Connect with us

Argeș

Bărbat din Berevoești-Argeș, arestat preventiv pentru trafic de persoane

Publicat

pe

Polițiștii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate din Pitești au efectuat, împreună cu procurorii DIICOT, o percheziţie în comuna Berevoești, județul Argeș, la locuinţa unei persoane de 36 de ani, bănuită de săvârșirea infracțiunii de trafic de persoane. Bărbatul a fost condus la sediul DIICOT – Serviciul Teritorial Pitești, unde, după administrarea probatoriului, a fost reținut pentru 24 de ore. Astăzi – 4 mai, magistrații de la Tribunalului Argeș au dispus arestarea preventivă, pentru 30 de zile, a bărbatului de 36 de ani.

Cercetările în acest caz au fost declanșate pornindu-se de la o sesizare privind un act de violență domestică. La data de 2 spre 3 martie, lucrătorii din cadrul Secției de Poliție Rurală Valea Mare Pravăț au întocmit un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de violență în familie.

„În aceleași împrejurări, în urma parcurgerii procedurii de evaluare a riscului, conform Legii 217/2003, a fost emis un ordin de protecție provizoriu, care ulterior a fost confirmat de către instanța de judecată. De asemenea, în urma datelor referitoare la posibila exploatare a femeii în cauză, prin obligarea la practicarea prostituției în afara țării, a fost informată Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Pitești.

Din cercetări s-a stabilit faptul că, începând cu anul 2020, bărbatul în cauză ar fi racolat, prin metoda loverboy, o femeie, de 25 de ani, pe care, în perioada 2020 – 2023, ar fi obligat-o să practice prostituția pe teritoriul Germaniei, în folosul material al acestuia. Astfel, ar fi fost utilizate site-urile de promovare a serviciilor sexuale, iar sumele de bani obținute din această activitate ar fi fost însușite în totalitate de bănuit.

Pe durata exploatării, pentru a-i induce victimei o stare de temere permanentă, cel în cauză ar fi exercitat acte de violență fizică și psihică, pe care le-ar fi alternat cu momente de afecțiune, cu scopul de a-i menține starea de dependență emoțională. Totodată, din verificări a rezultat și că evenimentul din luna martie ar fi avut loc pe fondul refuzului victimei de a continua practicarea prostituției”, se arată într-un comunicat transmis de Inspectoratul General al Poliției Române.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Restaurant din Pitești fura apă din rețeaua publică

Publicat

pe

Angajații de la Serviciul Control al SC Apă Candl 2000 SA au descoperit că un restaurant din municipiul Pitești, din zona străzii Costache Negrii) sustrăgea apă din rețeaua publică pentru alimentarea bucătăriei, terasei și barului. Semnele de întrebare au apărut ca urmare a faptului că firma respectivă raporta lunar un consum apropiat de cel al unei familii, respectiv 10-12 mc.

În momentul verificărilor în teren, efectuate săptămâna trecută, s-a găsit un branșament clandestin, care a fost desființat pe banii restaurantului respectiv. De asemenea, agentul economic va fi obligat să plătească retroactiv o cantitate de apă calculată în funcție de specificul activității desfășurate – alimentație publică. Totodată, SC Apă Canal 2000 SA a formulat plângere penală pentru săvârșirea infracțiunii de furt de apă, iar Primăria a anunțat și că firma în cauză va pierde și dreptul de a avea amplasată o terasă în municipiul Pitești.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Culege-ți singur merele! Eveniment special organizat de Ferma Florin Pomicultorul

Publicat

pe

Ferma Florin Pomicultorul din Priboieni, județul Argeș, organizează duminică, 24 septembrie 2023, între orele 08:00-14:00, un eveniment special: „Culege-ți singur merele!”.

Persoanele care vor să se aprovizioneze cu fructe de calitate, la preturi promoționale, sunt așteptate la cules în livada din satul Valea Popii, strada Principală, Nr. 13A.

Atenție! Pentru o bună organizare a acțiunii, este nevoie să vă faceți programare. În acest sens, sunați la 0727.751.302 sau 0727.989.787.

La intrarea în livadă, veți primi gratuit toate materialele necesare la cules, precum și mostre de fructe pentru degustare, astfel încât fiecare să-și poată alege soiul care îi place cel mai mult. Totodată, va fi instalat un stand de unde veți putea cumpăra și produse procesate: sucuri și siropuri naturale, gemuri, dulcețuri și compot.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats