Connect with us

Dâmboviţa

Senatorul Titus Corlățean, despre noul lider al PSD Moreni: este un director de succes!

Publicat

pe

Senatorul Titus Corlățean, președinte executiv al PSD Dâmbovița, a spus despre Gabriel Purcaru, ales lider al social-democraților din Moreni, că face parte din noua generație de oameni politici care alcătuiesc organizația dâmbovițeană.

„Gabriel este un director de succes al Parcului Industrial Moreni, pe care l-a dus la un grad de acoperire de 106% (!), inclusiv cu o clinică medicală deschisă în interiorul Parcului și cu o alta nouă, anunțată în mai puțin de 6 luni. Deci, activitate productivă, locuri de muncă pentru oameni, venituri mai mari, taxe și impozite plătite la bugetul local, servicii de sănătate! Se poate, dacă ai de-a face cu oameni de valoare profesională care se implică, inclusiv pentru un proiect politic!

Echipa sa din Biroul Permanent, aleasă azi (nota redacției: sâmbătă – 25 februarie 2023) la conferința municipală PSD Moreni, are o medie de vârstă de 40 de ani (!) și include 7 femei (circa 40% din Biroul Politic) și profiluri profesionale solide, de oameni care au realizat deja lucruri respectate în cariera lor, în cele mai multe cazuri în interesul comunității: economiști, ingineri, juriști, medici, profesori etc.

Succes noii echipe PSD Moreni! Aveți toată susținerea echipei de la județ de la Dâmbovița, mai ales că obiectivele electorale fixate în 2024, pe baza proiectelor importante realizate sau în curs de realizare, sunt ambițioase: un nou mandat de primar al municipiului pentru PSD, majoritate în consiliul local, câștigarea alegerilor județene și a președintelui Consiliului Județean, a alegerilor politice europarlamentare și parlamentare și respectiv câștigarea votului politic pentru alegerile Președinția României! Nu e o ambiție goală de conținut, ci una fundamentată pe fapte și proiecte realizate în județ și municipiu”, a scris senatorul Titus Corlățean, pe pagina sa de Facebook.

Președintele executiv al PSD Dâmbovița nu a uitat să mulțumească echipei care ieri și-a încheiat mandatul și liderului acesteia, actualul edil al municipiului Moreni – Constantin Dinu.

„Primarul municipiului va duce mai departe mandatul de primar și va finaliza proiectele în curs de derulare, inclusiv centura municipiului, care este în fază avansată de finalizare a documentelor de studiu fezabilitate și proiect tehnic, pentru licitație proiectare și execuție”, a punctat președintele executiv al PSD Dâmbovița.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Încă 180 bilete de tratament balnear pentru pensionarii din Dâmbovița

Publicat

pe

Sunt disponibile locuri în stațiunile Amara, Covasna, Olănești, Pucioasa, Sărata Monteoru, Slănic Prahova, Felix, Călimănești, Saturn, Neptun, Eforie Nord, Lacu Sărat, Sovata, Govora, Vatra Dornei, Techirghiol, Herculane, Căciulata. Biletele vor fi repartizate conform graficului afișat atât la sediul instituției, cât și pe site, în baza criteriilor de acordare.

„Perioada de intrare în stațiune este 28.07.2024 – 02.08.2024. Persoanele interesate se pot prezenta la sediu cu următoarele documente: actul de identitate, recomandarea medicală, talonul de pensie și o cerere tip (care poate fi completată direct la sediu).

Contribuția individuală a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei, inclusiv din pensia brută acordată, dacă beneficiază de drepturi de pensie din alte sisteme neintegrate sistemului public de pensie.

În cazul pensionarilor care au și calitatea de asigurat, contribuția individuală este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie și câștigul brut de natură salarială care a constituit baza de calcul a contribuției de asigurări sociale din luna anterioară celei în care se face repartiția.

Biletul de tratament se eliberează personal titularului, pe baza actului de identitate”, se precizează într-un comunicat transmis de Casa de Pensii Dâmbovița.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

Dâmboviţa

Tragedie pe Autostrada București -Pitești. Trei oameni au murit și patru au fost duși la spital

Publicat

pe

Trei oameni au murit, în această după-amiază, pe Autostrada București -Pitești, la km 72, în zona comunei Petrești, din județul Dâmbovița. În evenimentul rutier au fost implicate o autoutilitară și un TIR.

La fața locului au intervenit pompierii dâmbovițeni cu două autospeciale de stingere cu modul de descarcerare, patru echipaje SMURD, o autospecială de descarcerare și un container multirisc. Au sosit la locul tragediei și trei echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță Dâmbovița.

Din informațiile primite de la IPJ Dâmbovița reiese că autoutilitara în care se aflau opt persoane era oprită pe banda de urgență din cauza unui defecțiuni. Neșansa a făcut ca un autocamion încărcat cu fier beton să intre în plin în mașina aflată în poziția de avarie.

În urma impactului deosebit de violent, trei persoane, cu vârste de 22, 46 și 55 de ani, au decedat. Alți patru ocupanți, două femei de 38 și 19 ani și doi minori de 11 și 14 au fost transportați la spital cu multiple politraumatisme.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite