Connect with us

ACTUALITATE

Vezi la Yzzy telefoane second hand iPhone 14 pro max, la prețuri accesibile!

Publicat

pe

Telefoanele mobile sunt utilizate de către noi în fiecare zi, acestea au o tehnologie avansata. Dacă îți dorești un telefon nou, dar pentru care să nu investești o sumă uriașă de bani, vei putea face acest lucru extrem de rapid, cu ajutorul unui magazin online specializat în domeniu. Vei avea telefonul mult dorit, la prețul ce este potrivit bugetului alocat.

Yzzy este site-ul ce-ți pune la dispoziție telefoane mobile în stare bună sau chiar foarte bună la prețuri accesibile pentru tine. Fiecare telefon este analizat cum se cuvine de o echipă de specialiști în domeniu, pentru ca tu să îl utilizezi pe acesta cum este necesar. Telefoanele mobile sunt o alegere optimă pentru toți, mai ales cele smartphone.

În acest articol vei afla mai multe informații despre:

  • Vrei să îți achiziționezi un iphone la second hand?
  • Vinde și cumpără un telefon mobil

Vrei să îți achiziționezi un iphone la second hand?

Dacă îți dorești acest lucru, vei găsi telefoane second hand iphone 14 pro max la prețuri accesibile. Îl vei putea cumpăra cu ușurință pe acesta și să te bucuri de calitatea sa extraordinară ce cu siguranță nu va trece neobservată. Nu uita că telefoanele pe care le vei achiziționa prin intermediul acestui program sunt utilizate puțin și întreținute cât mai corespunzător de către fostul proprietar.

Vei găsi în cadrul Yzzy atât un iPhone 14 pro max potrivit pentru nevoile tale, cât și alte modele. Cei din jurul tău vor fi invidioși pe tine pentru că ți-ai achiziționat un asemenea telefon mobil ce se află la prețuri ridicate în magazinele de gadgeturi. Nu uita că vei putea să-ți cumperi telefonul nou pe care ți-l dorești oricând, în limita stocului prezent pe site.

Vinde și cumpără un telefon mobil

Echipa de specialiști de la Yzzy este acolo pentru ca tu să le oferi spre vânzare vechiul telefon mobil pe care îl deții. Dacă te-ai plictisit de telefonul pe care-l ai, iar acesta se află într-o stare buna de funcționare, îl vei putea vinde. Nu uita că telefoanele mobile ce sunt întreținute corespunzător sunt mereu de calitate. Vei putea și tu să achiziționezi un asemenea gadget potrivit pentru tine.

Plasează o comandă cu modelul de telefon pe care ți-l dorești.

Telefoane mobile ce sunt pregătite pentru vânzare sunt verificate într-un mod corespunzător, pentru ca tu să ai parte de unul cât mai calitativ. Vânzarea cât și achiziționarea unui telefon mobil de pe un asemenea site este o muncă tot mai ușoară pentru noi toți și vom putea face acest lucru.

Accesează site-ul și plasează o comandă ce să conțină telefonul pe care ți-l dorești la un preț scăzut de fiecare dată. ÎI vei putea oferi cadou și partenerului tău un telefon de la Yzzy, pe care îl vei achiziționa într-un timp scurt și la un preț potrivit bugetului tău.

Îți dorești un nou telefon mobil? Vezi modelele pe site-ul celor de la Yzzy!

Date de contact:
0761 053 053
contact@yzzy.ro

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Radu Popa, deputat: Prin icoanele de la Costișata, ochii Iisus Hristos ne invitau să credem mai mult în noi înșine

Publicat

pe

Deputatul PSD Radu Popa a fost prezent, astăzi – 24 septembrie 2023, alături de președintele Consiliului Județean Dâmbovița – Corneliu Ștefan, la invitația IPS Nifon – Arhiepiscopul și Mitropolitul Târgoviștei, la târnosirea bisericii din satul Coștișata, comuna Bezdead.

„Biserica e o poartă spre cer, iar cu fiecare deschidere a unui nou lăcaș de cult, clerul face și o invitație credinciosului creștin spre redescoperire. Poate că și de aceea, ziua de astăzi a fost aleasă pentru târnosirea bisericii Costișata din comuna Bezdead Dâmbovița. Biserica poartă hramul Sfinților Arhangheli Mihail și Gavril și a fost ridicată cu eforturile preoților și al vrednicilor din zonă.

În mătasea icoanelor stau îngerii și cu forța energetică a spiritelor lor, aceștia se roagă pentru noi. În duminica în care Biserica amintește despre episodul minunii înfăptuite de Christos la pescuit, deschiderea unei noi biserici este o paralelă fericită cu întreaga taină reprezentată de gestul lui Isus, de simbolista corabiei, de semnificația peștilor dar si de propovăduirea unui nou orizont adus de acest miracol. Prin gestul său, Isus ne spune că avem acces la reinventare și arată forța transformatoare a credinței. Prin icoanele de la Costișata, ochii Lui ne invitau sa credem mai mult în noi înșine si in puterea gândului pozitiv”, spune Radu Popa.

La solemnul eveniment religios, alături de sutele de drept credincioși, au mai fost prezenți vicepreședinta Consiliului Județean Dâmbovița – Luciana Cristea și secretarul de stat Ionuț Săvoiu.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște are, de luna aceasta, și Cabinet de Medicină Sportivă

Publicat

pe

Una dintre problemele mari cu care s-a confruntat mulți ani Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgoviște a fost reprezentată de lipsa medicilor pentru anumite specialități. Prin implicare, căutare, perseverență, comunicare și negociere, conducerea Consiliului Județean Dâmbovița și cea a Spitalului Județean de Urgență, respectiv președintele Corneliu Ștefan și managerul Claudiu Dumitrescu, au reușit să depășească această barieră a neprevăzutului și incertitudinii și să aducă la Târgoviște medici de calitate, în majoritate tineri dispuși să-și creeze aici o carieră, să se pună în slujba pacienților cu dedicație, în cam toate specializările.

Acest proces de atragere a cadrelor medicale către Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște continuă. În afară de dotările excepționale care există și de cele care vor urma, medicii care au ajuns la Spitalul Judeţean Târgoviște au realizat rapid că există aici o echipă omogenă, distinsă, că există colaborare și transparență decizională. Meritul pentru acest climat echilibrat, de colaborare, este al managerului Claudiu Dumitrescu. A spus că vrea o echipă medicală puternică la spitalul din Târgoviște și iată că s-a înfiripat! Și, ce este important în tot acest circuit al dezvoltării componentei umane la nivelul unității medicale, conducerea Consiliului Județean Dâmbovița a fost mereu aproape, decisă să sprijine total sistemul sanitar dâmbovițean.

De curând, la Spitalul Județean din Târgoviște, în Policlinică, s-a redeschis luna aceasta, după o lungă perioadă, un cabinet de Medicină Sportivă, despre care mulți spuneau că nu mai este posibil așa ceva. Sunt puține instituții medicale din regiunea de sud a țării care se pot lăuda că au în structură o asemenea componentă.

Dr. Matei Cristescu – specializare Medicină Sportivă

Tânărul medic al cărui cabinet a fost luat cu asalt încă din primele zile de dâmbovițeni și nu numai, este din București și a venit la Târgoviște prin transfer de la Spitalul Judeţean din Miercurea-Ciuc. Dr. Matei Cristescu ne-a făcut o impresie bună de la prima întâlnire. Este deschis, politicos, zâmbitor. Pregătit să facă față oricăror provocări profesionale, să răspundă exigențelor impuse de profesia sa, de colectivul căruia i s-a alăturat.

Era deja coadă la ușa cabinetului aflat în Policlinica din cadrul Spitalului Județean din Târgoviște. Am aflat că lista cu programări este plină. De consultațiile și recomandările medicului de Medicină Sportivă au nevoie sportivii profesioniști și amatori, persoanele care vor să practice o anumită disciplină sportivă în afara ariei competiționale, dar și copiii, tinerii, adulții care doresc să frecventeze o sală de fitness. Nu este indicat să te apuci să lucrezi la aparate de forță, să tragi de fiare cum zice românul, fără indicațiile prețioase ale specialistului în Medicină Sportivă.

Dr. Claudiu Dumitrescu – manager Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște

„Conform legilor în vigoare, avizul medico-sportiv are o valabilitate de 6 luni. La fiecare 6 luni, sportivii sunt nevoiți să își ia această viza fără de care nu pot participa la competiții. Ar fi bine, ar fi indicat, ca și cei care practică sportul de agrement, de întreținere, să treacă pe la cabinetul nostru. Chiar dacă te duci la sală, ai nevoie de o adeverință medicală. Nu ar trebui să facem sport după capul nostru”, ne-a explicat dr. Matei Cristescu.

În cadrul cabinetului de Medicină Sportivă, evaluarea constă într-un consult specific, examen EKG, analize de sânge, de efort și, pe viitor, ne-a spus tânărul medic Matei Cristescu, va fi diversificată gama de investigații.

Program Cabinet Medicină Sportivă
Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște (Policlinică)
Luni-vineri: 08:00-15:00
Programările se fac la numărul de telefon: 0725.789.788

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats