Connect with us

ROMANI IN LUME

Experiență de groază pentru o familie de români pe o șosea din Bulgaria, aproape de Ruse! VIDEO

Publicat

pe

O familie de români care se întorcea din vacanța petrecută în Grecia a trecut printr-o pățanie de groază în Bulgaria. Întâmplarea care i-a pus pe gânduri pe toți cititorii „Forum Grecia” s-a petrecut pe o șosea, la 20 de kilometri de Ruse, într-o regiune înconjurată de păduri.

Un individ cu o constituție atletică, îmbrăcat doar în chiloți și un tricou, vine din afara carosabilului și se așează în fața mașinii. Se urcă pe capota autoturismul și face niște gesturi specifice bolnavilor psihici sau persoanelor sub influența drogurilor.

Românii din mașină au dat dovadă de stăpânire de sine. Nu au intrat în acest joc extrem de periculos. Au rămas în autoturism. Camera video, cu o rezoluție foarte bună, a surprins întreaga scenă. Totul s-a consumat în perimetrul unei parcări. Pe margine, lângă câteva autoturisme, stăteau câțiva indivizi. Probabil, complici cu bărbatul care i-a timorat în trafic pe români.

Bieții oameni, cu inima cât un purice, au reușit să plece din acel loc periculos. Din comentariile celor care au vizionat filmarea postată pe rețelele de socializare reiese că ar fi vorba despre o metodă prin care răufăcătorii bulgari vor să regizeze producerea unor accidente cărora le-ar cădea victime. Ulterior, anunță Poliția despre incident, invocând tot soiul de lucruri false, de genul că au fost loviți și autorul a fugit de la locul faptei etc. Pe margine stau posibili martori ai pseudo-prejudiciatului, și ei membri ai acestui angrenaj diabolic. Unii chiar spun că astfel de metode sunt folosite și de tâlhari. Te forțează să oprești și, dacă ieși din mașină, te prăduiesc.

Și, așa cum se întâmplă pe Facebook, toată lumea își dă cu părerea și își expune experiențele de acest gen prin care au trecut. Nu este trecută cu vederea nici ideea că acest tip de scenariu de groază este realizat de unii care vor să pună într-o lumină nefavorabilă turismul din Bulgaria și Grecia, marșându-se pe nesiguranța de pe șoselele Bulgariei și pe gradul ridicat de infracționalitate.

Românii care au trecut prin această experiență groaznică au anunțat și Ambasada țării noastre la Sofia despre acest teribil incident. Autoritățile consulare s-ar fi implicat în legătură cu acest incident. Deocamdată, nu a fost comunicată o poziție oficială despre ciudata întâmplare.

VIDEO 1

VIDEO 2

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Cătălin, pompierul argeșean erou în Grecia!

Publicat

pe

De

El este Cătălin. Este pompier și merită din plin să fie felicitat de noi toți. Datorită lui, un om trăiește!

Era în concediu în Grecia. Merge spre Muntele Athos, însoțit de doi prieteni, care sunt cu altă mașină, în urma lui.

În localitatea Serres, Cătălin vede cum o mașină părăsește carosabilul și se izbește de un stâlp. Imediat a tras pe dreapta, a pus luminile de avarii și a coborât rapid. Ajunge în câteva clipe la mașina accidentată.

Șoferul, un bărbat de aproximativ 30 de ani, este încarcerat și nu putea fi scos pe ușă. În jurul mașinii se adună rapid mai multe persoane, care încearcă zadarnic să tragă de ușă.

Deoarece nu cunoaște limba greacă, Cătălin încearcă să le explice bărbaților în engleză:
– Please, let me help you. I am a fireman in Romania. I know what to do!

Un bărbat a înțeles și le-a transmis celorlalți să procedeze după cum le va explica Cătălin. Avariile erau destul de mari, iar din zona motorului ieșea fum. Pentru că exista pericolul ca mașina să ia foc, decide să efectueze extragerea de urgență. Ajutat de alți bărbați, a scos parbrizul mașinii și reușește să extragă victima.

Bărbatul e conștient, dar are dureri puternice în piept și la picioare. Cătălin observă că fumul care iese din mașină este din ce în ce mai puternic. Cu un clește reușește să scoată bornele de baterie și să oprească un posibil incendiu.

Între timp, sosesc și pompierii greci. Au stabilizat victima și au mers către mașina accidentată. Cineva le-a explicat ce au făcut și l-au arătat pe Cătălin.

– E român, e pompier român. El l-a salvat!
– “Efcharistó, Cătălin!” sunt cuvintele pompierilor greci!

În timpul intervenției, Cătălin s-a tăiat la mână, dar din fericire rana a fost una ușoară. Cu mâna bandajată, dar cu sufletul împlinit, el și-a continuat drumul alături de prietenii săi către Muntele Athos.

Încă o dovadă că menirea de salvatori a pompierilor noștri este în suflet! Cătălin Cristescu lucrează în cadrul ISU Argeș – Detașamentul Mioveni. Felicitări, eroule!

Sursa: Ministerul Afacerilor Interne

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ROMANI IN LUME

Vacanță tragică în Bulgaria pentru o familie de români. Unul dintre copii s-a înecat în mare

Publicat

pe

Un băiețel de 8 ani din România a murit înecat în Marea Neagră, în zona Stațiunii bulgărești Elenite. Copilul ar fi intrat în mare împreună cu mama și cu fratele său mai mic.

Copilul se afla pe o saltea pneumatică în momentul în care valurile puternice l-au târât în larg. Mama a încercat, disperată, din răsputeri, să îl tragă înapoi, dar nu a reușit. Femeia l-a dus pe cel mic la mal și a cerut ajutor angajaților unei firme de închiriat ski-jeturi aflată în apropiere. Omenii au ieşit în larg, dar, din păcate, au constatat că băiatul s-a înecat.

Corpul neînsuflețit al copilului a fost adus pe plajă şi transportat pentru autopsie la Selecţia de Medicină Legală din cadrul Spitalul General Universitar din Burgas. Pe surse, am aflat că băiețelul este din București.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite