Connect with us

ADMINISTRAŢIE

Proiectul de la Școala Gimnazială Specială Târgoviște a ajuns la finisaje

Publicat

pe

Consiliul Județean Dâmbovița s-a angajat în realizarea unei investiții importante pentru viitorul copiilor cu nevoi speciale. Vorbim despre reabilitarea, modernizarea și dotarea Scolii Gimnaziale Speciale din Târgoviște. După cum ne-a precizat președintele CJD, Corneliu Ștefan, acum se lucrează la finisajele interioare. Valoarea proiectului se ridică la aproximativ 7,3 milioane lei.

Elevii care vor fi educați la Școala Gimnazială Specială vor avea la dispoziție 29 de săli de clasă, 13 cabinete moderne, respectiv: 12 cabinete de logopedie și unul psihopedagogic. Le vor mai fi, de asemenea, puse la dispoziție 4 ateliere – de tâmplărie, mecanic, croitorie și pentru activități gospodărești, și 3 săli specifice – multisenzorială, metodică și una de kinetoterapie. Totodată, vor mai fi edificate două laboratoare – de informatică și multimedia, plus o bibliotecă.

„În ceea ce privește dotarea acestor clase, mă bucur să vă anunț că, în urma proiectului cu o valoare de 65.000.000 de lei accesat de Consiliul Județean Dâmbovița prin PNRR, copiii Școlii Speciale vor beneficia de mobilier, echipamente digitale și materiale didactice noi, de aproximativ 750.000 de lei „, a precizat Corneliu Ștefan – președintele Consiliului Județean Dâmbovița.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

A prins contur creșa cu cinci săli de grupă pe care o construiește Primăria Titu

Publicat

pe

Lucrările care vizează construirea unei creșe cu cinci săli de grupă și multiple facilități în orașul Titu se desfășoară fără sincope. Imobilul edificat de Primărie a prins deja contur. Capacitatea unității va fi de 75 de locuri pentru copii cu vârste între 1 și 3 ani.

Pe lângă cele cinci săli de grupă, creșa va mai avea două zone de acces cu vestiare, două săli multifuncționale, bucătărie și depozit de alimente, zonă de îngrijire medicală, gospodărie de apă – construcție subterană, platforme pentru amplasarea grupului electrogen, platformă pentru gunoi, locuri de joacă, spaţii verzi şi gard pentru împrejmuirea incintei.

„Fiecare sală de grupă va avea grup sanitar propriu și ieșire pe terasă acoperită de pe care se va realiza accesul către curtea de joacă în aer liber. Pentru evitarea încălzirii excesive, pe timpul sezonului cald terasele vor fi prevăzute cu sisteme de umbrire fixe (în copertină acoperitoare) și mobile – panouri glisante – trafor din lemn amplasate în dreptul ferestrelor, pe terasă”, se precizează într-un comunicat al Primăriei Titu.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Primăria Moreni execută lucrări de reabilitare și modernizare pe strada Mihai Eminescu

Publicat

pe

Municipalitatea morenară desfășoară, în această perioadă, ample lucrări de modernizare și reabilitare pe strada Mihai Eminescu. Investiția este realizată în cadrul proiectului „Îmbunătățirea infrastructurii publice urbane în municipiul Moreni”, finanțat din fonduri europene prin Programul Operațional Regional.

Lucrările incluse în acest proiect prevăd asfaltarea străzilor Mihai Eminescu, Ana Ipătescu, Democrației, Culturii și Aleea Prahovei și amenajarea sensului giratoriu (în zona LIDL), plus parcări și trotuare.

„Se mai are în vedere realizarea canalizării pluviale pe străzile Ana Ipătescu, Democrației, Culturii și cale de acces spre Piața Agroalimentară”, ne-a precizat primarul Constantin Dinu.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats