Connect with us

ACTUALITATE

Cetățean din Picior de Munte surprins de camerele video abandonând cățeluși în Târgoviște

Publicat

pe

Există cazuistică pentru Serviciul Poliția Animalelor din Dâmbovița. A fost expusă clar de Primăria Municipiului Târgoviște! Acum, să vedem dacă se vor lua măsuri în consecință. Camerele video instalate pe teritoriul orașului, vorbim de cele montate pe Șoseaua Găești, au surprins imagini în momentul în care, dintr-un autoturism, au fost abandonați în stradă, într-o stație de autobuz, mai mulți bieți cățeluși nevinovați.

Se pare că nedoritul eveniment, mai mult decât barbar, a fost adus la cunoștința autorităților târgoviștene de un cetățean. A fost o chestiune de minute pentru a fi luate la verificat imaginile înregistrate de camerele video din zonă. Și, surpriză! A apărut în toată splendoarea, cu tot cu număr, autoturismul din care au fost aruncați cățelușii!

„Conducătorul auto al Skodei Fabia, domiciliat în Picior de Munte, a „uitat” câțiva cățeluși în stația de capăt de pe șoseaua Găești! Am sesizat deja Poliția Animalelor!

Mulțumim târgovișteanului care ne-a sesizat, pentru spiritul civic și vă rugăm să ne comunicați asemenea situații și pe viitor, identificarea punctuală realizându-se cu ajutorul sistemului de monitorizare video”, este mesajul transmis de primarul Cristian Daniel Stan, pe pagina sa de Facebook, însoțit de imagini explicite.

Așteptăm reacții din partea Poliției Animalelor. Dovezi există. Adăugăm faptul că în alte județe s-au dat numeroase amenzi pentru abandonul animalelor. Poate se sparge gheața și în Dâmbovița, unde abandonul animalelor de companie este… sport național. Câinii și pisicile sunt aruncate pe capete de-a lungul drumurilor, la margine de păduri, la capete de poduri sau în gări.

În Nucet, de pildă, sunt abandonați în masă câini. Pe strada Olari, două cățelușe, cu aproximativ 20 de cățeluși, umblau din poartă în poartă cerșind mila oamenilor. Între timp, cățelușii s-au împuținat, fiind călcați de autovehicule. Am solicitat sprijinul asociaților de protecție din Dâmbovița, celor care gestionează adăposturile existente, ni s-a spus că nu mai adună animalele, nu mai au locuri, resurse etc.

Spun localnicii că podul peste răul Dâmbovița, care leagă comunele Nucet și Gura Șuții, reprezintă o necesitate, un obiectiv important care asigură o legătură rapidă între cele două localități, dar, de când s-a construit calea de traversare, cei care vin dinspre Gura Șuții abandonează la greu câini în Nucet.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
1 Comentariu

1 Comment

  1. Kitty

    iulie 27, 2023 at 2:12 pm

    Pana nu se verifica din poarta in poarta in mediul rural toti proprietarii de caini ,ciobanii,si amendati ca nu si-au sterilizat animalele de companie ,stam si plangem pe internet …vai saracii puiuti.Chiar nu se poate ocupa nici un ONG de treaba asta ?Nu avem locuri in adaposturi,omoram in doua saptamani pe capete cainii din adaposturi,nu-i hranim ca nu avem bani .Dar cand o sa sterilizam constient ?????Cred ar trebui aplicate amenzi uriase poate se constientizeaza oameni.Educatia se face si prin constrangere daca de buna voie nu merge .

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Crizantema din turtă dulce suflată cu aur pornește de la Viena spre Târgoviște

Publicat

pe

Se apropie Festivalul Național de Romanțe „Crizantema de Aur”, ediția cu numărul 56, Târgoviște 2023. Organizatorii ne anunță că vom avea parte de surprize muzicale deosebite și nu numai.

Teodor Vasiliu, directorul Trustului Artpress și președinte fondator al Centrului Cultural pentru UNESCO Târgoviște, una dintre instituțiile care țin aprinsă flacăra vie a romanței, ne-a informat că, de la Viena, va porni astăzi, 28 septembrie 2023, către Târgoviște crizantema din turtă dulce, suflată cu aur alimentar de 24 de karate.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Află de magazinul Bricolaj Market – vezi aici pompe de căldură accesibile și durabile

Publicat

pe

de

Schimbările din casa noastră sunt la ordinea zilei, mai ales dacă avem o sumă de bani pe care dorim să o investim cu succes. Căutarea unui magazin care poate să ne ofere soluții moderne pentru casă, produse profesionale și accesorii poate fi uneori anevoioasă. Nu tot timpul găsim un magazin care are o gamă de produse extinsă, o gamă care să conțină atât produse pentru interior, dar și pentru exterior. Din fericire pentru tine și pentru ceilalți entuziaști există un astfel de magazin, iar numele lui este Bricolaj Market.

Poți să vezi aici pompe de caldura eficiente, unele care te vor ajuta sa aduci casei tale încălzirea de care are nevoie. Bricolaj Market este un magazin online extins cu produse special gândite pentru ca tu să îți poți echipa casa așa cum dorești. De ce ar trebui să optezi pentru aceste pompe de căldură afli în continuare.

Spune DA unor pompe de căldură profesionale

Pompele de căldură sunt acele sisteme de încălzire, respectiv răcire eficiente energetic care utilizează principiul transferului de căldură între o sursă de căldură și o zonă de încălzire sau răcire.

Acestea vin la pachet cu numeroase avantaje printre care eficiența din punct de vedere energetic, deoarece transferul de căldură se face dintr-o sursă existentă către spațiul de încălzire sau răcire. Acestea aduc economii semnificative la factura de energie. Pompele de căldură pot fi utilizate atât pentru încălzire, cât și pentru răcire, ceea ce este un lucru avantajos pentru cei care optează pentru asemenea sisteme. Ele pot inversa acel ciclu de funcționare pentru a extrage căldura din interiorul clădirii în timpul verii.

Trebuie să știi că acestea au o durată de viață mare, mai ales dacă au parte de o întreținere corespunzătoare. Te vei putea bucura de căldura dată de acestea și vei economisi și bani în același timp. Acestea nu sunt de obicei zgomotoase, așadar tu vei avea parte de un proces de funcționare silențios.

Comandă pompa potrivită online

Magazinul online Bricolaj Market are pentru tine o gamă extinsă de pompe de căldură din care tu poți alege modelul preferat. Pe acestea le vei găsi la prețuri accesibile și vei putea să le montezi de îndată în locuința ta. Dacă vei avea nevoie de consultanță în ceea ce privește alegerea acestora, vei putea oricând să întrebi un consultant care te va sfătui să alegi ceea ce ai nevoie. Nu ezita în a face acest lucru, cu siguranță aceștia te vor sfătui și tu vei putea să intri în posesia pompei dorite în scurt timp.

De pe site-ul bricolajmarket.ro poți să-ți comanzi produsele pe care le dorești simplu și ușor. Cumpărăturile online se fac în zilele noastre într-un mod mult mai ușor. Este mult mai practic să plasezi o comandă pentru ca mai apoi să primești produsele la ușa ta. Vei putea lua legătura cu o echipă de instalatori care îți vor putea instala această pompă, fără procese complicate.

Contact:
0722515566
0738851885
comenzi@bricolajmarket.ro

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats