Connect with us

Uncategorized

Primar Tătărani: 8 Martie să vă aducă pace în suflet și multe realizări

Publicat

pe

8 Martie să vă aducă, doamnelor şi domnişoarelor, împlinirea viselor, noi speranţe şi pace în suflet, gingăşie şi dragoste, fericire şi multe realizări.

LA MULŢI ANI!

Primarul comunei Tătărani,
Constantin Pătru

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Reclama
Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Uncategorized

Dâmbovița: Uite titularizarea, nu-i titularizarea! 53 de candidați s-au retras după primirea subiectelor

Publicat

pe

În județul Dâmbovița, au participat la proba scrisă din cadrul concursului pentru ocuparea posturilor didactice / catedrelor vacante / rezervate din învăţământul preuniversitar 674 de candidați, din totalul de 766 înscriși, iar 53 dintre cei prezenți s-au retras în timpul probei, după cel puțin 2 ore de la deschiderea plicului cu subiecte, din proprie inițiativă – ne informează Inspectoratul Școlar printr-un comunicat de presă.

Strategia este una bună. Decât să vadă o țară întreagă că au luat note de toată jena, au ales să se retragă în baza unei simple declarații, iar lucrările nu le vor fi evaluate.

„Candidații retrași au cerut anularea lucrării lor, pe baza unei declarații. Drept urmare acestea nu vor fi încărcate în platforma de evaluare și implicit nu vor fi evaluate. Nu au existat candidați eliminați pentru fraudă sau tentativă de fraudă. (…)

Lucrările scrise vor fi evaluate digitalizat în centre constituite la nivel național pe discipline. Primele rezultate la proba scrisă vor fi afișate în data de 23 iulie, la sediile inspectoratelor şcolare şi pe site-ul titularizare.edu.ro/2024/. Contestaţiile se depun la sediile inspectoratelor şcolare judeţene sau prin mijloace electronice (la adresele comunicate public de fiecare inspectorat școlar) în data de 23 iulie, după afişarea rezultatelor, respectiv în data de 24 iulie”, precizează Inspectoratul Școlar Județean Dâmboviţa.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Reclama
Cititi mai mult

Uncategorized

Ordinea de zi a ședinței CLM Târgoviște din 13 mai 2024

Publicat

pe

De

Consiliul Local Municipal Târgoviște se va întruni în ședință extraordinară de lucru, luni – 13 mai 2024, de la ora 09:00, având înscrise pe ordinea de zi următoarele proiecte de hotărâre:

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite