Connect with us

Argeș

Percheziții la domiciliul unui individ care trăgea cu bile în câinii vecinului

Publicat

pe

Poliţiştii de la Biroul Protecţia Animalelor din cadrul IPJ Argeş au efectuat o percheziţie la domiciliul unui bărbat din Piteşti, suspectat de „practicarea tirului pe animale domestice sau animale sălbatice captive”. Individul ar fi tras în mod repetat cu un pistol de tip airsoft în câinii vecinului şi ar fi aruncat cu petarde asupru bietelor patrupede.

În urma descinderilor, au fost descoperite şi ridicate un pistol de tip airsoft cu bile din plastic aferente şi o butelie cu gaz, două cutii articole pirotehnice tip petarde, fiecare având câte 20 de bucăţi, şi 190 de articole pirotehnice tip petarde categoria F2, precum şi alte mijloace de probă.

La percheziţia efectuată, vineri – 14 iulie 2023, sub supravegherea procurorilor de la Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, au participat poliţişti, luptători ai Serviciului Acţiuni Speciale Argeş, un lucrător din cadrul Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase Argeş şi un tehnician criminalist din cadrul Serviciului Criminalistic Argeş.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Restaurant din Pitești fura apă din rețeaua publică

Publicat

pe

Angajații de la Serviciul Control al SC Apă Candl 2000 SA au descoperit că un restaurant din municipiul Pitești, din zona străzii Costache Negrii) sustrăgea apă din rețeaua publică pentru alimentarea bucătăriei, terasei și barului. Semnele de întrebare au apărut ca urmare a faptului că firma respectivă raporta lunar un consum apropiat de cel al unei familii, respectiv 10-12 mc.

În momentul verificărilor în teren, efectuate săptămâna trecută, s-a găsit un branșament clandestin, care a fost desființat pe banii restaurantului respectiv. De asemenea, agentul economic va fi obligat să plătească retroactiv o cantitate de apă calculată în funcție de specificul activității desfășurate – alimentație publică. Totodată, SC Apă Canal 2000 SA a formulat plângere penală pentru săvârșirea infracțiunii de furt de apă, iar Primăria a anunțat și că firma în cauză va pierde și dreptul de a avea amplasată o terasă în municipiul Pitești.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Culege-ți singur merele! Eveniment special organizat de Ferma Florin Pomicultorul

Publicat

pe

Ferma Florin Pomicultorul din Priboieni, județul Argeș, organizează duminică, 24 septembrie 2023, între orele 08:00-14:00, un eveniment special: „Culege-ți singur merele!”.

Persoanele care vor să se aprovizioneze cu fructe de calitate, la preturi promoționale, sunt așteptate la cules în livada din satul Valea Popii, strada Principală, Nr. 13A.

Atenție! Pentru o bună organizare a acțiunii, este nevoie să vă faceți programare. În acest sens, sunați la 0727.751.302 sau 0727.989.787.

La intrarea în livadă, veți primi gratuit toate materialele necesare la cules, precum și mostre de fructe pentru degustare, astfel încât fiecare să-și poată alege soiul care îi place cel mai mult. Totodată, va fi instalat un stand de unde veți putea cumpăra și produse procesate: sucuri și siropuri naturale, gemuri, dulcețuri și compot.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats