Connect with us

Dâmboviţa

Radu Popa, deputat: Conducera ASF este datoare cu explicații. Cum a fost posibil să se ajungă la acest al patrulea faliment pe piața asigurărilor?

Publicat

pe

Anunțatul faliment al Euroins a provocat neliniște în rândul românilor. Oamenii se tem că acestă a patra prăbușire a unei companii mamut care opera pe piața asigurărilor va duce la scumpirea polițelor de asigurare care, oricum, sunt greu de suportat de cetățeanul de rând.

Reprezentanții Partidului Social Democrat resping categoric scumpirea asigurărilor de tip RCA ca soluție de ieșire din criza provocată de acest nou faliment. Spune deputatul Radu Popa că ideea plafonării pe care a reafirmat-o astăzi Nicu Marcu, președintele Agenției pentru Supraveghere Financiară (ASF), după ce a fost audiat în Parlament, este obligatorie. Ba mai mult, este necesară o analiză lucidă care să determine realizarea corecțiilor, astfel încât să nu ne mai confruntăm cu un nou faliment.

„Conducerea actuală a ASF este datoare cu explicații! Cum a fost posibil să se ajungă la acest al patrulea faliment al liderului de piață într-un interval de numai câțiva ani? Unde au fost controalele, anticiparea, prevenția, eventual solicitările pentru consolidarea cadrului legal, dacă ar fi fost necesar?

Și este cu atât mai revoltător ce s-a întâmplat, cu cât la ASF sunt salarii uriașe tocmai pentru ca „profesioniștii” să supravegheze eficient și să prevină orice derapaj. Oricum, e de neînțeles de ce ASF a permis majorarea tarifului de referință al RCA în contextul în care societățile de asigurări și-au triplat profiturile, profitând de scumpirile determinate de falimentul precedent, al City Insurance”, a scris deputatul Radu Popa, pe pagina sa de Facebook.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

60 de echipe participă la Turneul de Baschet 3×3 „Iubim Dâmbovița!” în Piața Tricolorului din Târgoviște

Publicat

pe

Show baschetbalist în Piața Tricolorului din municipiul Târgoviște (Platoul Prefecturii) până duminică, 4 iunie 2023. Evenimentul este organizat de CJ Dâmbovița și Clubul Sportiv Școlar Târgoviște cu ocazia „Zilelor Județului Dâmbovița” și reunește peste 200 de sportivi din mai multe județe ale țării.

Turneul de Baschet 3×3 „Iubim Dâmbovița!” a fost deschis, astăzi – 2 iunie, la ora 12:00, cu meciul dintre echipele Better Than Lebron (Cristian Ștefan – Darius Săvescu – Florin Udroiu – Robert Dincă) și Bouncers (Andrei Mileșan – Andrei Șerban – Darius Groza – Vlad Zamfirescu), categoria U15 Masculin, încheiat cu scorul 10 – 1.

În total, sunt înscrise în Turneul de Baschet 3×3 „Iubim Dâmbovița!” 60 de echipe, masculin și feminin, la categoriile de vârstă U13, U15, U17, U19 și OPEN. Meciurile se vor disputa astăzi – 2 iunie, până la ora 21:00, și mâine – 3 iunie, între orele 09:30 și 21:00. Duminică – 4 iunie, de la 09:30, vor avea loc finalele, apoi festivitatea de premiere.

Meciul de deschidere a fost urmărit din tribune de președintele Consiliului Județean – Corneliu Ștefan, vicepreședinții Luciana Cristea și Antonel Jîjîie, secretarul general al județului – Dan Nicolae Popa Stănescu, primarul municipiului Târgoviște – Daniel Cristian Stan, secretarul de stat în Ministerul Transporturilor – Ionuț Săvoiu, deputatul Radu Popa, directorul Parcului Industrial Moreni – Gabriel Purcaru, directorul Direcției Sport și Tineret din cadrul CJ Dâmbovița – Claudiu Mănescu și alți reprezentanți ai administrației publice.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Babel FAST 2023: Program Ziua I, sâmbătă – 3 iunie

Publicat

pe

Sâmbătă – 3 iunie 2023, la ora 14:00, se va deschide cea de-a XI-a ediție a Festivalului Artelor Spectacolului Babel FAST -Târgoviște, 3 – 11 iunie 2023. Anul acesta, spectacolele ce vor fi puse în scenă vor avea tema FORME. În total, vor fi peste 100 de evenimente, susținute de trupe din România, Italia, Franța, Belgia, Polonia, Scoția, Turcia, Coreea de Sud, India, Kazahstan, Algeria etc.

„Festivalul Babel este punctul zero al diversității pentru că își propune să reunească cele mai diferite culturi și forme de exprimare: acordă atenție unor minorități etnice și lingvistice care nu sunt la îndemână de găsit, nici măcar pe hartă.

Babel-ul teatral și artistic este un mod de a atinge Cerul nu printr-o construcție din cărămidă, ci prin ceva mult mai trainic: prin comuniune sufletească”, spune Mc Ranin – directorul Festivalului și al Teatrului Tony Bulandra Târgovişte. 

Program Babel FAST 2023 – Ziua I, sâmbătă – 3 iunie

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats