Connect with us

POLITIC

Radu Popa, deputat: Doamne ferește ca Iohannis să-și facă vacanța cu vreun iobag mioritic!

Publicat

pe

De câteva zile, toată lumea se întreabă cât a costat plimbarea președintelui Iohannis prin câteva țări exotice de pe continentul african intitulată „vizită oficială”. Informațiile despre cheltuielile cu aceste călătorii de lux care nu aduc nici un beneficiu României, realizate deadministrația prezidențială, nu sunt date publicității. Poate peste 50 de ani!

Deputatul PSD Radu Popa, într-o postare pe Facebook, a menționat că expediția soților Iohannis în Africa ar fi costat enorm. 7.000 de euro pe noapte cazarea la hotel în Kenya! Mai spune parlamentarul că știe mulți milionari care lucrează 10-12 ore pe zi, dar care nu își permit să plătească pe vacanțe asemenea sume de bani. A mai remarcat Radu Popa că președintele României nu pune preț pe oameni. Îi folosește și cam atât. Apoi îi aruncat de la bord ca și cum n-ar fi existat.

„Klaus Iohannis nu apreciază pe nimeni și vedem asta din modul în care s-a purtat cu cei care i-au făcut cadou cea mai mare demnitatea din viața lui – Președinția: Ludovic Orban și Edi Hellwig. Cum se comportă cu cei care îi ascultă comenzile. Bode nu mai e la Interne, deși a executat întocmai și la timp “afacerea BMW” și vom vedea foarte curând cum se comportă și cu cei cu care pare că azi cooperează bine.

De ce spun asta? Pentru că trecutul lui îl trădează. KWI nu are prieteni cu care să mănânce duminica la prânz și sigur îi spune nevastă-sa că, oricum, el e prea important ca să accepte vreun fraier la masa lui sau, Doamne Ferește, să se umilească până într-acolo încât să își facă vacanța cu vreun iobag mioritic”, a scris Radu Popa.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Deputat Radu Popa: Alegerile europarlamentare trebuie să oprească ofensiva partidelor suveraniste

Publicat

pe

Deputatul Radu Popa, vicepreședinte al PSD Dâmbovița, a spus, în cadrul unei conferințe de presă, că este necesar, în acest an încărcat de tensiuni și cu o ofensivă a curentelor suveraniste, ca cetățenii să fie informați, sfătuiți cu prezentarea unor argumente valide, de ce trebuie să iasă în număr mare la vot.

Consideră Radu Popa că trebuie musai contrabalansată ascensiunea partidelor suveraniste, care pot pune în pericol unitatea și echilibrul Uniunii Europene. A mai vorbitt deputatul social-democrat despre importanța și avantajul faptului că suntem țară membră a Uniunii Europene. România a reușit să atragă 10 miliarde de euro în investiții directe în economia națională. Fondurile europene înseamnă dezvoltare, locuri de muncă bine plătite, nivel de trai ridicat.

„Trebuie să înțeleagă toată lumea că acești bani europeni, miliardele acestea, rămân în România prin efectul finanțărilor directe care sunt simțite în cifrele prezentate de Institutul Național de Statistică, în economia românească. Pentru o analiză deplină, raportată doar la alocările de fonduri europene pe care le avem la dispoziție până în 2029, efectul asupra creșterii economice este de 1,2 puncte procentuale pe an. Paradigma de dezvoltare va fi axată pe formare brută de capital fix, atât în zona privată cât și în zona publică. Mai pe românește, trebuie să creștem întreprinderile mici producătoare de bunuri și servicii, pentru a fi păstrate locurile de muncă”, a precizat Radu Popa, știindu-se că una dintre problemele majore cu care se confruntă economia românească este tocmai lipsa forței de muncă.

Prin urmare, pentru binele României, pentru bunăstarea cetățenilor trebuie privite serios alegerile europarlamentare și sprijiniți, prin vot, cei care merită cu adevărat să ajungă la Bruxelles pentru a ne reprezentam interesele și pentru a consolida construcția democratică europeană.

„Punem în mișcare economia cu miliardele de euro pe care UE le acordă României. Tocmai din această cauză va trebui să ne uităm cu alți ochi la alegerile europarlamentare”, a adăugat Radu Popa.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

POLITIC

Lecții de viață și politică la „Avangarda”, cu fostul președinte al României – Ion Iliescu

Publicat

pe

Deputatul PSD de Dâmbovița Ionuț Vulpescu, pe lângă faptul că este un om politic redutabil, este și un neobosit creator de cultură, un mânuitor fin al discursului și al dialogului elevat. Aceste calități și le-a pus în valoare în podcastul cu titlu de unicitate „Avangarda”, aducând în studioul său spuma culturii și spiritualității românești, scriitori, actori, regizori, profesori universitari. Fostul ministru al Culturii, în convorbirile purtate cu interlocutorii săi, a analizat, cu sensibilitate și o profunzime bine calculată, și a retransmis celor interesați, prin intermediul YouTube, pentru a rămâne în memoria colectivă, nu numai istoria acestui neam prin creatorii săi, prin operele acestora, ci și valoarea curată a gândirii românești.

Iată că la podcastul lui Ionuț Vulpescu, ca o revelație și poate o necesitate, ținând cont de faptul că suntem într-un an electoral cum poate nu s-a mai consumat până acum în România, cu multiple provocări, cu schimbări de discurs, de mentalitate, de direcții, de opinii, a fost invitat în fața microfonului fostul președinte al României, Ion Iliescu. Un politician de anvergură, un modelator de oameni, un conducător care, în afară de cunoștințe, a avut ceea ce lipsește multora dintre politicienii actuali: harul, empatia adevărată, nu falsă, cu cetățeanul, lupta pentru un ideal.

Dialogul dintre Ion Iliescu și Ionuț Vulpescu apare, nu întâmplător, ieri – 3 martie, când fostul șef al statului a împlinit 94 de ani. O surpriză plăcută făcută nouă de Ionuț Vulpescu, prin difuzarea unei convorbiri extrem de interesante, cu multe elemente de băgat la cap de către cei care s-au aventurat pe tărâmul politicii, debusolați, fără un crez sincer. Dialogul dintre Vulpescu și Ion Iliescu poate fi catalogat a fi un curs sau un intermezzo unic prin istoria vremurilor pe care le trăim, cu o încărcătură aproape sută la sută de sinceritate.

Este știut faptul că, în ultimii ani, președintele Ion Iliescu, cel mai iubit conducător al României de după 1990, nu a mai ieșit public, nu a mai intervenit cu niciun sfat și sugestie în cercurile apropiate. A urmărit din umbră scena învolburată a politicii românești și europene.

Deputatul Ionuț Vulpescu, un discipol credincios al lui Ion Iliescu, un politician crescut în cercul intim al fostului președinte, de la care a învățat multe, și se vede, l-a adus la „Avangarda” , am zis, nu întâmplător, și este de luat aminte și de reținut cele spuse de președintele Ion Iliescu în prima parte a podcastului realizat cu Ionuț Vulpescu.

VIDEO

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite