Connect with us

Dâmboviţa

Au fugit din supermarket fără să plătească produsele luate de la raft!

Publicat

pe

Doi bărbați, în vârstă de 34 și 40 de ani, din comuna Costeștii din Vale, județul Dâmbovița, au fost reținuți de polițiștii din Titu, într-un dosar de furt.

În data de 14 august, suspecții au trecut de casa de marcat dintr-un supermarket fără să achite produse în valoare de 1.549 de lei.

Astăzi – 6 septembrie 2023, cei doi vor fi prezenți la Parchetul de pe lângă Judecătoria Răcari, pentru dispunerea unei măsuri preventive. Polițiștii continuă cercetările.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

ALEGERI

Titu: Laurențiu Costache (PSD) va fi un primar aflat permanent la dispoziția locuitorilor orașului

Publicat

pe

Laurențiu Costache, un tânăr ambițios, determinat, deschis, sincer, cu har administrativ, care s-a înhămat la un super efort, acela de a dezvolta orașul Titu, de a duce mai departe proiectele investiționale din această urbe aflată la răspântie de drumuri, un tânăr decis să aplice alt concept de a construi, împletind necesitatea cu ineditul, utilul cu frumosul.

Candidatul PSD pentru funcția de primar al orașului Titu are o listă lungă de proiecte pe care dorește să le implementeze, o listă lungă de idei, imagini de viitor ale urbei, nu neapărat așa cum vrea el să fie, ci așa cum vor cetățenii orașului – bătrâni, tineri și copii. Laurențiu Costache a înțeles care îi va fi rolul atunci când va fi primar. Un executant aflat la dispoziția cetățenilor, omul care trebuie să transforme în realitate dorințele locuitorilor orașului Titu, să aducă lucruri noi, care, alăturate celor de astăzi, să recompună imaginea de urban a spațiului care se cheamă acasă.

Aflat acum în campanie electorală alături de echipa sa de consilieri, oameni unul și unul, dispuși să îl sprijine total, Laurențiu Costache merge din cartier în cartier, din casă în casă, pentru a discuta cu locuitorii orașului Titu, pentru a se dezvălui mai bine și pentru a le împărtăși din proiectele sale, din planurile de viitor edil. Candidatul PSD pentru funcția de primar al orașului Titu ne-a impresionat cu atitudinea sa pașnică, deschisă, iertătoare, chiar și la adresa celor care îl critică din acel reflex electoral ce apare din patru în patru ani.

„Candidez pentru funcția de primar al orașului Titu pentru a demonstra că se poate și mai mult, pentru că, în ton cu principiile democratice, este necesară, din când în când, alternanța la putere, oferirea unei șanse, prin procesul electoral, și altor oameni cu inițiativă, cu idei, cu un program de dezvoltare bine pus la punct, cu dragoste de semeni și față de comunitatea din care fac parte. Votul este la cetățean. El, cetățeanul, decide, după ce îi trece pe candidați și mesajul lor prin sita conștiinței, pe cine alege să-l reprezinte.

Eu nu vin la Primărie să dărâm, să pedepsesc pe cineva, ci să construiesc, să continui dezvoltarea socio-edilitară și economică a orașului nostru, să pun în practică viziunea mea de gospodar. Despre asta este vorba. Vreau să sporesc faima orașului Titu, să îl fac mai viu, mai animat, mai important din toate punctele de vedere, pe harta județului și a țării”, ne-a precizat Laurențiu Costache – candidatul PSD pentru funcția de primar al orașului Titu.

Material realizat la comanda PSD Dâmboviţa. CMF: 21240002

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ACTUALITATE

Județul Dâmbovița nu boicotează „Noaptea Muzeelor 2024”. Programul aici!

Publicat

pe

Astăzi – 18 mai 2024, în intervalul orar 18:00-24:00, se va organiza și în județul Dâmbovița evenimentul cultural „Noaptea Muzeelor”, ajuns la ediția cu numărul 20 – ne informează Consiliul Județean.

Reamintim că, la nivel de țară, sunt multe instituții, unele dintre ele printre cele mai cunoscute din România, care au anunțat că nu mai participă la „Noaptea Muzeelor”, ca protest în primul rând față de salariile mici cu care sunt plătiți cei ce lucrează în acest domeniu.

În județul Dâmbovița vor putea fi vizitate gratuit, în această seară, începând cu ora 18:00, atât expoziţiile permanente ale muzeelor, cât şi pe cele temporare, astfel:

– expoziția „ReNaștere și Rânduială”, deschisă la Muzeul de Istorie din Târgoviște
– expoziția de cahle „Cavaleri de Târgoviște” – Muzeul Tiparului și al Cărții Vechi Românești
– expoziția de pictură comparată „Tema”, semnată de pictorii Horea Paștina și Cristian Dițoiu, deschisă la Muzeul de Artă din Târgoviște
– expoziția de pictură „Atestat”, ce cuprinde lucrările elevilor clasei a XII-a din cadrul Liceului de Arte „Bălașa Doamna”, aflată la Muzeul de Istorie din Târgoviște

Muzeele din cadrul Complexului Naţional Muzeal „Curtea Domnească” Târgovişte, deschise cu ocazia acestui eveniment, sunt:

– Ansamblul Monumental „Curtea Domnească”. Din motive de siguranță pentru public, accesul în Turnul Chindiei nu va fi permis.
– Muzeul Tiparului şi al Cărţii Vechi Românești
– Muzeul de Artă
– Muzeul de Istorie
– Muzeul Evoluției Omului şi Tehnologiei în Paleolitic
– Casa-Atelier „Gheorghe Petraşcu”
– Muzeul „Vasile Blendea”
– Muzeul „Casa Romanţei”
– Muzeul Scriitorilor Dâmbovițeni

„Noaptea Muzeelor este un eveniment european iniţiat de Ministerul Culturii şi Comunicării din Franţa în anul 2005. Evenimentul este patronat de Consiliul Europei, UNESCO și Consiliul Internațional al Muzeelor (ICOM)”, se mai precizează în comunicatul CJ Dâmbovița transmis către mass-media.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite