Connect with us

ACTUALITATE

PERPLEX. Bugetarii din primării amenință și ei cu greva!

Publicat

pe

Stupoare made in România! Angajații de prin primării se pregătesc și ei de grevă. Ce le-o fi venit? Probabil este doar efectul de val. Adică, dacă alții au putut, noi, de ce nu?

Am auzit și eu, tot umblând de colo până colo, că o femeie de serviciu de la o primărie de comună încasează spre 4.000 de lei net. Șoferul ia ceva mai mult. Vreo 5-6 mii de lei. Apoi, se tot urcă. Am văzut la televizor un individ cu aer de indignat care îi plângea pe secretarii de primării. Săracii! Ar câștiga mai puțin decât un muncitor necalificat. Să arate fluturașul! Cine are curajul?

Băi, ce se întâmplă în țara asta? Este nebunie! Bugetarii au depășit simțul măsurii. Au impresia că numai ei sunt pe lumea asta. Nu văd ce se întâmplă în jurul lor? Câte taxe și impozite se pun pe capul economiei private, de unde își încarcă ei conturile? Nu îi interesează cum își poate întreține familia un lucrător de la privat cu 2.000 de lei pe lună. Pe ăsta nu îl mai apară nimeni. Cât de lung este drumul de la o pensie de 1.200 de lei până la cea de 40.000? Nici nu îți vine să crezi că într-o țară care se vrea social-democrată există așa ceva!

Unde vom ajunge dacă mergem în acest ritm? Hai, să îi facem pe toți bugetari speciali. Eventual, să îi separăm de restul poporului. Să aibă orașe proprii. Păzite cu pușca! Nu de altceva, dar să nu mai sufere amărâtul care nu a avut norocul să lucreze la stat când vede atâta nedreptate.

Angajatul din privat trage de dimineața până seara și abia își poate plăti chiria, iar bugetarul de lux și cel semi își construiește vilă și își schimbă mobila și mașina din doi în doi ani. O fi drept? Corect? Să mai înșir aici banii de casă, de chirie, de transport, hoteluri și stațiuni cu circuit închis, meniuri la jumătate de preț?

Ce fac guvernații? Nimic! Lucrează la dezbinare. Altoiesc inechitățile sociale. Le multiplică. Ce se întâmplă acum la Afumați, la margine de București, este un prim exemplu de împărțit țara în două. Așa că, hai și voi, cei de prin primării la grevă, că e oboseală mare acolo!

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Ziua Sfântă de Florii să ne fie dar de liniște, sănătate și fericire!

Publicat

pe

De

Ziua Sfântă de Florii, în care Mântuitorul Nostru Iisus Hristos a intrat curat, curajos, senin, în Ierusalim, să ne fie dar de liniște, sănătate și fericire. Celor care poartă nume de floare vă urez să aveți parte numai de bucurii și împliniri alături de toți cei dragi. La mulți ani!

Cu stimă,
Sorin Vasile Ioniță – primarul comunei Gura Ocniței
Județul Dâmbovița

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ACTUALITATE

Să aveți parte de sănătate și reușite în tot ceea ce întreprindeți!

Publicat

pe

De

Cu ocazia Sfintei Zile de Florii, când Domnul Nostru Iisus Hristos a pășit triumfător în Ierusalim, pregătit să învingă moartea și să dea drumul zăgazurilor vieții veșnice, vă urez tuturor celor care purtați nume de floare să aveți parte de reușite în tot ceea ce întreprindeți, să fiți sănătoși și iubiți. La mulți ani!

Cu stimă,
Marian Alexandru – primarul comunei Conțești
Județul Dâmbovița

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite