Connect with us

INFO UTIL

La AutoDel ai servicii de mecanică în Suceava & autoturisme de calitate

Publicat

pe

Serviciile de care are nevoie o mașină sunt numeroase și se poate întâmpla oricând să fie necesar un mecanic bun sau să soliciți tinichigeria pentru autoturismul tău. Pentru mașini, serviciile prestate trebuie sa fie la fel de calitative ca și pentru un orice alt dispozitiv, astfel încât să te asiguri că va funcționa în parametri optimi un timp îndelungat.

AutoDel îți pune la dispoziție servicii de mecanica in Suceava & autoturisme de calitate, pe care le poți vedea online.
Service-ul AutoDel îți oferă acces la o gamă largă de servicii pentru orice nevoie a mașinii tale. Se identifică mai întâi defectele vizual sau prin diagnoză computerizată, se comandă piesele, iar la final se instalează, după caz. Tot în cadrul service-ului beneficiezi de servicii pre și post – service, fiind o soluție la cheie pentru mașina ta. Nu îți face griji nici asupra modului de reparare, deoarece AutoDel a fost verificat și audiat de către RAR pentru acest aspect. Serviciile la care poți apela pentru autoturismul tău sunt multiple, iar marca mașinii tale poate fi oricare.

Sunt incluse servicii cu privire la mecanică, electrică, tinichigerie și vopsitorie, cât și constatare daune sau ITP. În funcție de ceea ce ai nevoie, pe site este detaliat fiecare serviciu în parte pentru a-ți fi de ajutor să identifici care este problema mașinii tale. Alături de aceste servicii utile mai poți apela și la mașinile rulate, despre care vom discuta mai jos.

Service auto complet pentru nevoile mașinii tale

AutoDel oferă servicii complete pentru nevoile fiecărui autoturism. În materie de vopsitorie, vei avea parte de polish profesional, ce se realizează cu mașini de polishat și consumabile de înaltă calitate, vopsit pentru diverse componente de caroserie, reproducere perfectă a nuanțelor și texturilor de origine, dar și retușuri profesionale, împreună cu numeroase alte aspecte.

Service-ul dispune de ateliere extinse de tinichigerie, în cadrul cărora se pot redresa elemente de structură ale caroseriei, procedee de sudură în puncte, sudură CuSi, sudură cu gaz inert, îndreptarea panourilor de caroserie, dar și reparații la elementele din plastic.

De cealaltă parte, în ceea ce privește serviciul de mecanică, electrică și constatare daune, aceste aspecte sunt explicate pe site. Vei descoperi o parte din serviciile oferite, dar și anumite mărci pentru care se prestează servicii suplimentare dacă se consideră că este cazul.

Mașini rulate pentru toate preferințele

La AutoDel nu ai parte doar de service auto, ci și de mașini rulate. Acestea sunt disponibile în număr mare și poți alege în funcție de preferințele tale. Fiecare autoturism este verificat din punct de vedere tehnic și estetic, înainte de a fi pus în vânzare. Totodată, la AutoDel poți solicita și aducerea unei mașini la comandă, specificând câteva aspecte.

Pentru a descoperi și mai multe despre această companie, poți intra pe site sau poți contacta echipa pe adresa de e-mail contact@autodel.ro sau la numărul de telefon afișat pe site. De asemenea, ai la dispoziție și rețelele de socializare unde firma este prezentă sau poți vizita locația fizică.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

De reținut! Camera de Comerț Dâmbovița te ajută să accesezi fonduri nerambursabile pentru agricultură!

Publicat

pe

Albert Gagionea, consilier juridic în cadrul Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița, a participat, ieri – 18 mai 2023, la conferința „Agricultura viitorului – Agricultura românească în 2023: context, perspective și oportunități”, eveniment care a reunit cele mai importante nume din domeniu, printre care: ministrul Petre Daia, Florian Emil Dumitru – vicepreședinte al Comisiei de Agricultură a Camerei Deputaților și Florin Tiutiu – președintele Clubului Fermierilor Români.

Dezbaterile organizate la București au fost structurate pe două secțiuni:
✅ Agricultura românească în contextul războiului din Ucraina – Planuri de acțiune;
✅ Finanțare pe zona de agribusiness și digitalizarea industriei.

Ne-a spus Albert Gagionea că au fost abordate următoarele teme:
– Cât timp va mai fi agricultura un domeniu în criză? Abia ce se anunța o revenire odată cu sfârșitul pandemiei, când situația creată la granițele României trimite noi unde de șoc în acest sector de activitate.
– Finanțarea în agricultură: ce oportunități pentru dezvoltare au în prezent investitorii din industrie? Mai sunt de actualitate schemele de ajutor având în vedere problemele scumpe apărute în acest sector?
– Producătorii români și accesul lor la marile lanțuri de magazine
– Cooperativele agricole: cât de importante devin acestea în contextul crizei create la granițele României?
– România și obiectivele Uniunii Europene: cum putem atinge țintele pentru agricultură bio.

De reținut! Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița asigură consultanță în accesarea fondurilor europene nerambursabile pentru agricultură.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Camera de Comerț Dâmbovița organizează curs de formare expert legislația muncii. Detalii aici!

Publicat

pe

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița efectuează înscrieri pentru cursul de specializare în profesia „Expert legislația muncii”, pe care îl va organiza în format online, în perioada iunie-iulie 2023. Examenul final va fi susținut în sală, la sediul CCIA Dâmboviţa. Costul cursului este de 1.500 de lei.

Pentru detalii suplimentare și înscrieri, trimiteți email pe adresa alina.briceag@ccuadb.ro sau sunați la telefon 0245.210.318 sau 0751.153.708 – persoană de contact Alina Briceag, expert legislația muncii – Serviciul Formare Profesională CCIA Dâmboviţa.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats