Connect with us

ACTUALITATE

Vitaminizează-te cu cele mai proaspete fructe după o iarnă geroasă

Publicat

pe

După o iarnă geroasă cea mai bună vitaminizare o faci cu fructe proaspete, iar la acest capitol delicioasele fructe din slotul Burning Hot îți stau la dispoziție pentru a-ți oferi o porție sănătoasă de relaxare plină de culoare și savoare.

Burning Hot este un slot captivant cu fructe și șeptari, având o modalitate clasică de joc. Slotul este produs de dezvoltatorul EGT (Amusnet Interactive) care, folosindu-se de simbolurile clasice, le-a conferit o imagine atractivă, prin culori vii și animații moderne. Simbolurile sunt din rândul fructelor savuroase, și anume pepeni, cireșe, portocale, struguri și lămâi care se combină în rotiri interesante și care îți pot aduce câștiguri neașteptate. Șeptarul reprezintă un simbol pe care orice jucător își dorește să îl vadă pe ecranul său și care aduce câștiguri atractive. Un alt simbol pe care orice gambler îl așteaptă este simbolul special Wild care la acest slot este reprezentat de trifoi. La slotul Burning Hot, trifoiul, pe lângă faptul că este un simbol al norocului, acesta poate apărea pe rolele 2, 3 și 4 și va înlocui celelalte simboluri de pe rola pe care apare, iar singurele care nu pot fi înlocuite sunt dolarul și steluța. În ceea ce privește simbolul Scatter acesta apare sub forma dolarului și a steluței, reprezentând un plus deoarece este mai puțin obișnuit să găsim două simboluri Scatter la un slot. În plus, steluța mov aduce plăți atunci când apare de trei ori pe ecran, oriunde pe rolele 1, 3 și 5.

Burning Hot te surprinde prin grafica atent aleasă pentru slot, astfel că rolele de joc sunt amplasate pe un fundal verde care reprezintă un simbol al norocului și fructele sunt reprezentate într-un mod care redă cât mai bine apropierea de realitate. În timp ce fructele se înșiră pe rolele de joc, la fiecare câștig simbolurile se aprind în flăcări creând astfel o atmosferă plină de adrenalină. În ceea ce privește coloana sonoră, Burning Hot ni se prezintă cu o coloană clasică specifică jocurilor tradiționale de slot, dar liniștitoare pentru a te putea focusa la joc.

La slotul Burning Hot întâlnim și funcția Gamble, o funcție care permite dublarea oricărui câștig prin ghicirea culorii unei cărți de joc. Dacă ghicești cartea câștigul și se dublează, însă dacă nu ghicești pierzi tot ce ai acumulat.

Burning Hot este un slot care se poate juca cu lejeritate, iar spre deosebire de jocurile noi, regulile aici sunt simple, fără să implice prea multă experiență din partea jucătorului. Se alege miza, să apasă click și jocul începe. Butonul pentru selectarea mizei are funcție dublă și imediat ce îl apăsați acesta va activa jocul. Slotul este construit pe 5 role, 3 rânduri și 5 linii fixe de plată, așa că nu trebuie să fiți îngrijorați că nu îi veți descoperi tainele. De asemenea, gamblerii trebuie să cunoască faptul că plățile sunt acordate de la stânga la dreapta, pe role adiacente, cu excepția simbolurilor Scatter. Iar pentru o combinație câștigătoare din simbolurile stea, trebuie să vă aterizeze 3 simboluri oriunde pe rolele 1, 3 și 5. Dacă vreți să măriți viteza de joc puteți selecta butonul de rotire automată și se va păstra aceeași miză pentru un număr de rotiri.

Ca să începi, trebuie să activezi butonul “Start”, iar rolele vor începe rotirea și acest buton se va transforma în butonul “Stop Toate”. Dacă o sumă a fost câștigată anterior, aceasta este adăugată automat în soldul jucătorului. Când butonul “Stop Toate” este activat, toate rolele se opresc în același timp și butonul se schimbă în “Start” (în cazul în care nu există nicio combinație câștigătoare), și “Colecta” în cazul în care există o combinație câștigătoare. Rolele pot fi oprite, de asemenea, prin activarea butonului „Spațiu” (de la tastatură). În timp ce rolele se rotesc, jucătorul poate face clic și opri fiecare dintre role, iar apoi această rolă se oprește simultan cu prima.

Burning Hot este un slot apărut cu mulți ani în urmă, dar care rezistă variantelor noi de sloturi, fiind un joc îndrăgit și jucat de mulți dintre gambleri, indiferent de nivelul de experiență, iar disponibilitatea platformelor care îți permit să îți accesezi jocul preferat de oriunde te-ai afla, nu face decât să îți ofere încă o doză de vitamine pentru noul anotimp.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Târgoviște: Director de liceu a demisionat, ca reacție la nepăsarea celor din Ministerul Educației

Publicat

pe

Când un onorabil director de liceu își dă demisia pubic, își anunță retragerea din funcția de conducere pe rețelele de socializare, nu este de șagă, este clar că, pe undeva, este ceva putred, sistemul de învătământ este în avarie. Mult promisul program „România Educată” al președintelui mut, nesemnificativ pentru țară, al președintelui Iohannis a fost ratat. Era de așteptat. Nu are decât valoare de lozincă.

Profesoara Ana-Maria Gheorghe, directorul Liceului Teoretic Petru Cercel, și-a depus demisia la Inspectoratul Școlar Dâmbovița. Vestea a dat-o în ședința Consiliului Profesoral. Atunci, le-a spus colegilor că este pentru ultima oară când conduce acest format de întâlniri în calitate de director. Ana-Maria Gheorghe nu a expus în motivația deciziei sale generalități, cum de fapt se obișnuiește, grosul problematicii rămânând neștiut, ci a menționat tot ceea ce a nemulțumit-o.

„Scăparea din legislație a prevederii ca, pentru unitățile care învață în două schimburi, să existe poziția de director adjunct, indiferent de numărul de clase (legea permite 1 director adjunct dacă sunt peste 25 de clase; iceul Teoretic Petru Cercel are 24); deși am corespondat cu Ministerul Educației pe această speță, propunând soluții de modificare a legislației prezente, în sensul individualizarii ei, nu am obținut amendament pe noua lege sau pe ROFUIP.

Obligația de catedră a directorului unic la 8 h, față de 6 h atunci când exista și director adjunct (practic, o anomalie).

90% funcție de execuție și doar 10% de conducere.

Eliminarea indemnizației de conducere (începând cu anul 2016, indemnizație care putea urca până la 25%, dacă nu mă înșeală memoria).

Imposibilitatea de recompensare financiară și de stimulare a competiției în cadrul instituției prin eliminarea „salariului de merit” (10%) sau a bonusului de 2% (prin anii 2000 și un pic).

Dragi prieteni, sunt și directori de instituții publice (printre care mă numar) care au ridicat școlile pe care le-au condus, care au organizat concursuri corecte de ocupare a posturilor (didactic, auxiliar, nedidactic), concursuri transparente, care au adus oameni de calitate în școală, prin criterii specifice unității, care au dotat școala prin proiecte cu finanțare externă, care au reușit să obțină autorizarea ISU (când acest lucru era în sarcina lor), care au obținut evaluarea externă cu FB pe linie, care au obținut titlul de „Școală Europeană”, care au oferit perspective noi elevilor și profesorilor prin programele Erasmus, care au stimulat participarea elevilor la olimpiade naționale, aducând premii și onoare școlii. Directori care au avut ca singur beneficiu creșterea încrederii comunității in instituția respectivă.

Am văzut astăzi în ochii colegilor mei si tristețea. Bucuria lor că o să am mai mult timp pentru mine, dar tristețea că nu le mai sunt director. Așa cum ei au spus: „am traversat o perioadă frumoasă, în care școala a crescut mult, atmosfera a fost una democrată, transparentă, de colaborare și respect”, a scris, pe pagina sa de Facebook, Ana-Maria Gheorghe, directorul demisionar al Liceului Teoretic Petru Cercel din Târgoviște.

A mai precizat profesoara că închide mandatul, anterior expirării lui, cu un procent de promovabilitate la Bacalaureat de 93%, cu titlul de „Școală Europeană”, o școală sigură, curată, prietenoasă.

Cititi mai mult

ACTUALITATE

Întâlnire emoționantă dintre parlamentarii români și absolvenții din Kurdistanul irakian ai facultăților românești

Publicat

pe

Senatorul Titus Corlățean se află acum la Madrid, unde va participa la Reuniunea președinților Comisiilor de Politică Externă, respectiv cea de Apărare și Securitate Națională din Parlamentele Naționale ale Statelor membre UE. Despre dialogurile și intervențiile președintelui Comisiei de Politică Externă din cadrul Senatului României la reuniunea de la Madrid vom reveni. Acum, ne vom referi la ultima întâlnire pe care Titus Corlățean a avut-o în Irak. Una cu caracter emoționant, petrecută la Erbil în compania absolvenților din Kurdistanul irakian care au studiat în anii ’80 în universitățile din România. Gazda evenimentului a fost a fost Sabah Barceloglu, absolvent al Facultății de Construcții din București.

„A fost o bucurie atât pentru acești oameni cu părul argintat, care vorbesc incredibil limba română după atâția ani și care au păstrat România în inimile lor, dar și pentru noi, senatori români din diferite grupuri parlamentare. Mi-au spus, pe rând, „eu sunt oltean” (omul terminase la Craiova), „eu sunt moldovean” (altul terminase la Iași), „eu sunt ardelean” (terminase la Cluj) sau „noi suntem bucureșteni”.

Ingineri, constructori, arhitecți, medici, absolvenți de ASE, toți oameni de succes în patria lor de origine, Irak, împliniți profesional, chiar foarte prosperi, dar tânjind după România, pe care o vizitează periodic.

Să nu uit, acești oameni se întâlnesc de două ori pe săptămână ca să vorbească românește, să își sune foștii colegi români aflati în țară, să își aducă aminte de perioada tinereții și de studenția în România, așa cum era acea perioadă comunistă, pe care nu au în nici un caz, ne-au spus ei, de ce să o judece.

Mărturisesc cu regret că am văzut nu puțini români care mi-au lăsat impresia că își iubesc țara mai puțin decât acești oameni minunați din Kurdistanul irakian.Cinste acestor oameni care iubesc România.

Pe unii îi vom revedea zilele următoare în România, își programaseră de mai mult timp o deplasare la București..Așa că le-am spus că îi invităm să viziteze Parlamentul. S-au simțit foarte onorați, iar noi chiar mai mult decât ei”, a scris senatorul Titus Corlățean.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite