Connect with us

Dâmboviţa

UPDATE: Sportivul Cătălin Ștefănescu a căzut în apă fiindcă i s-a făcut subit rău, când era la pescuit

Publicat

pe

Prietenii, cunoștințele, cei care au interacționat cu sportivul târgoviștean Cătălin Ștefănescu nu pot concepe nici acum că un tânăr de 29 de ani a sfârșit așa de crunt, într-un răgaz de destindere, la pescuit.

Citește și: Campionul târgoviștean Cătălin Ștefănescu a fost găsit înecat 

Cătălin era antrenor de fitness, culturist, campion național și balcanic la această disciplină sportivă care implică mult antrenament, perseverență și dietă strictă. Ieri, a fost găsit fără viață în lacul de la Lazuri, comuna Comișani.

Se pare că s-a deplasat în acea locație la pescuit, pentru câteva ore de destindere, împreună cu un prieten. La un moment dat ,amicul ar fi plecat acasă. Când s-a întors, l-a găsit pe Cătălin fără suflare. A sunat imediat la 112 și un echipaj medical a sosit rapid la fața locului, dar, din păcate, organismul sportivului nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare.

Ultima oară, tânărul culturist din Târgoviște ar fi fost văzut stând pe scăunelul de pescar, atent la undiță. După toate probabilitățile, i s-a făcut subit rău și ar fi căzut în apă, unde a murit înecat. Nu au fost date publicității informații cu privire la existența vreunei afecțiuni de care ar fi suferit. Au fost luate în calcul producerea unui AVC sau infarct. Cătălin Ștefănescu era căsătorit și tatăl unei fetițe.

Cei care vor să-și ia rămas bun de la Cătălin  o pot face la locuința familiei din satul Valea Voievozilor, comuna Răzvad – strada Preot Goglea. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

De asemenea,  persoanele care vor să le ajute financiar pe soția și fetița lui Cătălin pot face donații în contul RO51RZBR0000060023490935, deschis la Raiffeisen Bank pe numele Florentina Loredana Ștefănescu, sau direct la Sala de fitness Cross Gym din Târgoviște,  Pavcom, etajul II. Apelul a fost lansat pe Facebook de prietenii celui dispărut.  

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
1 Comentariu

1 Comment

  1. ACID

    iulie 11, 2023 at 6:31 am

    Miroase a schemă completă.Sigur și eficient !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

S-a electrocutat când meșterea la instalația de iluminat public stradal în Crevedia

Publicat

pe

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

Un bărbat de 46 de ani din Crevedia, în timp ce meșterea pe un stâlp, la instalația de iluminat public stradal, s-a electrocutat. Muncitorul, după ce i s-a acordat primul ajutor medical, a fost transportat la Spitalul Universitar București.

Polițiștii efectuează verificări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs nedoritul eveniment. În acest caz, a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă și încălcarea prevederilor Legii nr. 319/2006 (Nota redacției: protecția și securitatea muncii).

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Atenție! Se întrerupe furnizarea apei în mai multe localități din Dâmbovița. Vezi lista!

Publicat

pe

de

Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița va întrerupe furnizarea apei, luni – 25 septembrie 2023 și marți – 26 septembrie, în mai multe localități din județ, pentru lucrări de igienizare a bazinelor de stocare, după cum urmează:

– în localitățile Ionești, Greci, Gherghești, Potlogeni Deal din comuna Petrești, în data de 25.09.2023, între orele 06:00-20:00;

– în localitățile Crângurile de Sus, Crângurile de Jos, Bădulești, Rătești, din comuna Crângurile, în data de 25.09.2023, între orele 08:00–16:00;

– în comuna Iedera, în data de 25.09.2022, între orele 08:00-18:00;

– în localitățile Petrești, Puntea de Greci, Coada Izvorului din comuna Petrești, în data de 26.09.2023, între orele 06:00-20:00.

„De la reluarea furnizării apei în zona de aprovizionare afectată și până la emiterea rezultatelor monitorizării calității apei potabile, se recomandă să nu se folosească apa pentru consumul uman, decât după limpezirea și fierberea apei timp de 10 minute.

Rezultatele analizelor de laborator vor fi afișate pe site-ul Companiei de Apă Targoviște Dâmbovița, la adresa: catd.ro/index.php/comunicare/opriri-apa/arhiva-opriri-apa.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă asiguram că echipele noastre depun toate eforturile necesare în vederea finalizării lucrărilor de igienizare în cel mai scurt timp”, se precizează într-un comunicat transmis către mass-media.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats