Connect with us

Dâmboviţa

Acuzații grave la adresa primarului comunei Morteni. VIDEO

Publicat

pe

Senatorul Virgil Guran, liderul PNL Dâmbovița, a lansat, astăzi – 23 noiembrie 2023, acuzații grave la adresa primarului comunei Morteni, social-democratul Ionel Olteanu, despre care spune că se comportă ca și cum a primit funcția moștenire pe viață.

Afirmă Guran că edilul a făcut demersuri pentru a fi dat afară din serviciu candidatul desemnat de PNL – Florin Tatomir, dirigintele Poștei. De asemenea, potrivit liderului PNL Dâmbovița, edilul îi poartă pe drumuri, atunci când au probleme de rezolvat, pe toți cei care sunt liberali sau susținut acest partid.

Citește și: PSD Dâmbovița răspunde acuzațiilor liderului județean al liberalilor. COMUNICAT

A mai declarat Guran că situația de la Morteni nu este singulară la nivelul județului Dâmbovița. Prin urmare, le-a transmis primărilor care se comportă ca niște stăpâni de sclavi că este decis să-i cheme să dea explicații în fața Comisiei Parlamentare pentru Cercetarea Abuzurilor.

VIDEO

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

10 medaliile câștigate în acest weekend de sportivii de la Clubul Rizea Wushu Târgoviște

Publicat

pe

La sfârșitul acestei săptămâni, sportivii de la Clubul Rizea Wushu Târgoviște, antrenați de Angel Mihai și Constantin Rizea, au participat la Campionatul Național de Wushu Kung Fu. Competiția s-a desfășurat la Sala Polivalentă din București.

Luptătorii dâmbovițeni s-au întors acasă cu 10 medalii: 2 de aur, 4 de argint și 4 de bronz. La această competiție de anvergură națională s-au înfruntat sportivi de la 8 cluburi din România.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

Dâmboviţa

Flori și gânduri de bine transmise femeilor de reprezentanții PSD Dâmbovița

Publicat

pe

Conform tradiției de Mărțișor, reprezentanții Partidului Social Democrat Dâmbovița, indiferent de funcția și poziția pe care o ocupă, de la membru simplu la viceprimar, primar, președinte de organizație și parlamentari, au adus o mică bucurie și un gând frumos doamnelor și domnișoarelor din toate localitățile județului.

În afară de faptul că s-au împărțit flori, mărțișoare, bomboane și alte mici atenții cu valoare simbolică, au fost organizate și mese festive, seri de muzică și voie bună, la care, alături de edili, s-au aflat: Corneliu Ștefan – președintele Consiliului Județean, vicepreședinta Luciana Cristea, parlamentarii Carmen Holban, Radu Popa, Titus Corlățean și Marian Țachianu, secretarul de stat Ionuț Săvoiu, prefectul Claudia Gilia și alți reprezentanți social-democrați.

„Fiecare zi să vă fie plină de bucurii și împliniri! Primăvara să fie începutul tuturor lucrurilor bune și frumoase pe care, cu prisosință, le meritați”, a fost unul dintre mesajelele transmise femeilor de președintele PSD Dâmbovița – Corneliu Ștefan.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite