Connect with us

ACTUALITATE

Masini de vanzare in leasing de la Elite Cars Leasing

Publicat

pe

Achizitionarea unei masini in leasing este un proces destul de simplu, mai ales daca alegi o companie autorizata pentru nevoile tale. Acest proces iti ofera posibilitatea de a cumpara un autoturism nou, in stare buna, fara sa investesti din prima o suma imensa.

Elite Cars Leasing este locul din care iti poti achizitiona masina visurilor tale. Aici poti cauta masini in stocul intern, extern, masini noi, neinmatriculate, nerulate, masini cu maxim 1 an de utilizare, masini cu maxim 2 ani de utilizare, modele hibride sau modele electrice. Toate acestea sunt disponibile pentru preferintele tale, cat si alte modele care sa iti satisfaca nevoile.

Stocul de masini depaseste 1400 de autoturisme, dintre care poti alege ceva cu exactitate pentru preferintele tale. In cazul in care nu gasesti un autoturism disponibil pentru preferintele tale, poti solicita o masina la comanda. Firma colaboreaza cu dealeri auto autorizati si consacrati, care iti pot aduce autoturismul visurilor tale pentru a-l cumpara. Echipa este formata din dealeri autorizati, care au experienta in vanzari auto noi si rulate. Asadar, poti avea cu siguranta incredere in serviciile lor. Acestea sunt de inalta calitate, asigurand clientilor tot necesarul in materie de masini.

Masinile de lux sunt gata sa isi duca posesorul in toate locatiile dorite! Te poti orienta si catre masinile cu livrare imediata, ce au un aspect deosebit, dar si un mod de functionare perfect. Pe site ai toate detaliile despre fiecare masina in parte, inclusiv rulajul si puterea sa, cat si luna si anul in care a fost inmatriculata.

Showroom-uri disponibile pentru vizualizarea masinilor

Elite Cars Leasing este o companie ce ofera clientilor posibilitatea de a vedea masinile disponibile atat online, cat si fizic in showroom-uri. Cele 3 locatii sunt disponibile in Bucuresti, Brasov si Bacau. Echipele din toate cele 3 locatii vor fi alaturi de tine in alegerea unei masini potrivite tie, cat si o solutie fiabila pentru bugetul de care dispui. Vei gasi cu siguranta masina perfecta, atat in materie de preferinte, cat si de buget.

Masini disponibile pentru orice preferinta

La Elite Cars Leasing ai la dispozitie masini de vanzare in leasing de inalta calitate, un stoc de peste 1400 de autoturisme. Astfel, daca esti interesat de achizitia unei noi masini, dar nu stii de unde sa incepi, compania iti ofera toate posibilitatile de a beneficia de un autoturism nou.

Elite Cars Leasing le ofera clientilor solutii sigure si simple pentru achizitii auto directe sau prin finantare de tip leasing. Poti solicita totodata consultanta pentru tot parcursul desfasurarii tranzactiilor. In functie de statutul tau, persoana fizica sau juridica, ai nevoie de diferite documente pentru a incepe procesul de leasing. Documentele necesare sunt listate pe site, acolo unde poti vedea si intregul stoc de autoturisme. Elite Cars Leasing dispune si de masini de lux, ideale pentru cei pasionati.

Orice intrebare sau nelamurire ai avea, la Elite Cars Leasing poti lua legatura cu specialistii la numarul de telefon de pe site sau la adresa de e-mail office@elite-cars-leasing.ro.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Târgoviște: Director de liceu a demisionat, ca reacție la nepăsarea celor din Ministerul Educației

Publicat

pe

Când un onorabil director de liceu își dă demisia pubic, își anunță retragerea din funcția de conducere pe rețelele de socializare, nu este de șagă, este clar că, pe undeva, este ceva putred, sistemul de învătământ este în avarie. Mult promisul program „România Educată” al președintelui mut, nesemnificativ pentru țară, al președintelui Iohannis a fost ratat. Era de așteptat. Nu are decât valoare de lozincă.

Profesoara Ana-Maria Gheorghe, directorul Liceului Teoretic Petru Cercel, și-a depus demisia la Inspectoratul Școlar Dâmbovița. Vestea a dat-o în ședința Consiliului Profesoral. Atunci, le-a spus colegilor că este pentru ultima oară când conduce acest format de întâlniri în calitate de director. Ana-Maria Gheorghe nu a expus în motivația deciziei sale generalități, cum de fapt se obișnuiește, grosul problematicii rămânând neștiut, ci a menționat tot ceea ce a nemulțumit-o.

„Scăparea din legislație a prevederii ca, pentru unitățile care învață în două schimburi, să existe poziția de director adjunct, indiferent de numărul de clase (legea permite 1 director adjunct dacă sunt peste 25 de clase; iceul Teoretic Petru Cercel are 24); deși am corespondat cu Ministerul Educației pe această speță, propunând soluții de modificare a legislației prezente, în sensul individualizarii ei, nu am obținut amendament pe noua lege sau pe ROFUIP.

Obligația de catedră a directorului unic la 8 h, față de 6 h atunci când exista și director adjunct (practic, o anomalie).

90% funcție de execuție și doar 10% de conducere.

Eliminarea indemnizației de conducere (începând cu anul 2016, indemnizație care putea urca până la 25%, dacă nu mă înșeală memoria).

Imposibilitatea de recompensare financiară și de stimulare a competiției în cadrul instituției prin eliminarea „salariului de merit” (10%) sau a bonusului de 2% (prin anii 2000 și un pic).

Dragi prieteni, sunt și directori de instituții publice (printre care mă numar) care au ridicat școlile pe care le-au condus, care au organizat concursuri corecte de ocupare a posturilor (didactic, auxiliar, nedidactic), concursuri transparente, care au adus oameni de calitate în școală, prin criterii specifice unității, care au dotat școala prin proiecte cu finanțare externă, care au reușit să obțină autorizarea ISU (când acest lucru era în sarcina lor), care au obținut evaluarea externă cu FB pe linie, care au obținut titlul de „Școală Europeană”, care au oferit perspective noi elevilor și profesorilor prin programele Erasmus, care au stimulat participarea elevilor la olimpiade naționale, aducând premii și onoare școlii. Directori care au avut ca singur beneficiu creșterea încrederii comunității in instituția respectivă.

Am văzut astăzi în ochii colegilor mei si tristețea. Bucuria lor că o să am mai mult timp pentru mine, dar tristețea că nu le mai sunt director. Așa cum ei au spus: „am traversat o perioadă frumoasă, în care școala a crescut mult, atmosfera a fost una democrată, transparentă, de colaborare și respect”, a scris, pe pagina sa de Facebook, Ana-Maria Gheorghe, directorul demisionar al Liceului Teoretic Petru Cercel din Târgoviște.

A mai precizat profesoara că închide mandatul, anterior expirării lui, cu un procent de promovabilitate la Bacalaureat de 93%, cu titlul de „Școală Europeană”, o școală sigură, curată, prietenoasă.

Cititi mai mult

ACTUALITATE

Întâlnire emoționantă dintre parlamentarii români și absolvenții din Kurdistanul irakian ai facultăților românești

Publicat

pe

Senatorul Titus Corlățean se află acum la Madrid, unde va participa la Reuniunea președinților Comisiilor de Politică Externă, respectiv cea de Apărare și Securitate Națională din Parlamentele Naționale ale Statelor membre UE. Despre dialogurile și intervențiile președintelui Comisiei de Politică Externă din cadrul Senatului României la reuniunea de la Madrid vom reveni. Acum, ne vom referi la ultima întâlnire pe care Titus Corlățean a avut-o în Irak. Una cu caracter emoționant, petrecută la Erbil în compania absolvenților din Kurdistanul irakian care au studiat în anii ’80 în universitățile din România. Gazda evenimentului a fost a fost Sabah Barceloglu, absolvent al Facultății de Construcții din București.

„A fost o bucurie atât pentru acești oameni cu părul argintat, care vorbesc incredibil limba română după atâția ani și care au păstrat România în inimile lor, dar și pentru noi, senatori români din diferite grupuri parlamentare. Mi-au spus, pe rând, „eu sunt oltean” (omul terminase la Craiova), „eu sunt moldovean” (altul terminase la Iași), „eu sunt ardelean” (terminase la Cluj) sau „noi suntem bucureșteni”.

Ingineri, constructori, arhitecți, medici, absolvenți de ASE, toți oameni de succes în patria lor de origine, Irak, împliniți profesional, chiar foarte prosperi, dar tânjind după România, pe care o vizitează periodic.

Să nu uit, acești oameni se întâlnesc de două ori pe săptămână ca să vorbească românește, să își sune foștii colegi români aflati în țară, să își aducă aminte de perioada tinereții și de studenția în România, așa cum era acea perioadă comunistă, pe care nu au în nici un caz, ne-au spus ei, de ce să o judece.

Mărturisesc cu regret că am văzut nu puțini români care mi-au lăsat impresia că își iubesc țara mai puțin decât acești oameni minunați din Kurdistanul irakian.Cinste acestor oameni care iubesc România.

Pe unii îi vom revedea zilele următoare în România, își programaseră de mai mult timp o deplasare la București..Așa că le-am spus că îi invităm să viziteze Parlamentul. S-au simțit foarte onorați, iar noi chiar mai mult decât ei”, a scris senatorul Titus Corlățean.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite