Connect with us

ACTUALITATE

Primăria Titu a organizat și anul acesta „Crosul Tineretului”

Publicat

pe

Primăria Titu a organizat astăzi, 14 iunie 2023, în parteneriat cu unitățile de învățământ din oraș, „Crosul Tineretului”, competiție sportivă anuală care promovează un stil de viață sănătos. La finalul evenimentului, reprezentanții administrației publice locale au transmis felicitări tuturor participanților și în mod deosebit câștigătorilor.

„Performanțele voastre evidențiază angajamentul și dedicarea voastră în această competiție sportivă. Succes în viitoarele voastre realizări sportive și vă mulțumim pentru contribuția voastră la succesul evenimentului „Crosul Tineretului 2023″!”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a Primariei Titu.

Câștigători „Crosul Tineretului”, Titu – 14 iunie 2023

Gimnaziu Fete
Locul I
Dan Alina Bianca – Școala Gimnazială NR2 Titu Târg
Locul II
Sandu Ana Maria – Școala Gimnazială NR2 Titu Târg
Locul III
Marin Melania -Școala Gimnazială NR2 Titu Târg
Locul III
Mihai Maria – Școala Gimnazială ,,Pictor Nicolae Grigorescu ,,Titu

Gimnaziu Băieți
Locul I
Amuza Ștefan – Școala Gimnazială ,,Pictor Nicolae Grigorescu,, Titu
Locul II
Borindel Samuel – Școala Gimnazială NR2 Titu Târg
Locul III
Voicu Sorin – Școala Gimnazială NR2 Titu Târg

Liceul Fete:
Locul I
Ghioaldă Naomi -Liceul Teoretic I.C Vissarion Titu
Locul II
Ghioaldă Crystal – Liceul Teoretic I.C Vissarion Titu
Locul III
Badea Izabela -Liceul Teoretic I.C Vissarion Titu

Liceul Băieți:
Locul I
Zafiu Marius Ionuț – Liceul Tehnologic ,,Goga Ionescu,,Titu
Locul II
Georgescu Beniamin – Liceul Teoretic I.C Vissarion Titu
Locul III
Ioniță Adrian – Liceul Tehnologic,,Goga Ionescu ,,Titu

Parteneri:
Casa de Cultură Titu Târg
Biblioteca Orășenească Titu
Școala Gimnazială „Pictor Nicolae Grigorescu”
Școala Gimnazială Nr.2 Titu Târg
Liceul Tehnologic „Goga Ionescu”
Liceul Teoretic „Iancu C. Vissarion”
Poliția orașului Titu
Poliția Locală orașului Titu
Jandarmeria orașului Titu
U.P.U – S.M.U.R.D Titu
Asistent Medical Comunitar – Ungureanu Catalina

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

26 octombrie 2023, termen-limită la APIA pentru solicitarea sprijinului financiar de urgență acordat de Guvern

Publicat

pe

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură primește cereri de acordare a sprijinului de urgență pentru sectorul cerealelor și al semințelor oleaginoase până la data de 26 octombrie 2023, inclusiv.

Potențialii beneficiari sunt așteptați la Centrele APIA pe a căror rază teritorială a fost depusă cererea unică din anul 2022, în vederea depunerii cererii de acordare a sprijinului de urgență pentru sectorul cerealelor și al semințelor oleaginoase – se precizează într-un comunicat transmis către mass-media.

„Pentru schematizarea modului de calcul al sprijinului excepțional exprimat sub formă de grant, se consideră că acesta reprezintă valoarea unei cantități unitare de 78 litri/ha de motorină și că în stabilirea valorii totale a sprijinului se utilizează 50% din cantitatea rezultată din înmulțirea numărului de hectare eligibile cu valoarea de 78 litri/ha de motorină.

Valoarea schemei, reprezentând sprijinul unitar excepțional sub formă de grant, denumit în continuare grant, este de 2 lei/litru de motorină.

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură Centrul Judetean Dambovita a identificat 8923 de potentiali beneficiari , producatori agricoli care au avut in cererile unice 2022 culturi de porumb, orz, rapita si floarea soarelui si care au solicitat interventii in agricultura sectorul vegetal si in anul 2023″, informează APIA Dâmboviţa.

Sprijinul guvernamental excepțional sub formă de grant are în vedere compensarea producătorilor agricoli din sectorul vegetal pentru pierderile economice cauzate de creșterea importurilor de cereale și semințe oleaginoase din Ucraina și reprezintă suma care se acordă acestora, exprimată în lei, pentru suprafețele cultivate cu porumb, orz, rapiță și floarea soarelui din cererile unice de plată depuse în anul 2022.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Atenție! Se întrerupe furnizarea apei în mai multe localități din Dâmbovița. Vezi lista!

Publicat

pe

de

Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița va întrerupe furnizarea apei, luni – 25 septembrie 2023 și marți – 26 septembrie, în mai multe localități din județ, pentru lucrări de igienizare a bazinelor de stocare, după cum urmează:

– în localitățile Ionești, Greci, Gherghești, Potlogeni Deal din comuna Petrești, în data de 25.09.2023, între orele 06:00-20:00;

– în localitățile Crângurile de Sus, Crângurile de Jos, Bădulești, Rătești, din comuna Crângurile, în data de 25.09.2023, între orele 08:00–16:00;

– în comuna Iedera, în data de 25.09.2022, între orele 08:00-18:00;

– în localitățile Petrești, Puntea de Greci, Coada Izvorului din comuna Petrești, în data de 26.09.2023, între orele 06:00-20:00.

„De la reluarea furnizării apei în zona de aprovizionare afectată și până la emiterea rezultatelor monitorizării calității apei potabile, se recomandă să nu se folosească apa pentru consumul uman, decât după limpezirea și fierberea apei timp de 10 minute.

Rezultatele analizelor de laborator vor fi afișate pe site-ul Companiei de Apă Targoviște Dâmbovița, la adresa: catd.ro/index.php/comunicare/opriri-apa/arhiva-opriri-apa.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă asiguram că echipele noastre depun toate eforturile necesare în vederea finalizării lucrărilor de igienizare în cel mai scurt timp”, se precizează într-un comunicat transmis către mass-media.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats