Connect with us

ACTUALITATE

Primar Târgoviște: Chindia nu este retrogradată! Nu știu de unde atâta răutate și manipulare!

Publicat

pe

Chindia nu este retrogradată! Acesta este mesajul transmis de primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, astăzi – 18 mai 2023, cu o zi înaintea meciului cu FC Voluntari, care se va disputa mâine, 19 mai 2023, de la ora 20:00, pe stadionul „Eugen Popescu”.

„Dincolo de ce s-a spus și ce se spune în continuare, că văd că unii sunt foarte nefericiți, dar nefericiți rău că jucăm la Târgoviște, eu nu știu de unde atâta răutate și atâta manipulare, avem meciul cu Voluntari și apoi meciul de baraj, tur – retur, unde Chindia este la mâna sa. Nu depinde de nimeni.

Am învins Voluntari, jucăm barajul cu echipă din Liga a doua. Trebuie să batem o echipă din liga inferioară și rămânem în prima ligă. Nu văd unde este fatalitatea. Așa fac și în viață oamenii ăștia? Cum au dat de un mic obstacol, încep să plângă? De unii îmi este milă.

Da, este o luptă! Ce facem cu stadionul în Liga a doua? Domnule, în primul rând nu retrogradăm și nu trebuie să plecăm de la premisa asta. Nu, nu vom retrograda! Vom lupta. Nu spune nimeni că este ușor, dar suntem la mâna noastră, nu depindem de alte meciuri. Am bătut cu 1-0, jucăm barajul, tur-retur, nu un singur meci.

Sincer, ce înseamnă asta? Domnule, retrogradăm. Cum? Și dacă pierdem și tot mergem la baraj, dacă Argeșul face egal. Și în situația asta mergem la baraj. De unde atâta fatalitate? De unde atâta bocet? Repet, atât de multă manipulare eu nu am văzut nicăieri.

Ținem cu Chindia? Păi, dacă ținem cu Chindia o susținem și spunem că o să bată Voluntari, nu că este primul și ultimul meci pe Eugen Popescu. Ăla care spune asta, nu ține cu Chindia sau cu fotbalul târgoviștean, chiar dacă declară asta. Este mai important pentru el să înjure, decât echipa să rămână în Liga 1″, a fost mesajul transmis de primarul municipiului Târgoviște în contextul în care există voci care vehiculează ideea că echipa de fotbal Chindia Târgoviște este ca și retrogradată din Liga 1, fix acum când au fost finalizate lucrările de reconstrucție a stadionului „Eugen Popescu” și s-a obținut omologarea.

Meciul cu FC Voluntari se va disputa cu casa închisă, toate cele 7.200 de bilete fiind deja vândute – a anunțat președintele AFC Chindia Târgoviște, Marcel Ghergu, în cadrul conferinței de presă de astăzi. A mai spus acesta că nu s-au distribuit, contrar zvonurilor care circulă în spațiul public, decât foarte puține invitații, respectiv pentru „obligațiile regulamentare și contractuale”. La final, președintele Marcel Ghergu a transmis suporterilor să fie încrezători că jucătorii Chindiei vor da totul pe teren mâine seară. Meciul va fi unul greu, însă „echipa a demonstrat că se poate bate cu orice adversar”.

Conferința de presă s-a încheiat cu un tur al stadionului „Eugen Popescu”, bază sportivă reconstruită de municipalitate aproape de la zero și care oferă acum facilități cum nu au decât foarte puține echipe de fotbal din România.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
1 Comentariu

1 Comment

  1. Dade

    mai 20, 2023 at 12:32 am

    Un primar care eludeaza adevărul de 4 ani. Mai bine spunea ca termina stadionul în funcție de fondurile disponibile. Asa era credibil. .U.E.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Ambasadoarea Greciei la București a participat la activitățile organizate la Potlogi, de „Zilele Județului Dâmbovița”

Publicat

pe

Palatul Brâncovenesc de la Potlogi a fost animat, astăzi – 3 iunie 2023, de o activitate inedită prin care organizatorii, Complexul Muzeal Curtea Domnească, Universitatea București – Facultatea de Limbi Străine, Consiliul Județean Dâmbovița și Ambasada Greciei la București, au dorit să le dezvăluie iubitorilor de istorie obiceiuri și tabieturi de pe vremea domnitorului Constantin Brâncoveanu, întâmplate la Curtea Palatului construit în localitatea de pe Valea Sabarului.

Expoziția de elemente de îmbrăcăminte, decorațiuni, podoabe, obiecte și ustensile folosite în odăile Palatului la pregătitul și servitul mesei și a băuturilor s-a desfășurat sub titulatura „Rânduiala oaspețelor domnești în vremea lui Constantin Brâncoveanu și a principiilor fanarioți”. Majoritatea pieselor care comun această expoziție tematică provin din colecții particulare. Și nu a fost numai atât! Oaspeții și ceilalți vizitatori aflați astăzi la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi au putut să guste din bucate preparate după rețete asemănătoare cu cele folosite în bucătăriile domnești cu câteva sute de ani în urmă.

Gazda acestui eveniment parte a manifestărilor socio-culturale și sportive desfășurate sub egida „Zilele Județului Dâmbovița – 511 ani de atestare documentară” a fost directorul Complexului Muzeal Curtea Domnească – Ovidiu Cârstina. Invitat special – ambasadorul Greciei la București, Excelența Sa doamna Sofia Grammata. Înaltul oaspete a fost primit și însoțit în această vizită de președintele Consiliului Județean Dâmbovița – Corneliu Ștefan. De asemenea, au participat la acest eveniment vicepreședinții Luciana Cristea și Antonel Jîjîie, secretarul de stat Ionuț Săvoiu, deputații Carmen Holban, Marian Țachianu și Radu Popa, secretarul general al județului – Dănuț Popa, primarul municipiului Târgoviște – Daniel Cristian Stan, primarul interimar al comunei Potlogi, Viorel Draghici, alți reprezentanți ai vieții publice dâmbovițene și numeroși turiști veniți din toate colțurile țării.

Șeful administrației județene i-a adresat ambasadoarei Greciei un cuvânt de bun venit pe meleagurile dâmbovițene, în mod deosebit la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi. Corneliu Ștefan i-a spus Excelenței Sale Sofia Grammata că este oricând invitată în județul Dâmbovița pentru a vizita și a cunoaște și alte obiective de importanță turistică și istorică, tradițiile și ospitalitatea dâmbovițeană.

Ambasadorul Greciei a mulțumit gazdelor pentru primirea făcută. A vorbit despre prietenia româno-greacă, depre istoria comună și legăturile avute în timp, despre credința creștin-ortodoxă care ne unește, grecii și românii fiind singurele popoare neslave care își ghidează viața, conduita, crezul, după dogmele creștin ortodoxe.

Specialiștii în istorie au făcut o prezentare a expoziției, insistând asupra fiecărui element etalat, asupra provenienței sale și a utilității. Expoziția va putea fi vizitată pe tot parcursul lunii iunie.

Înainte de mult așteptata degustare de bucate gătite după rețete domnești, oaspeții au fost invitați la un miniconcert de muzică medievală susținut de formația „Trei Parale”, care are în componență cercetători de la Muzeul Țăranului Român.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Babel FAST 2023: Program Ziua a II-a, duminică – 4 iunie

Publicat

pe

Ediția de anul acesta a Festivalului Artelor Spectacolului Babel FAST (3 – 11 iunie 2023) reunește la Târgoviște trupe din 25 de țări, care dau viață la peste 100 de evenimente.

Există, după cum ne-a spus directorul Festivalului și al Teatrului Tony Bulandra Târgovişte, maestrul Mc Ranin, și un program pentru cei cărora… le este frică de teatru, pentru cei care nu rezonează cu sălile de artă dramatică. În piețele publice din municipiu și la Teatrul de Vară, vom avea muzică rock, tarafuri și spectacole de stradă. De asemenea, la această ediție a Babel FAST se va pune accent și pe film.

Program Babel FAST 2023 – Ziua a II-a, duminică – 4 iunie

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats