Connect with us

Dâmboviţa

Vârstnicii social-democrați din județul Dâmbovița au fost sărbătoriți în prezența ministrului Muncii

Publicat

pe

La invitația liderului PSD Dâmbovița – Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean, ieri – 3 octombrie 2023, s-au aflat în județ ministrul Muncii și Solidarității Sociale – Simona Bucura Oprescu și șeful organizației naționale a pensionarilor PSD – Ioan Popa

Distinsa reprezentată a Guvernului României a venit pentru a-i felicita pe seniorii social-democrați cu ocazia Zilei internaționale a persoanelor vârstnice. Momentul festiv cu alocuțiuni, urări de bine și un pic de relaxare s-a consumat într-un restaurant deosebit.

„Am sărbătorit Ziua internațională a persoanelor vârstnice ca într-o mare familie, însă am și vorbit despre lucruri de maximum interes pentru seniorii noștri. I-am asigurat că fiecare pas pe care îl facem și fiecare măsură luată va reflecta respectul nostru și al statului român pentru munca de o viață a persoanelor vârstnice. Le-am mulțumit sutelor de colegi seniori pentru seriozitatea lor și pentru modul în care reprezintă interesele tuturor persoanelor vârstnice din județul Dâmbovița”, a transmis Corneliu Ștefan.

Deputatul Radu Popa, prezent și el la această întâlnire de suflet, a spus că evenimentul a reprezentat o bună ocazie de reîntâlnire cu cei care formează coloana vertebrală a PSD.

„Reuniunea a fost un bun prilej să le mulțumim seniorilor noștri pentru eforturile pe care le fac în susținerea organizatiei și în propagarea mesajelor noastre în rândul vârstnicilor. La rândul său, ministrul Simona Bucura Oprescu a transmis asigurările guvernului Marcel Ciolacu că toate politicile publice în domeniul pensiilor vor ține cont de principiul social-democrat prin care cei cu venituri mai mici trebuie să fie susținuți mai mult. Tocmai de aceea, prezența PSD la guvernare este o garanție că legea pensiilor se va aplica și toate pensiile vor crește de la 1 ianuarie. Personal, am mulțumit tuturor celor peste 400 de seniori pentru devotamentul și seriozitatea lor dovedită în acești ani grei”, a spus Radu Popa.

La sărbătorea vârstnicilor din PSD, au mai fost prezenți: senatorul Titus Corlățean, deputații Carmen Holban, Ionuț Vulpescu și Marian Țachianu, prefectul județului – Claudia Gilia, vicepreședinta CJ Dâmbovița – Luciana Cristea, secretarul de stat Ionuț Săvoiu, primarul municipiului Târgoviște – Cristian Daniel Stan și, nu în ultimul rând, liderul vârstnicilor social-democrați din Dâmbovița – Dumitru Barbu.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

A trântit la pământ, cu portiera mașinii, un motociclist aflat în trafic!

Publicat

pe

Foto cu caracter ilustrativ

Cumplită este de cele mai multe ori neatenția participanților la traficul rutier. Nici nu știi când dai cu oiștea în gard sau te trezești, Doamne ferește, pe un pat de spital cu leziuni care îți vor afecta tot restul vieții. Totul de la o clipă de neatenție.

Un asemenea episod s-a consumat astăzi, 16 aprilie 2024, în orașul Pucioasa. Un motociclist de 46 de ani, din Fieni, a ajuns la spital după ce a fost victima unui accident neobișnuit. Bărbatul se afla în deplasare când, la un moment dat, s-a deschis portiera unei mașini staționate. Motociclistul nu a mai putut evita coliziunea, s-a dezechilibrat și s-a răsturnat pe șosea.

Ușa autoturismului fusese deschisă de un bărbat de 46 de ani, din Pucioasa, care se afla în habitaclu. Probabil i se făcuse cald sau voia să coboare și nu a fost atent la traficul din jur.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

Dâmboviţa

Incredibil! Bărbat lovit mortal de o mașină Școala. S-a întâmplat în comuna Comișani

Publicat

pe

Foto cu caracter ilustrativ

Un bărbat de 60 de ani din Lazuri, comuna Comișani, a decedat în urma unui accident mai puțin obișnuit. Omul a fost lovit de un autoturism Școala, la volanul căruia se afla un cursant de 17 ani. Instructorul auto, de 47 de ani, din Greci, comuna Petrești, era în mașină cu elevul.

În prima fază, poliția ne-a informat că pietonul a fost rănit și a ajuns la spital. Ușor, grav, nu s-a mai precizat. Am aflat ulterior că bietul om nu a mai putut fi salvat și a decedat.

Poliția are o misiune dificilă: aceea de a afla cine se face vinovat de producerea acestei tragedii. Sunt rare cazurile când autoturismele școală omoară oameni. De obicei, circulă prudent și cu atenție sporită.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite