Connect with us

Dâmboviţa

62 de dâmbovițeni bolnavi au primit ajutor de urgență de la Guvern

Publicat

pe

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

Guvernul României a aprobat 76 de ajutoare de urgență, în cuantum total de 238.600 lei, pentru familii sau persoane singure din județul Dâmbovița, care se află în situații dificile. Potrivit Instituției Prefectului, cea mai mică sumă acordată a fost 1.000 de lei și cea mai mare – 10.000 de lei. Cele mai multe ajutoare, respectiv 62, au mers către persoane care se confruntă cu probleme grave de sănătate, iar 14 ajutoare au fost acordate pentru evitare riscului de excluziune socială.

„Ca societate, avem obligația să fim solidari cu persoanele care trec prin situații delicate. Un ajutor oferit la timpul lui este garanția că acea persoană va reuși să depășească acea situație de cumpănă și că se va reîntoarce în comunitate mai sănătoasă și nu se va simți exclusă. Fiecare persoană trebuie tratată cu demnitate și umanitate”, spune prefectul județului Dâmbovița – Claudia Gilia.

Ajutoarele aprobate prin HG 162/01.03.2023 au ajuns la persoane sau familii din: Târgoviște, Bărbulețu, Cândești, Cojasca, Comișani, Conțești,Costeștii din Vale, Crîngurile, I.L. Caragiale, Dărmănești, Dragomirești, Găești, Glodeni, Gura Ocniței, Hulubești, Iedera, Lungulețu, Mănești, Moroeni, Niculești, Petrești, Pietrari, Pucioasa, Pucheni, Raciu, Răzvad, Râu Alb, Runcu, Șotânga, Valea Lungă, Voinești și Vulcana Pandele.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

A prins contur creșa cu cinci săli de grupă pe care o construiește Primăria Titu

Publicat

pe

Lucrările care vizează construirea unei creșe cu cinci săli de grupă și multiple facilități în orașul Titu se desfășoară fără sincope. Imobilul edificat de Primărie a prins deja contur. Capacitatea unității va fi de 75 de locuri pentru copii cu vârste între 1 și 3 ani.

Pe lângă cele cinci săli de grupă, creșa va mai avea două zone de acces cu vestiare, două săli multifuncționale, bucătărie și depozit de alimente, zonă de îngrijire medicală, gospodărie de apă – construcție subterană, platforme pentru amplasarea grupului electrogen, platformă pentru gunoi, locuri de joacă, spaţii verzi şi gard pentru împrejmuirea incintei.

„Fiecare sală de grupă va avea grup sanitar propriu și ieșire pe terasă acoperită de pe care se va realiza accesul către curtea de joacă în aer liber. Pentru evitarea încălzirii excesive, pe timpul sezonului cald terasele vor fi prevăzute cu sisteme de umbrire fixe (în copertină acoperitoare) și mobile – panouri glisante – trafor din lemn amplasate în dreptul ferestrelor, pe terasă”, se precizează într-un comunicat al Primăriei Titu.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Primăria Moreni execută lucrări de reabilitare și modernizare pe strada Mihai Eminescu

Publicat

pe

Municipalitatea morenară desfășoară, în această perioadă, ample lucrări de modernizare și reabilitare pe strada Mihai Eminescu. Investiția este realizată în cadrul proiectului „Îmbunătățirea infrastructurii publice urbane în municipiul Moreni”, finanțat din fonduri europene prin Programul Operațional Regional.

Lucrările incluse în acest proiect prevăd asfaltarea străzilor Mihai Eminescu, Ana Ipătescu, Democrației, Culturii și Aleea Prahovei și amenajarea sensului giratoriu (în zona LIDL), plus parcări și trotuare.

„Se mai are în vedere realizarea canalizării pluviale pe străzile Ana Ipătescu, Democrației, Culturii și cale de acces spre Piața Agroalimentară”, ne-a precizat primarul Constantin Dinu.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats