia și alți reprezentanți social-democrați.

„Fiecare zi să vă fie plină de bucurii și împliniri! Primăvara să fie începutul tuturor lucrurilor bune și frumoase pe care, cu prisosință, le meritați”, a fost unul dintre mesajelele transmise femeilor de președintele PSD Dâmbovița – Corneliu Ștefan.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite