Connect with us

SPORT

Spiritul victoriei s-a cuibărit pe stadionul „Eugen Popescu” din Târgoviște. România – Cehia: 2-0

Publicat

pe

Stadionul municipal „Eugen Popescu” din Târgoviște. Aproximativ 3.400 de spectatori, sosiți pentru a urmări partida de fotbal dintre selecționatele de tineret ale României și Cehiei. Un meci de pregătire.

Publicul târgoviștean și suporteri din Capitală, veniți pentru a susține echipa, dar și pentru a urmări spectacolul fotbalistic. La tribuna oficială, Răzvad Burleanu – președintele Federației Române de Fotbal, alți reprezentanți ai acestui organism sportiv, invitați, autorități locale și județene.

Căldură mare. Vară deplină în zi de 7 septembrie. Tribuna întâi, cotropită de soare. Pe tabela electronică, timpii de joc au pornit în minutul 4.

Partida a început în modulul echilibrat. Schimb de pase. Insistențe la poartă, mai puține. Tatonare. Ușor-ușor, partida a prins ritm, culoare.

În minutul 9, o primă ocazie de gol a României. Un șut direct pe poartă. Nu a fost să fie! Publicul și-a intrat rapid în rol, impulsionat de primele faze. Galeria târgovișteană și-a făcut datoria profesionist, cu sloganurile specifice și coregrafia proprie. Pe lângă scandările de sprijin pentru echipa de tineret a României, s-a mai auzit pe stadion mesajul „Libertate pentru suporteri”.

În minutul 17, încă o fază slăbuță de gol pentru ai noștri, încheiată cu un soi de fault nebăgat în seamă de arbitru.

Au insistat și cehii la poarta României. Nu s-a legat. În minutul 19, portarul nostru a scos mingea la fix. Bun jucător Robert Popa! Căpitanul echipei. Atent. Viteză de reacție. În permanență, cu ochii pe mișcările adversarului.

Jocul a crescut în calitate. Multe faze de gol de ambele părți. Jucătorii noștri, mai preciși. Cehii, buni în schimbul de pase, dar nesiguri și confuzi la șutul la poartă. Ceva de genul, la nimereală.

Ajungem la minutul 35, când a explodat stadionul. Gol pentru România! A marcat jucătorul cu numărul 10 – Eduard Radaslavescu. De precizat că fotbalistul a avut o prestație excelentă pe teren. Puternic.Tehnic. Implicat în schimbul de pase, pornit pe poarta adversarilor.

Prima repriză s-a încheiat cu 1-0 pentru selecționata de tineret a României.

Repriza a două a pornit în forță. Golul obținut de băieții noștri nu i-a timorat pe cehi. Și-au menținut tonusul, ritmul. Atacuri dese și furibunde spre poarta căpitanului Robert Popa, dar, din păcate pentru ei, șuturi imprecise, bâlbe. Nu mai punem la socoteală zidul de netrecut reprezentat de portarul echipei noastre.

Încă o avalanșă de bucurie a suporterilor români s-a prăvălit peste stadionul „Eugen Popescu” în minutul 65, când, cu o lovitură extraordinară, jucătorul cu numărul 11, Doru Andrei, cel care l-a înlocuit pe Eduard Radaslavescu, a țintit poarta cehilor. 2-0! Portarul Martin Hruby nici măcar nu a putut să miroase balonul.

Un meci bun. Am văzut și ceva tehnică. Dribling. Faze bune. Sperăm ca spiritul acestei victorii să rămână mai multă vreme pe stadionul „Eugen Popescu”. Are nevoie de el și Chindia Târgoviște. Poate se leagă ceva…

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Jandarmul dâmbovițean George Dragoș Dedu, locul II în competiția de ciclism “Road Grand Tour – The Wall 2023”

Publicat

pe

Încă un rezultat notabil obținut de lt. col. George Dragoș Dedu, din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Dâmboviţa! Ofițerul și-a adjudecat, ieri – 17 septembrie 2023, locul al II-lea pe podium la competiția de ciclism “Road Grand Tour – The Wall 2023”, la categoria master 2 (40 – 49 de ani).

Concursul a avut punctul de start și finish în orașul Pucioasa, iar traseul cursei a tranzitat mai multe localități din județele Dâmbovița și Prahova. Participanții au avut de întâmpinat, între Sultanu și Provița, una dintre cele mai dure cățărări din ciclismul autohton – „The wall”.

Jandarmul dâmbovițean a parcurs un tur de circuit, pe o distanță de aproximativ 60 km.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

Dâmboviţa

Performanță extraordinară în Germania pentru sportivii de la ACS Marin Marius Mihai Târgoviște

Publicat

pe

Sportivii de la ACS Marin Marius Mihai Arte Marțiale Târgoviște și-au trecut în palmares, în acest weekend, cel mai bun rezultat obținut într-o competiție europeană: 8 medalii de aur, 4 de argint și 3 de bronz. S-a întâmplat la WTKA Europenan Championships Germania – Arnsberg.

Președintele Clubului, Marius Mihai Marin, mulțumește Consiliului Județean Dâmbovița pentru sprijinul oferit. De asemenea, a transmis cuvinte de apreciere tuturor persoanelor care i-au susținut pe drumul spre performanță.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats