Connect with us

Dâmboviţa

Doi prahoveni care șofau fără permis au intrat în curtea unui târgoviștean, să se ascundă de polițiști

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

Lucrători de la Biroul Rutier din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște, în timp ce se aflau în misiune pe Bulevardul I.C. Brătianu, în seara zilei de 20 martie, au efectuat semnal pentru oprirea unui autoturism. Conducătorul auto a ales să-și continue deplasarea. Apoi, șoferul, în vârstă de 37 de ani, din județul Prahova, a pătruns fără drept în curtea unui imobil, unde a fost depistat de polițiști.

În urma verificărilor efectuate, oamenii legii au constatat că bărbatul avea permisul de conducere anulat. Mai mult, cel în cauză a refuzat testarea cu aparatul etilotest și prelevarea de probe biologice la o unitate medicală. A mai reieșit, în urma probatoriului administrat, și faptul că i-a încredințat autoturismul pentru a fi condus, din municipiul Câmpina până în municipiul Târgoviște, unui bărbat de 23 de ani, care nu posedă permis de conducere. Față de cei doi a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște.

Cercetările sunt continuate sub coordonarea unui procuror pentru săvârșirea infracțiunilor refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană al cărei permis i-a fost retras sau anulat, încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, violare de domiciliu și distrugere.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

A prins contur creșa cu cinci săli de grupă pe care o construiește Primăria Titu

Publicat

pe

Lucrările care vizează construirea unei creșe cu cinci săli de grupă și multiple facilități în orașul Titu se desfășoară fără sincope. Imobilul edificat de Primărie a prins deja contur. Capacitatea unității va fi de 75 de locuri pentru copii cu vârste între 1 și 3 ani.

Pe lângă cele cinci săli de grupă, creșa va mai avea două zone de acces cu vestiare, două săli multifuncționale, bucătărie și depozit de alimente, zonă de îngrijire medicală, gospodărie de apă – construcție subterană, platforme pentru amplasarea grupului electrogen, platformă pentru gunoi, locuri de joacă, spaţii verzi şi gard pentru împrejmuirea incintei.

„Fiecare sală de grupă va avea grup sanitar propriu și ieșire pe terasă acoperită de pe care se va realiza accesul către curtea de joacă în aer liber. Pentru evitarea încălzirii excesive, pe timpul sezonului cald terasele vor fi prevăzute cu sisteme de umbrire fixe (în copertină acoperitoare) și mobile – panouri glisante – trafor din lemn amplasate în dreptul ferestrelor, pe terasă”, se precizează într-un comunicat al Primăriei Titu.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Primăria Moreni execută lucrări de reabilitare și modernizare pe strada Mihai Eminescu

Publicat

pe

Municipalitatea morenară desfășoară, în această perioadă, ample lucrări de modernizare și reabilitare pe strada Mihai Eminescu. Investiția este realizată în cadrul proiectului „Îmbunătățirea infrastructurii publice urbane în municipiul Moreni”, finanțat din fonduri europene prin Programul Operațional Regional.

Lucrările incluse în acest proiect prevăd asfaltarea străzilor Mihai Eminescu, Ana Ipătescu, Democrației, Culturii și Aleea Prahovei și amenajarea sensului giratoriu (în zona LIDL), plus parcări și trotuare.

„Se mai are în vedere realizarea canalizării pluviale pe străzile Ana Ipătescu, Democrației, Culturii și cale de acces spre Piața Agroalimentară”, ne-a precizat primarul Constantin Dinu.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats