Connect with us

SOCIAL

Traficanți de droguri din București, prinși de polițiștii teleormăneni

Publicat

pe

Polițiștii de la Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Teleorman, împreună cu procurorii DIICOT– Biroul Teritorial Teleorman, au efectuat două percheziții în București, la domiciliile unor persoane anchetate pentru trafic de droguri de risc.

Din cercetări a reieșit faptul că cei doi bănuiți s-ar fi ocupat cu înființarea, întreținerea și cultivarea unor culturi de cannabis indoor, în vederea extragerii uleiului din cannabis și preparării hașișului. Operațiunea se desfășura într-un laborator improvizat.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate, în vederea cercetărilor, 3 culturi de cannabis indoor, în stadii diferite de dezvoltare, formate din 84 de plante de cannabis, 224 de semințe de cannabis, aproximativ 4 kilograme de muguri de cannabis recoltat, ulei de cannabis și două turte de cannabis.

Au mai fost găsite și ridicate ustensile pentru extragerea uleiului de cannabis și prelucrare a hașișului, ustensile pentru recoltat, dispozitiv de separare și mărunțire a mugurilor de cannabis, aparatură de vidat pungi, ce conțineau cannabis, 20 de butelii de dioxid de carbon, 100 de recipiente de butan, aparatură pentru înființat, întreținut și recoltat cannabis și materiale pentru întreținerea culturii de cannabis.

Cele două persoane bănuite au fost conduse la sediul DIICOT – Biroul Teritorial Teleorman, fiind dispusă față de acestea măsura reținerii pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, fiind introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman. Ulterior, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Teleorman au propus măsura arestării preventive. Instanța a admis propunerea, dispunând arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Prahova

Grup infracțional specializat în trafic de migranți, destructurat de Poliție și DIICOT

Publicat

pe

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Ploiești, au executat, astăzi, 4 percheziții în locații din județele Prahova și Ialomița, la domiciliile unor persoane cercetate într-o cauză privind săvârșirea infracțiunilor de constituirea unui grup infracţional organizat, trafic de migranți, facilitarea șederii ilegale în România, trafic de persoane, spălarea banilor, fals în înscrisuri sub semnătură privată și luare de mită. Oamenii legii au pus în aplicare în vederea audierii 14 mandate de aducere.

„Din cercetările efectuate a rezultat că un grup infracțional organizat, ce ar fi fost specializat în săvârșirea infracțiunilor din sfera traficului de migranți, ar fi efectuat demersuri pentru aducerea în țară a 2.785 de cetățeni străini proveniți din India, Pakistan, Nepal, Bangladesh și Sri Lanka.

Aceștia ar fi fost adăpostiți în diferite spații de cazare, le-ar fi fost întocmite în fals documentele necesare obținerii avizelor de muncă și implicit a vizelor de intrare pe teritoriul țării, disimulând intenția reală de a înlesni migrarea cetățenilor străini extracomunitari către țări europene.

În schimbul acestor servicii, persoanele bănuite ar fi perceput sume de bani de la victimele infracțiunii de trafic de migranți. Audierile se vor desfășura la sediul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Ploiești”, se precizează într-un comunicat transmis de Politia Română.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

Argeș

Descinderi la opt traficanți de droguri din județul Argeș

Publicat

pe

Astăzi – 26 septembrie 2023, a fost ziua descinderilor la traficanții de droguri din mai multe județe ale țării. Lucrătorii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Pitești, au executat opt percheziții la domiciliile unor persoanele din județul Argeș cercetate pentru trafic de droguri de risc și mare risc. Opt persoane au fost conduse la audieri.

În prima cauză instrumentată, destinderea s-a efectuat la locuința unei persoane care ar fi comercializat în mod repetat, în județul Argeș, diferite cantități de droguri de mare risc, respectiv, Ketamină și MDMA.

În cea de-a doua cauză, în care sunt puse în aplicare 5 mandate de percheziție și 5 mandate de aducere, s-a stabilit că, pe parcursul anului 2023, mai mulți bănuiți ar fi comercializat canabis și 3-CMC, cunoscut sub denumirea de cristal, precum și substanțe cu efect psihoactiv, ADB BUTINACA.

„În cel de-al treilea dosar, cercetările efectuate au relevat că o persoană, din municipiul Pitești, ar fi procurat și comercializat, în mod repetat, droguri de mare risc, MDMA, către consumatori din județul Argeș.

În cea de a patra cauză instrumentată, s-a reținut că, pe parcursul anului 2023, un bănuit ar fi comercializat, în mod repetat, droguri de risc și de mare risc, respectiv canabis și MDMA, către mai mulți consumatori din municipiul Pitești.

Audierile se efectuează la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Pitești”, se precizează într-un comunicat transmis de Poliția Română.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats