Connect with us

ADMINISTRAŢIE

Drumuri modenizate în comuna Șotânga, prin Programul Județean de Dezvoltare Locală

Publicat

pe

Programul Județean de Dezvoltare Locală (PJDL), pus în practică de președintele CJ Dâmbovița – Corneliu Ștefan, s-a dovedit a fi un demers de succes. O bulă de aer investițional pentru unitățile administrativ-teritoriale din județ, care nu mai reușeau să își ducă la finalitate investițiile începute sau să pornească altele noi.

La Șotânga, prin PJDL, se lucrează în momentul de față la reabilitarea și modernizarea a 3,2 km de drumuri de interes local. Valoarea acestui proiect este de 2.900.000 de lei, din care contribuția CJD este de 1.300.000 de lei. Obiectivul prevede turnarea a două straturi de asfalt și amenajarea șanțurilor și a rigolelor carosabile.

De asemenea, prin Programul Național „Anghel Saligny”, se vor mai moderniza la Șotânga încă 5,6 km de drum. Tot prin acest program se betonează 8,6 km de șanțuri, se construiesc 150 de podețe de acces în gospodării, 25 de podețe dalate și tubulate și se amenajează trotuare. Investiția are o valoare de 9.500.000 de lei.

„O spun de fiecare dată, dezvoltarea comunităților dâmbovițene înseamnă muncă de echipă, un efort comun al tuturor celor implicați, beneficiarii fiind cetățenii fiecărei localități”, a precizat Corneliu Ștefan – președintele Consiliului Județean Dâmbovița.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

A prins contur creșa cu cinci săli de grupă pe care o construiește Primăria Titu

Publicat

pe

Lucrările care vizează construirea unei creșe cu cinci săli de grupă și multiple facilități în orașul Titu se desfășoară fără sincope. Imobilul edificat de Primărie a prins deja contur. Capacitatea unității va fi de 75 de locuri pentru copii cu vârste între 1 și 3 ani.

Pe lângă cele cinci săli de grupă, creșa va mai avea două zone de acces cu vestiare, două săli multifuncționale, bucătărie și depozit de alimente, zonă de îngrijire medicală, gospodărie de apă – construcție subterană, platforme pentru amplasarea grupului electrogen, platformă pentru gunoi, locuri de joacă, spaţii verzi şi gard pentru împrejmuirea incintei.

„Fiecare sală de grupă va avea grup sanitar propriu și ieșire pe terasă acoperită de pe care se va realiza accesul către curtea de joacă în aer liber. Pentru evitarea încălzirii excesive, pe timpul sezonului cald terasele vor fi prevăzute cu sisteme de umbrire fixe (în copertină acoperitoare) și mobile – panouri glisante – trafor din lemn amplasate în dreptul ferestrelor, pe terasă”, se precizează într-un comunicat al Primăriei Titu.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Primăria Moreni execută lucrări de reabilitare și modernizare pe strada Mihai Eminescu

Publicat

pe

Municipalitatea morenară desfășoară, în această perioadă, ample lucrări de modernizare și reabilitare pe strada Mihai Eminescu. Investiția este realizată în cadrul proiectului „Îmbunătățirea infrastructurii publice urbane în municipiul Moreni”, finanțat din fonduri europene prin Programul Operațional Regional.

Lucrările incluse în acest proiect prevăd asfaltarea străzilor Mihai Eminescu, Ana Ipătescu, Democrației, Culturii și Aleea Prahovei și amenajarea sensului giratoriu (în zona LIDL), plus parcări și trotuare.

„Se mai are în vedere realizarea canalizării pluviale pe străzile Ana Ipătescu, Democrației, Culturii și cale de acces spre Piața Agroalimentară”, ne-a precizat primarul Constantin Dinu.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats