Connect with us

Dâmboviţa

Polițiștii din Dâmbovița, în misiune pe drumurile montane

Publicat

pe

În această minivacanță prilejuită de Mica Unire, polițiștii de la Serviciul Rutier din cadrul IPJ Dâmbovița s-au concentrat pe drumurile din zona montană a județului pentru a dirija circulația și a preveni blocajele în trafic. Oamenii legii vor asigura desfășurarea tranzitului în condiții de fluență și siguranță.

Polițiștii recomandă celor care vor să ajungă la munte sau în alte zone de agrement, să nu circule pe drumurile acoperite cu zăpadă, gheață sau polei, dacă autovehiculul nu este dotat cu anvelope de iarnă.

„Autovehiculele pentru transport marfă cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone și autovehiculele destinate transportului de persoane cu mai mult de 9 locuri pe scaune, pe drumuri publice acoperite cu zăpadă, gheață sau polei, trebuie echipate cu anvelope de iarnă pe roțile axelor de tracțiune ori trebuie să aibă montate pe acestea echipamente antiderapante certificate;

Păstrați o distanță suficientă față de autovehiculul din față;

Nu desfășurați alte preocupări de natură a vă distrage în mod periculos atenția în timpul conducerii autovehiculelor.

Nu circulați cu o viteză mai mare de 30 km/h când partea carosabilă este acoperită cu polei, gheață sau zăpadă.

Conducerea autovehiculului pe drumurile publice acoperite cu zăpadă, gheață sau polei, fără ca acesta să fie dotat cu anvelope de iarnă se sancționează cu amendă cuprinsă între 1.305 și 2.900 de lei, precum și cu reținerea certificatului de înmatriculare”, se precizează într-un comunicat transmis de IPJ Dâmbovița.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ANUNŢURI

Comuna Poiana, anunț de mediu modernizare drumuri sătești

Publicat

pe

de

Comuna Poiana anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre Agentia pentru Protectia Mediului Dambovita: nu se supune evaluarii impactului asupra mediului/ nu se supune evaluarii adecvate/ nu se supune evaluarii impactului asupra corpurilor de apa, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul Modernizare drumuri satesti DS 119 si DS 581, propus a se realiza in Comuna Poiana, sat Poiana, str DS119 si DS 581, judetul Dambovita.

Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la APM Dambovita din Municipiul Targoviste, str Calea Ialomitei, nr.1, judetul Dambovita, in zilele de luni – vineri, intre orele 9.00 – 16.00, precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmdb.anpm.ro .

Publicul interesat poate inainta comentarii/ observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la publicarea pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului.

Citește în continuare

Dâmboviţa

Doi bătrâni din Târgoviște au fost găsiți morți în apartament

Publicat

pe

O tragedie s-a consumat, în această dimineață, într-un bloc din Micro 9, din Târgoviște. Doi bătrâni, de aproximativ 85 de ani, au fost găsiți decedați în apartamentul în care locuiau, situat pe strada Virgil Drăghiceanu, la etajul 1.

Alarma a fost dată de un fizioterapeut care venea frecvent să le facă masaj. Astăzi, bătrânii nu au răspuns la ușă. Maseorul și-a dat seama că s-a întâmplat ceva și a alertat autoritățile. La fața locului, au sosit mai multe echipaje de pompieri, SMURD și de la Serviciul Județean de Ambulanță Dâmbovița. Au reușit militarii să intre în casă, dar nu au reușit să mai facă nimic pentru cei doi soți.

Poliția a declanșat cercetările pentru a se stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs decesul celor doi târgovișteni.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats