Connect with us

Dâmboviţa

Infracțiuni de înșelăciune din perioada COVID, scoase la iveală de oamenii legii

Publicat

pe

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

Polițiștii de la Departamentul Criminalității Economice din cadrul IPJ Dâmbovița au efectuat, ieri – 19 iunie, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploiești, 10 percheziții la domiciliile unor cetățeni din județele Prahova, Argeș, Ilfov și în municipiul București. Oamenii legii au pus în aplicare 6 mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la sediul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploiești, pentru audieri.

Cercetările sunt efectuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de înșelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată, uz de fals și fals în declarații.

„Din investigațiile efectuate s-a stabilit că, în perioada noiembrie 2020 – iunie 2021, prin intermediul a doi administratori ai unor societăți comerciale, ar fi fost întocmite în fals contracte de prestări servicii artistice, prin care s-ar fi atestat că activitatea artistică desfășurată ar fi fost afectată din cauza pandemiei de COVID-19. Astfel, în baza declarațiilor și a cererilor care ar fi fost întocmite în fals, ar fi fost obținute indemnizații necuvenite de la o instituție publică”, se precizează într-un comunicat transmis de Poliția Română.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

A prins contur creșa cu cinci săli de grupă pe care o construiește Primăria Titu

Publicat

pe

Lucrările care vizează construirea unei creșe cu cinci săli de grupă și multiple facilități în orașul Titu se desfășoară fără sincope. Imobilul edificat de Primărie a prins deja contur. Capacitatea unității va fi de 75 de locuri pentru copii cu vârste între 1 și 3 ani.

Pe lângă cele cinci săli de grupă, creșa va mai avea două zone de acces cu vestiare, două săli multifuncționale, bucătărie și depozit de alimente, zonă de îngrijire medicală, gospodărie de apă – construcție subterană, platforme pentru amplasarea grupului electrogen, platformă pentru gunoi, locuri de joacă, spaţii verzi şi gard pentru împrejmuirea incintei.

„Fiecare sală de grupă va avea grup sanitar propriu și ieșire pe terasă acoperită de pe care se va realiza accesul către curtea de joacă în aer liber. Pentru evitarea încălzirii excesive, pe timpul sezonului cald terasele vor fi prevăzute cu sisteme de umbrire fixe (în copertină acoperitoare) și mobile – panouri glisante – trafor din lemn amplasate în dreptul ferestrelor, pe terasă”, se precizează într-un comunicat al Primăriei Titu.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Primăria Moreni execută lucrări de reabilitare și modernizare pe strada Mihai Eminescu

Publicat

pe

Municipalitatea morenară desfășoară, în această perioadă, ample lucrări de modernizare și reabilitare pe strada Mihai Eminescu. Investiția este realizată în cadrul proiectului „Îmbunătățirea infrastructurii publice urbane în municipiul Moreni”, finanțat din fonduri europene prin Programul Operațional Regional.

Lucrările incluse în acest proiect prevăd asfaltarea străzilor Mihai Eminescu, Ana Ipătescu, Democrației, Culturii și Aleea Prahovei și amenajarea sensului giratoriu (în zona LIDL), plus parcări și trotuare.

„Se mai are în vedere realizarea canalizării pluviale pe străzile Ana Ipătescu, Democrației, Culturii și cale de acces spre Piața Agroalimentară”, ne-a precizat primarul Constantin Dinu.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats