Connect with us

Dâmboviţa

Elev din Pucioasa a murit în condiții suspecte în excursia la Viena organizată de doi profesori

Publicat

pe

Sursa foto: kurier.at

Un copil de 12 ani, din Pucioasa, județul Dâmbovița, a murit în condiții încă neelucidate de anchetatori la un hotel situat la 15 km de Viena. Băiatul făcea parte dintr-un grup de peste 30 de elevi din mai multe localități dâmbovițene care veniseră în capitala Austriei pentru a vizita Târgul de Crăciun. Copilul a fost găsit fără suflare în fața unității de cazare din orășelul Wiener Neudorf.

Din primele informații date publicității, băiatul s-ar fi aflat la un balcon și într-un moment de neatenție s-a dezechilibrat și a căzut în gol de la o înălțime de aproximativ 15 metri. Echipa medicală sosită la fața locului a încercat să-l readucă la viață, dar, din păcate, manevrele de resuscitare nu și-au atins efectul scontat, fiind declarat decesul.

Se pare că, la cinci dimineaţa, pe 1 decembrie, elevul ar fi ieșit pe fereastra hotelului în care era cazat şi a urcat pe o terasă cu rol decorativ, care nu avea balustradă. Ziarele din Austria menționează că, în momentul prăbușirii, ar fi vrut să se agaţe de terasă, dar nu a mai reușit. Tot presa austriacă a dat publicității informații cum că anchetatorii cred că la mijloc ar fi existat o provocare între copii.

Excursia a fost organizată de doi profesori, soț și soție. Pentru fiecare copil se plătise 300 de euro, plus 150 de lei.

Familia se află în stare de șoc. Au spus că teribila veste au aflat-o de la oamenii din oraș. La firma tatălui s-ar fi dus cineva care l-a întrebat dacă știe de tragedia de la Viena. Bietul părinte, evident, în prima fază a crezut că este vorba despre o glumă proastă. Tatăl a plecat imediat în Austria pentru a vedea ce s-a întâmplat cu adevărat.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

10 medaliile câștigate în acest weekend de sportivii de la Clubul Rizea Wushu Târgoviște

Publicat

pe

La sfârșitul acestei săptămâni, sportivii de la Clubul Rizea Wushu Târgoviște, antrenați de Angel Mihai și Constantin Rizea, au participat la Campionatul Național de Wushu Kung Fu. Competiția s-a desfășurat la Sala Polivalentă din București.

Luptătorii dâmbovițeni s-au întors acasă cu 10 medalii: 2 de aur, 4 de argint și 4 de bronz. La această competiție de anvergură națională s-au înfruntat sportivi de la 8 cluburi din România.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

Dâmboviţa

Flori și gânduri de bine transmise femeilor de reprezentanții PSD Dâmbovița

Publicat

pe

Conform tradiției de Mărțișor, reprezentanții Partidului Social Democrat Dâmbovița, indiferent de funcția și poziția pe care o ocupă, de la membru simplu la viceprimar, primar, președinte de organizație și parlamentari, au adus o mică bucurie și un gând frumos doamnelor și domnișoarelor din toate localitățile județului.

În afară de faptul că s-au împărțit flori, mărțișoare, bomboane și alte mici atenții cu valoare simbolică, au fost organizate și mese festive, seri de muzică și voie bună, la care, alături de edili, s-au aflat: Corneliu Ștefan – președintele Consiliului Județean, vicepreședinta Luciana Cristea, parlamentarii Carmen Holban, Radu Popa, Titus Corlățean și Marian Țachianu, secretarul de stat Ionuț Săvoiu, prefectul Claudia Gilia și alți reprezentanți social-democrați.

„Fiecare zi să vă fie plină de bucurii și împliniri! Primăvara să fie începutul tuturor lucrurilor bune și frumoase pe care, cu prisosință, le meritați”, a fost unul dintre mesajelele transmise femeilor de președintele PSD Dâmbovița – Corneliu Ștefan.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite