Connect with us

Dâmboviţa

AUR se opune limitării plăților în numerar. „Este o problemă de libertate!”

Publicat

pe

Reprezentanții AUR se vor opune, cu toate mijloacele pe care le au la dispoziție, limitării plăților în numerar inițiată de Guvernul PSD-PNL, a declarat, astăzi – 5 octombrie 2023, secretarul general al filialei AUR Dâmboviţa, Florin Petcu. Este inacceptabil să fie eliminat numerarul într-o țară în care jumătate din mediul rural este încă în noroi – a explicat Petcu.

„Oamenii nu au apă, nu au canalizare, nu au gaze, iar în aceste condiții, domnii Ciolacu și Boloș vor să elimine posibilitatea plății în numerar. Este inacceptabil ceea ce face Guvernul Ciolacu prin limitarea plăților în numerar. În primul rând, vorbim despre o chestiune de accesibilitate pentru persoanele sărace, care nu au carduri, nu au acces la bancomate. În fond, aceasta este o problemă de libertate.

Printr-o manipulare grosolană, cei din PSD spun că „numai evazioniștii” se opun limitării numerarului și că „oamenii obișnuiți nu vor avea de suferit”. Amândouă afirmațiile sunt false!

În Elveția, populația a cerut un referendum pentru înscrierea în Constituție a dreptului de a plăti în numerar. În Slovacia, folosirea numerarului s-a înscris în Constituție. În Austria se urmărește același lucru. Sunt toți acești europeni niște „evazioniști” în gândirea PSD?

Întreprinzătorii care au magazine la țară sau în orașele mici depind de numerar pentru că nu au bancomate sau agenții bancare. Toți aceștia, care mențin o minimă activitate economică, în comunele și orașele sărăcite de administrațiile PSD și PNL, sunt evazioniști?”, a punctat secretarul general al filialei AUR Dâmboviţa.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

A trântit la pământ, cu portiera mașinii, un motociclist aflat în trafic!

Publicat

pe

Foto cu caracter ilustrativ

Cumplită este de cele mai multe ori neatenția participanților la traficul rutier. Nici nu știi când dai cu oiștea în gard sau te trezești, Doamne ferește, pe un pat de spital cu leziuni care îți vor afecta tot restul vieții. Totul de la o clipă de neatenție.

Un asemenea episod s-a consumat astăzi, 16 aprilie 2024, în orașul Pucioasa. Un motociclist de 46 de ani, din Fieni, a ajuns la spital după ce a fost victima unui accident neobișnuit. Bărbatul se afla în deplasare când, la un moment dat, s-a deschis portiera unei mașini staționate. Motociclistul nu a mai putut evita coliziunea, s-a dezechilibrat și s-a răsturnat pe șosea.

Ușa autoturismului fusese deschisă de un bărbat de 46 de ani, din Pucioasa, care se afla în habitaclu. Probabil i se făcuse cald sau voia să coboare și nu a fost atent la traficul din jur.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

Dâmboviţa

Incredibil! Bărbat lovit mortal de o mașină Școala. S-a întâmplat în comuna Comișani

Publicat

pe

Foto cu caracter ilustrativ

Un bărbat de 60 de ani din Lazuri, comuna Comișani, a decedat în urma unui accident mai puțin obișnuit. Omul a fost lovit de un autoturism Școala, la volanul căruia se afla un cursant de 17 ani. Instructorul auto, de 47 de ani, din Greci, comuna Petrești, era în mașină cu elevul.

În prima fază, poliția ne-a informat că pietonul a fost rănit și a ajuns la spital. Ușor, grav, nu s-a mai precizat. Am aflat ulterior că bietul om nu a mai putut fi salvat și a decedat.

Poliția are o misiune dificilă: aceea de a afla cine se face vinovat de producerea acestei tragedii. Sunt rare cazurile când autoturismele școală omoară oameni. De obicei, circulă prudent și cu atenție sporită.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite