Connect with us

SPORT

Cotele și ponturile de top zilnice

Publicat

pe

Când vine vorba de pariuri sportive, cotele și ponturile de top zilnice joacă un rol crucial în alegerea selecțiilor de pariere. Indiferent dacă ești un parior începător sau un parior experimentat, găsirea celor mai bune cote și ponturi poate face diferența dintre un pariu reușit și unul nereușit.

În acest articol, vom explora importanța cotelor și ponturilor zilnice și vom oferi câteva sfaturi pentru a găsi selecțiile de succes.

Cote și Ponturi

  • Cotele – ce reprezintă și cum să le interpretezi

Cotele reprezintă probabilitatea de succes a unui eveniment într-un eveniment sportiv. Acestea sunt exprimate sub formă de fracții, zecimale sau americane și reflectă atât șansele de câștig, cât și suma de bani pe care o poți câștiga în cazul unei selecții corecte.

Este important să înțelegi cum să interpretezi cotele și cum să le compari pentru a identifica cele mai bune oportunități de pariere.

Cotele mai mari indică o probabilitate mai mică de succes, dar pot aduce câștiguri mai mari în caz de reușită.

  • Ponturile de top zilnice – surse și analiză

Ponturile de top zilnice sunt recomandări sau selecții oferite de experți în domeniul pariurilor sportive. Acești experți studiază meciurile, analizează statistici, formează previziuni și împărtășesc selecțiile lor cu pariorii.

Există numeroase surse de ponturi de top zilnice, cum ar fi site-uri specializate, forumuri de discuții sau servicii de abonament. Este important să găsești surse de încredere și să analizezi selecțiile oferite înainte de a paria. Una din cele mai frecventate metode de pariere este biletul zilei în fiecare zi, iar aici găsești ponturi zilnic.

Verifică istoricul de succes al experților și compară ponturile de la diferiți furnizori pentru a-ți forma o perspectivă mai obiectivă.

Sfaturi pentru pariorii în căutarea unor selecții de succes

  • Research: Fă-ți temele înainte de a plasa un pariu. Studiază statistici, forme, istoricul meciurilor și alte informații relevante pentru a lua decizii informate.
  • Analiză personală: Nu te baza doar pe ponturile altora. Analizează și judecă singur meciurile și cotele în funcție de propriile criterii și cunoștințe.
  • Diversificare: Explorează mai multe surse de informații și ponturi pentru a obține o perspectivă mai cuprinzătoare.
  • Nu te limita doar la o singură sursă și încearcă să obții cât mai multe opinii diferite înainte de a lua o decizie.
  • Urmărește tendințele: Fii atent la tendințele din sporturile și competițiile pe care le pariezi. Uneori, anumite echipe sau jucători pot avea o performanță mai bună în anumite condiții sau în fața unor adversari specifici.
  • Gestionarea banilor: Stabilește-ți un buget și respectă-l cu strictețe. Nu paria niciodată mai mult decât îți permiți să pierzi și folosește strategii de gestionare a banilor, cum ar fi mizele constante sau mizele proporționale, pentru a-ți menține echilibrul financiar.
  • Informații de ultimă oră: Fi la curent cu știrile și informațiile de ultimă oră din lumea sportului. Accidentări, suspendări sau alte evenimente neașteptate pot influența rezultatele meciurilor și pot avea un impact asupra cotelor. Fiind la curent cu aceste informații, poți face ajustări și decizii mai bune în momentul plasării pariurilor.

Cotele și ponturile de top zilnice sunt instrumente valoroase pentru pariorii în căutarea unor selecții de succes. Înțelegerea cotelor și interpretarea lor corectă te poate ajuta să identifici oportunități de pariere valoroase.

Totuși, este important să fii responsabil în procesul de pariere și să nu te bazezi exclusiv pe ponturile altora. Folosind sfaturile prezentate în acest articol, poți crește șansele tale de a găsi cele mai bune cote și ponturi zilnice și de a obține succes în lumea pariurilor sportive. (P)

ACTUALITATE

Antrenor Septimiu Burtescu: Nu mi s-a interzis definitiv să particip la jocuri de fotbal oficiale sau amicale

Publicat

pe

De

Am luat act cu surprindere despre apariția în mediul on-line a unui text în care sunt inserate informații neadevărate și calomnioase la adresa mea, sub titulatura „AJF Dâmbovița! Comisia de Recurs FRF a respins recursul lui Septimiu Burtescu!”.

Fac precizarea că, în structura acelui material insultător, este inclus un link către un document intitulat „Explicație Dosarul Deghizaților preluat de pe site-ul AJF Dâmbovița”. În respectivul document, la punctele 3, 4 și 5, se face trimitere la articolele 19 alin. 4, 85 alin. 3a și 24, alin 2 din Regulamentul Disciplinar. Autorul, vădit rău intenționat, sugerează, în mod nefondat, faptul că mi s-a interzis definitiv să particip la jocuri oficiale sau amicale. Această constatare are la bază o interpretare eronată, pe care conducerea AJF Dâmbovița o dă Deciziei nr. 60 pronunțată la data de 10 august 2023 de Comisia de Recurs din cadrul FRF. Deși Comisia de Recurs a respins recursul pe care l-am înaintat (din alte considerente decât cele invocate de AJF Dâmbovița), prin Decizia nr. 60 din 10 august 2023, Comisia de Recurs a reținut următoarele:

„Prin pct. 6 din Hotărârea Comitetului Executiv al AJF Dâmbovița nr. 7 din 27.09.2022 s-a decis „interzicerea participării”, respectiv s-au stabilit și persoanele culpabile – „persoanele în culpă sunt…”. Comitetul Executiv al AJF Dâmbovița este organ executiv (art. 25 pct. 3 din Statutul AJF Dâmbovița) iar atribuțiile acestuia sunt definite la art. 40 alin 3 lit. a-s din Statutul AJF Dâmbovita. Analizând aceste atribuții, Comisia de Recurs reține că Comitetul Executiv nu are nici o competență în a aplica sancțiuni disciplinare, în a interzice participarea la activitățile legate de fotbal sau în a stabili culpe în materie disciplinară. De asemenea, nu există nici o competență în ceea ce privește urmărirea și executarea sancțiunilor disciplinare aplicate de CDE a FRF, această atribuție revenind organului jurisdicțional care a aplicat sancțiunea.

În ceea ce privește executarea sancțiunii aplicate recurentului Burtescu Septimiu George de Comisia de Disciplină și Etică a FRF în Dosarul nr. 14/CD/2017, Comisia de Recurs va avea în vedere acordul FRF de eșalonare a penalității sportive aplicate recurentului și punctul de vedere al FRF nr. 60 din 08.06.2023 prin care s-au precizat următoarele aspecte relevante: (1) Domnul Burtescu Septimiu a executat integral sancțiunea dispusă de Comisia de disciplină și etică a FRF, respectiv interzicerea oricărei activități legate de fotbal pentru o perioadă de 2 (doi) ani și (2) „având în vedere încheierea acordului dintre FRF și domnul Burtescu, este evident că sancțiunile pentru neachitarea penalității nu mai sunt aplicabile atâta timp cât prevederile documentului anterior menționat sunt respectate”.

Având în vedere aceste susțineri și ținând cont de faptul că potrivit art. 46 alin 1 lit. b și alin 2 coroborat cu art. 47 din Legea nr. 69/2000 FRF este singura competentă de a exercita autoritatea disciplinară în domeniul său de competență, inclusiv în ceea ce privește modalitățile de aplicare, suspendare sau stingere a sancțiunilor dispuse, Comisia de Recurs va reține că Burtescu Septimiu George nu se mai află, la momentul prezentei pronunțări, sub nici o sancțiune disciplinară referitoare la interzicerea oricăror activități legate de fotbal, însă acesta este obligat să achite eșalonat penalitatea sportivă, așa cum a fost aprobat de FRF”.

Așadar, concluzia Comisiei de Recurs este lipsită de echivoc. Se precizează clar: Burtescu Septimiu George nu se află sub nici o sancțiune disciplinară, nu există vreo interdicție ca subsemnatul să participe la vreo activitate legată de fotbal.

Pentru a confirma cele prezentate mai sus, am atașat în integralitate, Decizia nr. 60 din 10 august 2023 pronunțată de Comisia de Recurs FRF.

Că lucrurile nu stau așa cum sunt prezentate tendențios în textul difuzat în mediul on-line rezultă și din Decizia Comitetului Executiv al AJF Dâmbovița din data de 16 august 2023, care a hotărât să conteste la TAS (!) Decizia nr. 60 din 10 august 2923 a Comisiei de Recurs FRF: Asociatia Judeteana de Fotbal Dambovita – Decizia Comitetului Executiv din 16.08.2023 | frf-ajf.ro.

În concluzie, îmi manifest nedumerirea raportat la atitudinea oscilantă a conducerii AJF Dâmbovița în această problemă, dar, totodată, și îngrijorarea și îndoiala asupra modului în care actuala conducere a AJF Dâmbovița se achită de obligațiile legale ce le incumbă într-o perioadă în care activitatea fotbalistică în județul Dâmbovița (vezi scandalul „Curacao” intens mediatizat în ultima perioadă) nu traversează tocmai o perioadă bună.

Cu considerație,
George Septimiu Burtescu,
Antrenor Grupa de Copii U12
AFC Chindia Târgoviște

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

Dâmboviţa

Târgoviște: Luptătorii pregătiți de Angel Mihai au fost medaliați cu aur și argint la Campionatul Național

Publicat

pe

Angel Mihai, instructor de arte marțiale chinezești Wushu Kung Fu, a participat, pe 17 septembrie 2023, cu echipa de copii pe care o antrenează în cadrul Clubului Rizea Wushu la Campionatul Național de Wushu Kung Fu. Sportivii târgovișteni s-au întors acasă cu două medalii de aur și una de argint.

Radu Ștefan, de 13 ani, a obținut medalia de aur la categoria minus 60 de kg. Tot medalia de aur a câștigat și Pletescu Ștefan, de 14 ani, la categoria minus 65 de kg. Medalie de argint și-a adjudecat Rareș Ghilac, de 14 ani, la minus 56 de kg.

Rezultatele obținute la acest campionat reprezintă o demonstrație clară a talentului și muncii pe care o au depus-o sportivii pentru a ajunge la performanță și, nu în ultimul rând, a disciplinei și antrenamentului calculat la care sunt supuși de maestrul Angel Mihai.

Pe 25 noiembrie, tinerii luptătorii pregătiți de Angel Mihai se vor afla în arena de la Sala Polivalentă București, unde vor concura pentru Cupa Wushu Kung Fu.

Angel Mihai, antrenorul de arte marțiale care îi călește și îi îndrumă spre performanță pe sportivii dâmbovițeni, este absolvent al Facultății de Sport, are finalizat un master în educație fizică și sport și a urmat și cursuri internaționale de antrenor personal de fitness și aerobic. Studiile în stilul de arte marțiale chinezești Wushu Kung Fu le-a absolvit cu nota 10.

Tânărul Angel Mihai deține o sală dedicată antrenamentelor personale și predă, totodată, artele marțiale copiilor și adulților interesați de aceste sporturi.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite