Connect with us

SOCIAL

Accident feroviar în Teleorman. Un accelerat a fost la un pas să intre într-un marfar

Publicat

pe

Astăzi, în jurul orei 4:00 dimineața, în județul Teleorman, a fost activat Planul Roșu de Intervenție. Un tren de călători care circula pe ruta Arad – București Nord în regim de accelerat a frânat brusc între Roșiorii de Vede și Măldăeni. În vagoane se aflau 280 de călători.

Din primele date, se pare că se putea întâmpla o nenorocire mai mare, dacă mecanicul nu ar fi fost atent. Trenul de călători a fost la un pas să intre într-un marfar care transporta autoturisme la Constanța. În prima fază, s-a crezut că trenul a deraiat.

În urma șocului produs, trei persoane au fost rănite, fiind transportate la spital. Alte 10 persoane, cu leziuni ușoare, au fost evaluate medical la fața locului. 200 de pasageri au fost ajutați de pompieri să ajungă la mijloacele de transport care le-au dus în stația CFR Roșiorii, de unde au fost îmbarcate în alt tren.

La fața locului s-a deplasat o comisie de anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs teribilul accident feroviar.

 

UPDATE:
Potrivit ultimelor informații furnizate de ISU Teleorman, 12 persoane au fost rănite în urma accidentului feroviar de la Roșiorii de Vede. Patru călători au fost transportați la spital. Un bărbat de 46 de ani și o femeie de 30 de ani, cu traumatisme la nivelul membrelor și capului, au ajuns la Spitalul Județean de Urgență din Alexandria, iar două victime, un bărbat de 59 de ani și o femeie de 61 de ani, cu leziuni la membre, au fost îndreptate către Spitalul Municipal din Roșiorii de Vede.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SOCIAL

Tânăr de 21 de ani a murit înecat în Olt, în comuna Islaz, județul Teleorman

Publicat

pe

Sursa foto: explozivnews24.ro

Pompierii de la Detașamentul din Zimnicea au pornit căutările în cazul unei persoane posibil înecate în râul Olt, în zona plajei de pe teritoriul localității Islaz, județul Teleorman. Au fost chemați în sprijin și scafandri de la ISU Teleorman și ISU Olt.

După ceva timp de căutări, victima a fost găsită și preluată rapid de echipajul medical care a început manevrele de resuscitare, din păcate, fără rezultat. Bărbatul avea 21 de ani, înota împreună cu doi prieteni și, la un moment dat, a decis să traverseze Oltul.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

Argeș

5 bărbați din Argeș au ajuns la spital intoxicați cu o substanță pentru tratarea scabiei la ovine

Publicat

pe

S-a dat alarma la o fermă de animale din localitatea Moșoaia, județul Argeș. Cinci bărbați au solicitat sprijin medical după ce ar fi folosit o substanță chimică pentru spălarea ovinelor. Lucrătorilor li s-a făcut rău.

La fața locului s-au deplasat polițiști de la Serviciul de Investigații Criminale, cei de la Ordine Publică, lucrători din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Argeș și de la Biroului pentru Protecția Animalelor.

Muncitorii, cu vârste cuprinse între 43 și 57 de ani, s-au intoxicat în urma spălării ovinelor cu o substanță folosită pentru combaterea râiei. Au fost transportați de urgență la spital.

De precizat că, din cauza concentrației prea puternice a substanței folosite pentru tratarea scabiei, 50 de oi au murit.

La ferma unde s-a produs nedoritul eveniment au mai sosit echipaje specializate din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș și reprezentanți ai Direcției de Sănătate Publică și ai Direcției Sanitar Veterinare Argeș.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite