Connect with us

Giurgiu

Accident rutier cu două victime pe DN5

Publicat

pe

Un tânăr de 21 de ani a ajuns azi-noapte cu mașina în șanțul de la marginea DN5, București – Giurgiu. Accidentul s-a petrecut în zona localității Plopșoru.

Echipajele de intervenție sosite la fața locului (ISU, SMURD și SAJ) au găsit blocată între fiarele contorsionate ale autoturismului o femeie de 51 de ani, conștientă, pe care au extras-o în siguranță și au transportat-o la spital împreună cu șoferul.

Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs acest eveniment rutier.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Giurgiu

Bărbat rănit într-un accident rutier la Ghimpați, transportat cu elicopterul SMURD la București

Publicat

pe

Un bărbat de 67 de ani a fost victima unui accident de circulație produs la ieșire din localitatea Ghimpați, județul Giurgiu, pe DN 5B. Nu se știe încă din ce motive autoturismul în care se afla doar șoferul a părăsit carosabilul și a intrat într-un copac.

Conducătorul auto a fost scos dintre fiarele contorsionate ale mașinii de pompierii de la Stația Mihăilești, i-s-au acordat primele îngrijiri medicale după care a fost trimis cu un elicopter SMURD la un spital din Capitală.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

Giurgiu

A făcut infarct la volan. Bărbatul nu a mai putut fi salvat

Publicat

pe

Un bărbat, în vârstă de 53 de ani, și-a pierdut viața într-un eveniment rutier produs astăzi pe DN5, între localitațile Remuș și Daia. Conducătorul auto se afla singur în autoturism.

Din informațiile transmise de la fața locului, se pare că accident ar fi avut drept cauză un stop cardio-respirator produs în timp ce șoferul se afla la volan.

La fața locului s-au deplasat pompierii de la Detașamentului Giurgiu, cu un echipaj de descarcerare, o autospecială de stingere și două ambulanțe SMURD.

Personalul medical a demarat imediat manevrele de resuscitare, însă, în ciuda eforturilor depuse, bărbatul nu a mai putut fi salvat.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite