Connect with us

Dâmboviţa

Proiectul DEMNI continuă la Moreni! Alți copii au primit ghiozdane complet echipate și kit-uri de igienă

Publicat

pe

Proiectul DEMNI continuă la Moreni. Primarul Constanța Dinu a oferit, săptămâna aceasta, altei serii de beneficiari, câte un ghiozdan complet echipat, adaptat nivelului de studii și kit-uri de igienă personală. Finanțarea pentru acest program provine dintr-un grant de 766.554 de euro oferit de Islanda, Liechenstein și Norvegia și este menită să rezolve nevoile personale pentru 1.550 de persoane.

„Un număr de 200 de copii vor primi câte un ghiozdan complet echipat și adaptat nivelului de studii, iar 400 de persoane vor beneficia de kituri de igienă personală. De asemenea, persoanele din cadrul grupului țintă vor beneficia de servicii medicale, respectiv, analize, tratamente stomatologice precum și de servicii educaționale, servicii de informare, consiliere profesională și cursuri de formare profesională”, a precizat Constantin Dinu – primarul municipiului Moreni.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Dâmboviţa

10 medaliile câștigate în acest weekend de sportivii de la Clubul Rizea Wushu Târgoviște

Publicat

pe

La sfârșitul acestei săptămâni, sportivii de la Clubul Rizea Wushu Târgoviște, antrenați de Angel Mihai și Constantin Rizea, au participat la Campionatul Național de Wushu Kung Fu. Competiția s-a desfășurat la Sala Polivalentă din București.

Luptătorii dâmbovițeni s-au întors acasă cu 10 medalii: 2 de aur, 4 de argint și 4 de bronz. La această competiție de anvergură națională s-au înfruntat sportivi de la 8 cluburi din România.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

Dâmboviţa

Flori și gânduri de bine transmise femeilor de reprezentanții PSD Dâmbovița

Publicat

pe

Conform tradiției de Mărțișor, reprezentanții Partidului Social Democrat Dâmbovița, indiferent de funcția și poziția pe care o ocupă, de la membru simplu la viceprimar, primar, președinte de organizație și parlamentari, au adus o mică bucurie și un gând frumos doamnelor și domnișoarelor din toate localitățile județului.

În afară de faptul că s-au împărțit flori, mărțișoare, bomboane și alte mici atenții cu valoare simbolică, au fost organizate și mese festive, seri de muzică și voie bună, la care, alături de edili, s-au aflat: Corneliu Ștefan – președintele Consiliului Județean, vicepreședinta Luciana Cristea, parlamentarii Carmen Holban, Radu Popa, Titus Corlățean și Marian Țachianu, secretarul de stat Ionuț Săvoiu, prefectul Claudia Gilia și alți reprezentanți social-democrați.

„Fiecare zi să vă fie plină de bucurii și împliniri! Primăvara să fie începutul tuturor lucrurilor bune și frumoase pe care, cu prisosință, le meritați”, a fost unul dintre mesajelele transmise femeilor de președintele PSD Dâmbovița – Corneliu Ștefan.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite