Connect with us

Dâmboviţa

Președintele PSD Dâmbovița: Oportuniștii politici nu vor avea nicio relevanță în viitoarele alegeri

Publicat

pe

La sfârșitul acestei săptămâni, președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, s-a întâlnit cu primarii, viceprimarii și președinții organizațiilor social-democrate din zonele Pucioasa, Fieni și Moreni. Tema discuțiilor, ca și în celelalte localități din județ a fost axată pe ținta și rezultatele care trebuie obținute la alegerile europarlamentare.

„Lupta nu va fi ușoară, însă dâmbovițenii știu că suntem singurul partid care îi reprezintă cu adevărat. Vom câștiga împreună, în primul rând, pentru că PSD Dâmbovița a venit în fața oamenilor, de fiecare dată, cu proiecte și investiții vizibile în toate localitățile județului, fiind singurul partid care a demonstrat că este alături de oameni”, a spus Corneliu Ștefan.

Liderul PSD a avut un mesaj dur împotriva reprezentanților partidelor care până acum au stat și au comentat de pe margine, fără nicio implicare vizibilă în viața comunităților din județ.

„Oportuniștii politici, necunoscuți, care până astăzi nu au făcut nimic pentru acest județ, ba din contră, i-au făcut rău de fiecare dată când au putut, este limpede că nu vor avea nicio relevanță în viitoarele alegeri. Dâmbovițenii au văzut că nu au mișcat nimic, că au tăcut și că acum, în tentativa lor de a ieși din anonimat, vorbesc doar ca să se afle în treabă, negând munca unui județ întreg”, a precizat președintele PSD Dâmbovița.

La întâlnirea de la Pucioasa, alături de Corneliu Ștefan s-au aflat deputații Carmen Holban, Radu Popa și Ionuț Vulpescu, vicepreședintele CJ Dâmbovița Luciana Cristea, prefectul Claudia Gilia, secretarul de stat Ionuț Săvoiu, primarul orașului – Constantin Ana, liderul PSD Moreni – Gabriel Purcaru și alți reprezentanți ai PSD Dâmbovița.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

A trântit la pământ, cu portiera mașinii, un motociclist aflat în trafic!

Publicat

pe

Foto cu caracter ilustrativ

Cumplită este de cele mai multe ori neatenția participanților la traficul rutier. Nici nu știi când dai cu oiștea în gard sau te trezești, Doamne ferește, pe un pat de spital cu leziuni care îți vor afecta tot restul vieții. Totul de la o clipă de neatenție.

Un asemenea episod s-a consumat astăzi, 16 aprilie 2024, în orașul Pucioasa. Un motociclist de 46 de ani, din Fieni, a ajuns la spital după ce a fost victima unui accident neobișnuit. Bărbatul se afla în deplasare când, la un moment dat, s-a deschis portiera unei mașini staționate. Motociclistul nu a mai putut evita coliziunea, s-a dezechilibrat și s-a răsturnat pe șosea.

Ușa autoturismului fusese deschisă de un bărbat de 46 de ani, din Pucioasa, care se afla în habitaclu. Probabil i se făcuse cald sau voia să coboare și nu a fost atent la traficul din jur.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

Dâmboviţa

Incredibil! Bărbat lovit mortal de o mașină Școala. S-a întâmplat în comuna Comișani

Publicat

pe

Foto cu caracter ilustrativ

Un bărbat de 60 de ani din Lazuri, comuna Comișani, a decedat în urma unui accident mai puțin obișnuit. Omul a fost lovit de un autoturism Școala, la volanul căruia se afla un cursant de 17 ani. Instructorul auto, de 47 de ani, din Greci, comuna Petrești, era în mașină cu elevul.

În prima fază, poliția ne-a informat că pietonul a fost rănit și a ajuns la spital. Ușor, grav, nu s-a mai precizat. Am aflat ulterior că bietul om nu a mai putut fi salvat și a decedat.

Poliția are o misiune dificilă: aceea de a afla cine se face vinovat de producerea acestei tragedii. Sunt rare cazurile când autoturismele școală omoară oameni. De obicei, circulă prudent și cu atenție sporită.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite