Connect with us

ACTUALITATE

Elevul mutat de la Școala Coresi Târgoviște la Valea Voievozilor a redevenit agresiv!

Publicat

pe

Scandalul izbucnit la Școala Coresi, în primăvara acestui an, a răbufnit din nou. De data aceasta, la Valea Voievozilor, unde a fost mutat elevul problemă. Cu câteva zile în urmă, copilul i-ar fi smuls părul din cap unei învățatoare, pe care abia a scăpat-o paznicul din mâinile școlarului dezlănțuit.

Astăzi – 9 noiembrie 2023, s-a întâmplat din nou. Același elev a aruncat cu tot ce i-a picat în mână. Scaune, imprimantă… Un copil a fost lovit în cap. La fața locului s-au deplasat două echipaje medicale, de la SMURD și de Serviciul de Ambulanță Dâmbovița, pentru a-i acorda asistență de specialitate. O fetiță ar fi suferit un atac de panică.

La Școală, au venit reprezentanții Poliției și inspectori de la Protecția Copilului Dâmbovița. Situația este una critică. Părinții elevilor care merg la Școala Valea Voievozilor nu vor să-i mai lase la cursuri până când nu se rezolvă această criză.

Reprezentanții Inspectoratului Școlar Dâmbovița ne-au confirmat incidentele deosebit de grave consumate astăzi la Valea Voievozilor. La nivelul ISJ Dâmbovița, se realizează evaluarea inițială a acestei situații. Pentru mâine a fost stabilită o întâlnire la care vor participa reprezentanți ai DGASPC, Poliție, CJRAE Dâmbovița și directorul unității de învățământ, în conformitate cu Procedura privind managementul cazurilor de violență în mediul școlar.

Am aflat că reprezentanții administrației locale și conducerea Școlii de la Valea Voievozilor vor merge la Ministerul Educației, pentru a pune în discuție gravele probleme apărute la instituția de învățământ din comuna Răzvad, Dâmbovița, și pentru a se găsi soluții de rezolvare. Vom reveni.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

ACTUALITATE

Jandarmeria Giurgiu angajează psiholog

Publicat

pe

De

Ești absolvent al Facultății de Psihologie și vrei să faci parte din Jandarmeria Română? Acum ai ocazia!

Jandarmeria Giurgiu organizează concurs din sursă externă pentru 1 post de ofițer specialist psiholog.

Până pe data de 15 mai 2024 te așteptăm să-ți depui cererea de înscriere online la adresa: resurseumane@jandarmeriagiurgiu.ro

Pentru mai multe detalii accesați linkul următor: https://hub.mai.gov.ro/recrutare/anunt/view?id=1938

Informații suplimentare se pot obține de la structura Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Giurgiu, telefon: 0246.219 631.

Sursa: IJJ Giurgiu 

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ACTUALITATE

Doliu la Finanțe Publice Dâmbovița. Dumnezeu să-l odihnească pe Adrian Ion Chivu

Publicat

pe

De

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Dâmbovița își exprimă regretul și profunda tristețe pentru trecerea fulgerătoare în nefiintă a colegului nostru – Adrian Ion Chivu, șeful Serviciului colectare persoane juridice. Un om deosebit, bun prieten și coleg, profesionist desăvarșit, familist, tatăl a doi copii.

Dispariția lui atât de timpurie lasă un mare gol în inimile noastre. În aceste momente de adancă tristețe, transmitem indoliatei familii întreaga noastră compasiune și sincere condoleanțe.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite