Connect with us

Dâmboviţa

Razie printre agenții economici din Găești

Publicat

pe

Lucrători din cadrul Poliției Orașului Găești, alături de colegii de la Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, de la Serviciul de Ordine Publică, Serviciul Rutier și Serviciul pentru Acțiuni Speciale, au desfășurat, ieri – 21 ianuarie 2023, mai multe acțiuni pentru verificarea respectării legislației din domeniile economic, rutier, silvic, protecția mediului și ordine publică. Oamenii legii au verificat 96 de autovehicule și 39 de agenți economici și au legitimat 113 persoane.

„Au fost aplicate 120 de sancțiuni, dintre care 83 conform OUG 195/2002, 9 conform Legii 145/2014, 8 conform Legii 171/2010, 7 conform OUG 28/1999 și 5 conform HG 69/2012. Au mai fost aplicate sancțiuni și pentru nerespectarea prevederilor Legii 61/1991, ale Legii 212/2015 și ale HG 984/2005. Valoare totală a sancțiunilor este de 136.235 de lei.

Totodată, polițiștii au reținut 1 permis de conducere și au retras 6 certificate de înmatriculare. De asemenea, aceștia au confiscat 16 metri cubi de material lemos. Acțiunile au fost desfășurate în colaborare cu Garda Forestieră Ploiești, Direcția Silvică Dâmbovița și Garda de Mediu Dâmbovița”, se precizează într-un comunicat transmis de IPJ Dâmbovița.

La Găești polițiștii au constatat că un operator economic ar fi expediat o cantitate de cherestea de brad cu două ansambluri de vehicule, fără a deține licență de transport sau certificat de transport în cont propriu. Pentru această faptă, s-a aplicat o sancțiune contravenționlă potrivit prevederilor HG 69/2012 și a fost dispusă măsura suspendării dreptului de utilizare a celor două vehicule pentru 6 luni.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ANUNŢURI

Comuna Poiana, anunț de mediu modernizare drumuri sătești

Publicat

pe

de

Comuna Poiana anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre Agentia pentru Protectia Mediului Dambovita: nu se supune evaluarii impactului asupra mediului/ nu se supune evaluarii adecvate/ nu se supune evaluarii impactului asupra corpurilor de apa, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul Modernizare drumuri satesti DS 119 si DS 581, propus a se realiza in Comuna Poiana, sat Poiana, str DS119 si DS 581, judetul Dambovita.

Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la APM Dambovita din Municipiul Targoviste, str Calea Ialomitei, nr.1, judetul Dambovita, in zilele de luni – vineri, intre orele 9.00 – 16.00, precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmdb.anpm.ro .

Publicul interesat poate inainta comentarii/ observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la publicarea pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului.

Citește în continuare

Dâmboviţa

Doi bătrâni din Târgoviște au fost găsiți morți în apartament

Publicat

pe

O tragedie s-a consumat, în această dimineață, într-un bloc din Micro 9, din Târgoviște. Doi bătrâni, de aproximativ 85 de ani, au fost găsiți decedați în apartamentul în care locuiau, situat pe strada Virgil Drăghiceanu, la etajul 1.

Alarma a fost dată de un fizioterapeut care venea frecvent să le facă masaj. Astăzi, bătrânii nu au răspuns la ușă. Maseorul și-a dat seama că s-a întâmplat ceva și a alertat autoritățile. La fața locului, au sosit mai multe echipaje de pompieri, SMURD și de la Serviciul Județean de Ambulanță Dâmbovița. Au reușit militarii să intre în casă, dar nu au reușit să mai facă nimic pentru cei doi soți.

Poliția a declanșat cercetările pentru a se stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs decesul celor doi târgovișteni.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats